Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego jeszcze nie śpicie i co teraz robicie ?

Polecane posty

To ja chyba nadal jak dziecko, często jak ktoś mi powie nie ruszaj bo gorące czy coś w tym stylu to i tak muszę sprawdzić, no chyba że byłby to pojemnik z kwasem :D

Gość gość
Taa , moje śniadanie to 3 kawy i ramka fajek. :o nie lubię śniadań. Ale jajka mam jeszcze na wierzchu i boczku kawałek :) to będzie jajecznica. Bo będę siły potrzebować , trochę ponosze.

Gość gość
Ale chyba tacy ludzie mają w życiu więcej frajdy. Nie chodzi o to żeby się przeciw wszystkiemu buntować czy wszystko olewac,ale żeby bez takiej spiny żyć. Mówią,ze życie ma się tylko jedno to po co je marnować? Nie wiesz kiedy koniec. Mnie właśnie wkurza to,ze muszę żyć pod jakieś zakazy i nakazy.

Gość gość
Ale mi myszy hałasują :o ciągle się boję że mi któraś do łóżka wejdzie :D a nie mam serca żeby łapki na myszy postawić.

ooo też od czasu do czasu zdarzy mi się taki problem z myszami, kiedyś była pod podłodzą i cała noc słyszałem drapanie :P a jak mówiłem taki szczegół i nie zasne bo wtedy skupiam się tylko na tym.

Gość gość
Do pracy z samego rana wyjezdzam

Aż mi się czasy uczenia do kolosów przypominają np nauka do 2 a musiałbym wstac o 5 to nie szedłem spać tylko gadanie z kimś, bo po spaniu 3h jestem bardziej zmeczony niż bez spania, ot taki przypadek ze mnie :)

Gość gość
Mam kota,ale malutki,tylko muchy łapie ,tzn próbuje łapać. Ale kochany śpi przy głowie mojej żeby mi żadna myszą na twarz nie wlazla :D

Gość gość
A ja Idę spróbować się przespać ,może się uda zasnąć. Dzięki za towarzystwo,mam nadzieję,ze jeszcze kiedyś na Ciebie wpadnę :p o jakiejś ludzkiej porze.

Oj tak :) Jak zauważysz mój temat to mozesz się odezwać :) Dobranoc, udanej przeprowadzki :) Mam nadzieje do kiedyś