Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadyszka, zawroty glowy, brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Na wstepie zaczne ze do lekarza ide ale termin na 25.10. A p zmienic srodek antykoncepcyjny. Ostatni okres po odstawieniu tabletek mialam 5sierpnia od tego czasu brak miesiaczki. Ostatnie 2 tygodnie zauwazylam.tez kilka objawow ktore mnie coraz bardziej niepokoja. Bardzo szybko sie mecze nawet w trakcie intensywnej rozmowy lapie sie na tym ze zlapalam zadyszke, doskwieraja mi czeste zawroty glowy potrafie sie nawet polozyc do lozka i miec helikopter, do tego mdlosci. W ciazy napewno nie jestem robilam badania na krew i ciaza wykluczona. Czy ktos mial podobne objawy moze ma jakies podejrzenie co mi dolega. Sama z swoimi domyslami zaraz zwariuje. Mam 30lat

Gość gość
Na wstepie zaczne ze do lekarza ide ale termin na 25.10. Zaczne od poczatku chcialam zmienic srodek antykoncepcyjny i odstawilam tabletki anty Ostatni okres po odstawieniu tabletek mialam 5sierpnia od tego czasu brak miesiaczki. Ostatnie 2 tygodnie zauwazylam.tez kilka objawow ktore mnie coraz bardziej niepokoja. Bardzo szybko sie mecze nawet w trakcie intensywnej rozmowy lapie sie na tym ze zlapalam zadyszke, doskwieraja mi czeste zawroty glowy potrafie sie nawet polozyc do lozka i miec helikopter, do tego mdlosci. W ciazy napewno nie jestem robilam badania na krew i ciaza wykluczona. Czy ktos mial podobne objawy moze ma jakies podejrzenie co mi dolega. Sama z swoimi domyslami zaraz zwariuje. Mam 30lat