Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pani z przedszkola postąpiła nie fair wobec nas jako rodziców i wobec dzieci

Polecane posty

Gość gość

Od 1 września posłałam małego do przedszkola. Bardzo fajna grupa, z innymi matkami od razu złapałam kontakt, dzieci zapraszaja się na urodziny, jest klawo jednym słowem. Na początku października wpadłyśmy na pomysła aby dzieci w jedną z sobót października poszły do parku na taki ni to piknik ni to przechadzkę, ogólnie aby nie sieziały całą sobote w domu. No i dograłyśmy wszystko, podzieliłysmy się kto co przygotuje do jedzenia i poszłyśmy do niej aby ona zabrała je do parku - nawet zaproponowała jednak z mam że jak dziecko będzie zawodziła to może ją tez zabrac po drodze, ale bez powrotu, bo potem jechała chyba do tesciowej czy coś. Pani z przedszkola się nie zgodziła argumentująć że to weekend. Zrobiło nam się autentycznie żal dzieci. Tak mało jest teraz słońca, robi się coraz zimniej, miałyby klawą wycieczke, byłoby super. A ona się nie zgodziła. Nawet nie powiedziała czy miała coś w tym czasiem, ale wiadomo że im grupa bardziej zgrana tym lepiej i powinno na tym komuś zależeć przecież.

Gość gość
Słabe prowo, postaraj się bardziej...

Gość gość
J******a jesteś czy co .

Gość gość
Tylko że jeżeli sama nie mogła to mogła by inną wskazać, przeciez to powinno być tak samo ważne dla niej jak dla nas! W szkołach nauczyciele w weekendy zabierają gdzieś dzieciaki....czy naprawde za dużo wymagam?

Gość gość
To jest prowo święta krowo każde zdanie brzmi c*****o, myślisz piszesz obgadujesz przy tym c****e se masujesz.

Gość gość
Pani ma weekend czas wolny nie prace i nie musi go spędzać z waszymi dziećmi. Sami możecie zabrać dzieci na piknik.

Gość gość
Spotkania integracyjne robi sie w tyg pracy. Jeśli chcecie sie integrować w weekendy to sami z dziecmi/ w czym problem?

Gość gość
Prowo. Dlaczego pani z przedszkola ma byc zaangazowana w wasze prywatne wyjscie w weekend?

Gość gość
Słaba prowokacja. Dno. Poza tym przedszkolanka bystra i mądra kobieta.

Gość gość
Haha nawet prowokacji nie umiesz napisać :D

Gość gość
A jaką stawkę jej zaproponowałyście za pracę w nadgodzinach?

Gość gość
Chociaz nigdy nie przepadalam za nauczycielami to weekend jest dniem wolnym. Nauczyviel czy wychowawca tez ma swoja rodzine i dziec i. Waszymi zajmuje sie 5 dni w tyg i pewnie uszy jak slon. Niech odpocznie

Gość gość
Pewnie obraziła się na was, że nikt nie przyszedł na jej urodziny w sobotę

Gość gość
0/10 jedno ze słabszych prowokacji

Gość gość
Pracuję w szkole i uwierzcie, że są takie.... hmm jakby to delikatnie naapisać - nawiedzone matki. Załóżmy, że historia prawdziwa. Niby dlaczego Pani miałaby poświęcać swój prywatny czas nie swoim dzieciom? Myślisz, że ona nie ma swoich planów, rodziny? I jeszcze miała podawać powód dla którego się nie zjawi? Serio? Niby dlaczego? A to wy mamuśki już nic nie potraficie bez nauczycielki z przedszkola zorganizować, tak trudno własnemu dziecku czas w parku zorganizować? I to jeszcze ona miała je zabrać do parku haha a wy w tym czasie co? Kosmetyczna? fryzjer?

Gość gość
17:24 Tak, są takie nawiedzone osoby. Ja jestem w stanie w to uwierzyć. Jak czasem słyszę na wywiadowkach, jakie rodzice mają pomysły, to mam ochotę stamtąd zniknąć. Ludzie tacy są, bezczelni. Ja nie jestem nauczycielem, jestem kosmetyczką, a cobjakis czas zjawi się paniusia, która wyjedzie z tekstem, że może umówimy się może na 18 (pracuję od poniedziałku do piątku do 17) albo w sobotę popołudniu (pracuję do 13), bo ona ma wtedy wolne, prawie sobie posprzata, zrobi obiad, odrobi lekcje z dziećmi i wtedy by przyszła :-( gdyby nie to, że muszę być miła i uprzejma i bez klientek nie będę zarabiać, to najchętniej zapytalabym, czy taka ma na pewno dobrze w głowie :-D

Gość gość
gość dziś To jest prowo święta krowo każde zdanie brzmi c*****o, myślisz piszesz obgadujesz przy tym c****e se masujesz. :D:D Ona nie może przeżyć dnia bez prowa. ;)

Gość gość
provo nawet nie czytam wystarczy 1 zdanie :O

Gość gość
Chore baby. Nie przepadam za nauczycielami (jestem już po LO) ale fakt, że oni mają prawo do własnego życia :) przecież od tego jest weekend. CHORE mamuśki szukają darmowych nianiek czy jak?

To prawda... W każdym zawodzie zdarzają się osoby, które myślą, ze trzeba poświecić im czas akurat wtedy, kiedy one chcą i mogą :D Moja koleżanka tez jest kosmetyczka i to, co robią klientki, to jakaś tragedia... nie potrafiły nawet zrozumieć tego, ze ma termin porodu!!! Tragedia... Nauczycielka, która zgodziłaby się na wyjście (nieustalone wcześniej z nią) w weekend, byłaby po prostu naiwna.:) To fakt, ludzie myślą, ze nauczycielki to opiekunki ich dzieci. Jeśli dziecko zle się zachowuje - wina nauczyciela, dostaje zle oceny - wina nauczyciela... Na miejscu nauczycielki odpowiedziałabym, ze ja nie mogę, ale chętnie podrzucę im własne dzieci, przecież mogą się nimi zająć w weekend (sami wymagali tego samego).