Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piszę smsy z córką kobiety, której byłem kochankiem

Polecane posty

Gość gość

Na wstępie zaznaczam, że nie jest to żadna prowokacja! Sprawa jest poważna... od prawie roku nie spotykam się z tą Kobietą, jednak znam ich wszystkich chodzi o jej rodzinę, nikt nie miał pojęcia, że mamy romans, bywało, że przychodzilem do nich do domu (nie oceniać!) Nie o to chodzi w tym temacie. Zakończyliśmy znajomość, bo po prawie roku stwierdziła, że nie chce już oszukiwać męża, nadal mamy jakiś tam kontakt, ale już raczej bardzo rzadki. Ja dużo pracuję i nie ma mnie często na miejscu, od dawna nie byłem u Nich. I ostatnio jej córka napisała do mnie na fejsie, dlaczego się nie pokazuję i co ogólnie słychać. Wiem, że się jej podobałem, mówiła mi to jej mama. Ona ma 17 lat, ja 26 . Jej mama 40. Młoda jest również bardzo atrakcyjna, mam ogromną chęć pisania z Nią, od kilku dni stale do mnie pisze, podoba mi się to, ale boję się, aby nie powiedziała o tym mamie, no i również myślę, że jest to dość perfidne z mojej strony. Zastanawiam się co robić, co jeśli znajomość pójdzie dalej? Bardzo mi się ona podoba, no ale jeszcze jakiś czas temu sypiałem z jej mamą. Uważacie, że nie powinienem z Nią pisać?

Gość szry
taaaa, jesli piszesz z mysla o czyms wiecej niz zdrowa znajomosc nie zaczepiajaca o lozko, to jestes nie tyle perfidny, ile zwykly z ciebie skur*wiel. w tym wypadku zostaw mloda, i tak ktos ja zrani, ty zrobisz to na pewno z premedytacja(stad s******l), wtedy z checia widzialbym cie wykastrowanego nozycami do strzyzenia owiec:)

Gość gość
Będziesz miał i matkę i córkę ;D Załóżmy że żona w pracy a Ty masz teściową dla siebie dobry układ ;) Fajna mamuśka?

Gość gość
Jeszcze ciągnij druta jej mężowi.

Gość gość
Jesteś bardzo NIEDOJRZAŁY.! Wstydź się!