Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka usiadła na przeciwko mnie wzięła nogi na krzesło odkrywając majteczki

Polecane posty

Gość gość

Usiadła na przeciwko mnie w ten sposób że nogi miała zgięte w kolanie przy ciele, stopami opierała się o siedzenie krzesła, ale nóżki rozszerzyła i widać było jej majteczki białe z odznaczającą się cipcią, a jako że ta dziewczyna mi się bardzo podoba i startuje do niej to bardzo mnie to podnieciło i fantazjowałem o niej potem, ale ogólnie chodzi mi o to czy ona to zrobiła umyślnie? siedziała tak z pół minuty a jak widziała że spojrzałem na jej ciipke a potem jej w oczy to się chyba skapnęła i zdjęła nogi na dół i normalnie usiadła na krześle. Czy zrobiła to specjanie by dać mi jakiś sygnał czy całkiem przypadkowo? Doskonale wiedziała ze siedzi na przeciwko mnie, byłem tylko ja ona i jezcze jeden kolega ale on siedział jakby obok niej i on nic nie widział, a ja siedziałem na przeciwko niej i widziałem wszystko

Gość gość
dziewczyny jak myślicie zrobiła to umyślnie czy przypadkiem? może nie pomyślała o tym że będzie jej widać majteczki ogólnie jak spojrzałem jej w majtki i potem w oczy to usiadła normalnie i tak jakby się chwilowo speszyła i chyba czerwona się troche zrobiła

Gość gość
poczekaj aż ci tyłkiem poszczuje

Gość gość
dodam tylko że w tamtej chwili miałem ochotę klęknać przy niej i wąchać i lizać jej cipcie przez te białe majteczki, no ale powstrzymałem się bo jestem kulturalnym mężczyzną a nie zwierzakiem