Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamiana zon

Polecane posty

Gość gość
zawstydzenie swoją nagością a co dopiero by wszedł we mnie onieeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie zawstydzenieeeee

Gość gość
Witam my pobralismy sie 15 lat temu nie majac innych partnerow nie wiedziałam ze mozna doznawac takich cudownych podniet z innymi panami super zabawa higiena Maz ma bardzo duzego penisa zawsze czułam bul a inni maja w sam raz na moja cipke choc po tych paru razach zakłada taki dystans i wchodzi we mnie z impetem i jest super .Choc tam inne panie były wniebowziete na jego sprzecie dochodzily niesamowicie Polecam swingowanie Pati.

Gość gość
Tak, popieram taką zabawę ale pod warunkiem że oboje tego chcecie, mój mąż to akceptował do momentu kiedy spotkaliśmy Pana lepiej obdarzonego...podczas stosunku z nim reagowałam inaczej niż z mężem, to było za dużo dla niego i zaczęły się wymówki a skończyła wspólna zabawa.

Gość gość
Aż tak dużego miał? Podobało Ci się? Nie brakuje Ci tego?

Gość gość
O tak, pierwszy raz miałam takiego, no i te jego umiejętności, znakomicie umiał się nim posługiwać, a czy brakuje, tak ale małżeństwo jest dla mnie ważniejsze od przejściowych przyjemności.

Gość gość
Zazdroszczę Ci. Mój nigdy się nie zgodzi

Gość gość
ja zamieniłbym się z moim kuzynem ale na stałe

Gość gość
tak bardzo chciałam zamianę bo mój mąż chociaż dobrze zbudowany i wysportowany miał małego penisa i nie zaspokajał mnie zwłaszcza po ciąży. Mój nie chciał ale w końcu się zgodził. Poznaliśmy fajną parę i tamten facet był super . Spotykaliśmy się parę razy z wymianą i było super bo tamten mnie zaspokajał. Oni byli młodsi, dziewczyna szczupła i filigranowa z małym biustem - zgrabna . Potem okazało się, że mąż spotyka się z tamtą jeszcze niezależnie za plecami moimi i jej męża. W końcu wyszło, razem wyjechali do USA i teraz przysyła mi tylko alimenty. Jestem sama bo jej mąż był w****iony i nas wszystkich poza tym nie chciał mnie starszej z dzieckiem i jak mówił chciał tylko wzbogacić seks. Nie wiem czemu ona zakochała się w moim i nie przeszkadzał jej, że jest starszy i ma mniejszego siurka. To było 5 lat temu. Teraz w końcu ochłonęłam i szukam kogoś nowego kto zaakceptuje mnie i dziecko.

Gość gość
My z chłopakiem do gadaliśmy się że przed wymianą z drugą parą zrobimy czworo kąt my i dwóch dużo starszych kolegów. Chodziło o to bym do końca została rozdziewiczona w obie dziurki na raz. Chłopak miał obawy że może nie dać rady i z silnego podniecenia mieć wczesny wtrysk. Został obserwatorem i mnie pieścił , całował i przytulał i gdy miałam silny orgazm z głośnymi jękami doszedł do samoistnego silnego wtrysku. Pierwszy raz w obiedziurki z dużymi k***skami jest to silne wyzwanie. Gdy zaczęło się mi robić ciemno w oczach pomogły mi bardzo głębokie oddechy i szybko wróciłam do formy. Po stosunku chłopak się do mnie mocno przytulił i popłakał jest bardzo uczuciowy. Ale następny grupowy był z parą rówieśników również w obie dziurki lecz chłopak i kochanek ma dużo mniejsze niż tamci.

Gość gość
Do wyżej tak się zdarza że dochodzi do samowytrysku u chłopaka gdy patrzy na ostry seks z jego dziewczyną. Z mężem mieliśmy seks z parą chłopak z dziewczyną i gdy mąż zaczął na życzenie dziewczyny mocno ją posuwać a ma dużego to prawie z rozkoszy krzyczała wtedy jej chłopak miał samoistny wtrysk. Bardzo się za wstydził ale podeszłam do niego przytuliłam i wzięłam do ust by spić resztki i również go postawić do stosunku zemną i po około pół godziny stanął i dość długo się kochaliśmy bo nie mógł dojść do kolejnego wtrysku. Przy następnych spotkaniach już nie było takiego podniecenia.

Gość gość
jak miałem 15 lat i zaczynałem współżycie to widok mojej nagiej dziewczyny tak mnie podniecał, że dochodziło do samowytrysków albo pod wpływem jej lekkiej pieszczoty niekoniecznie nawet penisa ale powiem, że jej się to podobało. Dochodziła i tak poprzez pieszczoty łechtaczki, więc moje przedwczesne wytryski w tej relacji tak nie przeszkadzały a potem nauczyłem się panować i opóźniać wytrysk i było już ok. Ale wiele lat później kiedy faktycznie uczestniczyłem w seksie grupowym to tak się podnieciłem, że też pierwszy raz strzeliłem tylko patrząc jak para obok uprawia seks bez żadnego fizycznego nawet dotyku

Gość gość
Mój również miał taki wtrysk gdy kochałam się za jego przyzwoleniem z naszym wspólnym kolegą. Przy drugim spotkaniu byłam mądrzejszy i prosiłam że w tym czasie gdy będzie mnie brał kolega to wezmę do ust i miał tyle nektaru że ledwo zdążyłam połykać. Teraz go zabieram na badania cieki i jest bardziej obyty i nie ma problemu. Bo gdy ginekolog w pycha bardzo głęboko palec również jęczę ale z bólu co widzi mój i trzymając za rękę ją mocniej ściska to mi pomaga. Gdy będę rodzić to będzie również przy mnie bo to jego dziecko również.

Gość gość
14.44 tak ale tylko podczas kilku pierwszych razy gdzie widok ukochanej z obcym k***skiem jest bardzo podniecający a nie jest chłopak przyzwyczajony. Takie zdarzenie jest bardzo częste u bardzo wrażliwych i sentymentalnych chłopaków.

Gość gość
Boska sprawa oddawac sie przy widoku Twego partnera

Gość gość
Mój chłopak miał wielkie pragnienie nie zamianę lecz dwójka chłopaków i on. Nie zamiana dlatego że chciał dobrze obejrzeć ten seks. Wybraliśmy dwóch dużo starszych kolegów. Gdy oboje kochanków zaczęli mnie pięści powiedzieli ( młody patrz jak to się robi by dobrze dogodzić dziewczynie ) .Pomijam szczegóły seksu ale był jakiego wcześniej nie miałam tak silnego długiego orgazmu. Ale powtórki nie będzie bo chłopak na więcej razy nie pozwoli.

Gość Uleggl
Hej oddałem żonę innemu koledze a ja się przeglądałem im. Podniecal mnie widok widząc że jej dobrze. Ale najlepiej było wejść wnia po nim. Mokra nabrzmiala, po kimś brrr super Są chętni panowie na wymianę? myrazem30@gmail.com

Gość gość
My wlasnie szukamy chetnej pary mlodej do 30 lat ale nie wiemy jak znalez taka pary

Gość gość
Czytam że wstydzą się nagości przed innym zacofanie bo idzie do ginekologa i pokazuje cipkę. Ja mam swojego faceta przy badaniach cipki i porodach!

Gość gość
Uprawiany seks w trójkącie chłopak i obcy chłopak wybrany z dużym k*****m bo takiego chciał mój chłopak. Miałam wątpliwości co do seksu z dużo większym k*****m. Chłopak mówił że będzie pilnował bym dała radę. Miał mnie między nogami i rozchylił wargi dla kochanka. Gdy kochanek zaczął się wbijać i chciałam się cofnąć cipką to przytrzymał za pośladki bym się nie cofnęła. Czułam na plecach chłopaka k****a który zaczął pilnować gdy zaczęłam dochodzić do silnego orgazmu A gdy miałam orgazm to poczułam ciepłą tryskającą spermę i pulsujacego k****a. Jak można się podniecać widokiem przy orgaźmie ukochanej i mieć wytrysk? Czy któraś z Was taką sytuację przeżyła?