Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśliwy zastrzelił człowieka. Wyrok? Rok w zawiasach i 10 tysi odszkodowania

Polecane posty

Gość gość

Odszkodowanie oczywiście dla myśliwego za uszczerbek na psychice :o A wy myślicie, że policja coś zrobi z tym cwaniakiem co tu pedo-tematy robi. Phi. Złodzieja, który dokonał ciężkiego pobicia olali ciepłym moczem pomimo, że mieli pełne jego dane (wizerunek zarejestrowany przez monitoring, zeznania kilkunastu świadków, płatność kartą, której dokonał w czasie rozboju) a co dopiero ruszą się w sprawie trolla na kafeterii.

Gość gość
Policja ma w naszym kraju wiele roboty,musza ochraniać miesięcznie i szukać haków na niewygodnych jak np Owsiak . Nie będą sobie byle czym doopy zawracać :o

Gość gość
Policja nic nie zrobi z żadnym trollem albo hejterem. Trzeba zrobić zrzut ekranu i wystąpić z powództwem cywilnym przez adwokata a to kosztuje.

Gość gość
Nie cierpię gościa,ale jakby tak żebrać screenów trochę i wysłać do ziobry?

Gość gość
Z urzędu ścigane jest tylko ubliżanie policji, nauczycielom i służbom publicznym. Wszelkie takie trollowanie, jakie uskutecznia ten cwaniak, to tylko z powództwa cywilnego.

Gość gość
Mnie ostatnio przejechał prawie że po palcach od nóg rozpędzony samochód na przejściu dla pieszych. Ja miałem zielone. Łapie za telefon i dzwonie na policje i wrzeszcze Panie zapamiętałem numery rejestracyjne nade mną jest też kamera. Za mną szła matka z wózkiem! A policjant mi na to że mogę złożyć skargę ale ścigać go nie będą. To sprawa cywilna. Wiem że nie na temat. Ale tak mi się przypomniało

Gość gość
To nie były byle jakie prowokacje, tylko treśc***edofilskie - weź to pod uwagę, to jest jak najbardziej karalne. I na coś takiego władza jest cięta.

Gość gość
Wystarczy wpisać w gogle "site:f.kafeteria.pl bentley84" i macie całą jego działalność. Czemu taki śmieć jak on nadal żyje?

Gość gość
No a co na to kryminalni od cyberprzestępczości..oni przecież pracują w sieci. Może ich powiadomić??

Gość gość
Może jeszcze papieża powiadomić, co? Kryminalni zajmują się zabójstwami i działają tylko w takich sprawach i z rozkazu przełożonych. Musiałbyś mieć twarde dowody albo przypuszczenia na to, że cwaniak zabił / mógłby dokonać morderstwa i tego, co wypisuje.

Gość gość
No to kto jak nie oni namierzają w siec***edofilów co się próbują umawiać z 13 latkami. Jedna babka się podszyła pod małolatę i pedofil wpadł bo ich zawiadomiła.. To jakaś inna sekcja??

Gość gość
Róbcie screeny bo ja tu za często nie przesiaduje,ale za jakiś czas jak by ktoś nazbieral to to niech da znać proszę.

Gość gość
Najgorsze bo tutaj chyba nie ma administratora który miał by jego adres albo go chociaż zbanował. Tutaj jest tylko jakaś fikcyjna redakcja która nigdy nie odpowiada i nie reaguje tutaj każdy może narzygać nasrać bez konsekwencji a rusza to tylko tych co próbują to czytać. Dlatego tylu fajnych ludzi stąd odeszło. A szerzy się taki syf.

Gość gość
Administrator tutaj nigdy nic nie zrobił po skargach,jedynie reagują na fb .

Gość gość
Nikt nie ma kontroli nad tym miejscem. Porzućcie wszelką nadzieję ci którzy tu wstąpiliście...:-(

Gość gość
Właścicielem kafeterii jest zespół wp.pl Może warto by było spróbować rozpętać gunwoburzę w internecie (np na wykop.pl), że "wp.pl popiera pedofilię"?

Gość gość
Może chociaż na wioche screena wrzucić ? Tylko że ja nie mam tam konta ani screena :(

Gość gość
Ja nie wiem bo to jest taki kraj prawa że tutaj nie reagują ale jak ktoś rozpęta burzę to nagle znajdzie się ich prawnik i ten ktoś odpowie za zniesławienie i zapłaci słone odszkodowanie :-(

Gość gość
Tego ich fejsbuczkowego profilu nikt nie ogląda. Tu trzeba uderzyć w górę, w tych, którzy od tego co się tu wyprawia nie będą mogli się wymigać ani zamieść sprawy pod dywan.

Gość gość
Tyle razy już byly podobne próby żeby coś z tym fantem zrobić,ale nie wiele z nich wynikło. Mimo wszystko ciągle mam nadzieję że ktoś tu wpadnie na sensowny i skuteczny pomysł :(

Gość gość
Najgorsze bo tutaj chyba nie ma administratora który miał by jego adres albo go chociaż zbanował x Musisz mieć świadomość, że po tym jak Grupa o2 kupiła od Orange wp.pl, to głównie tam wpompowała kasę i zasoby ludzkie, a tutaj, w ramach oszczędności zastosowano głównie automatykę, która np. nie usuwa tematów/postów po ich treściach, a np. po ilości klikniętych "zgłoś do usunięcia". Choć nie wierzę że nie ma tutaj jakiegoś guru administracyjnego, który czuwałby na tą automatyką i w razie potrzeby interweniował ręcznie, jak np. w tematach ZALUKAJ CDA, które zasrywają dział ogólny.