Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12313

Kto by chciał wyrzucić podszywaczy i hejterow z forum?

Polecane posty

Gość gość12313
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
Bardzo k***a zabawny jestes :)

Gość gość duh bo tak mi się chce
8:43. Wiemy ze to nie 123.. Jaki ty zabawny jesteś.. usmiałem się ...aż mi poleciało ... Dostaniesz ode mnie moją specjalną nagrodę tylko nie posraj się ze szcześcia uważaj .... Może ściśnij anusa.. I proszę masz 100 pkt. :D

Gość gość12313
Ugnatamy razem:)

Gość gość
Kusza ja bym ci pokazał swój tyłek ale tu za dużo płci męskiej homo niewiadomo i im śliny za bardzo by poleciały

Gość Kusza Myślivski
Ale ja dużo biorę za oglądanie tyłka. I to jest inwestycja, która zwykle się nie zwraca. :-(

Gość gość
No tak nie ma to jak materializm

Gość gość
Konkretne są poza zasięgiem

Gość Teppic No1
Jeju, jestem znany xD Podszyw zaczyna mieć obsesję, aż się boję tam wacka oficjalnie wstawić, bo jeszcze mu pierdząca żyłka pęknie :D

Gość gość
Teppic nielogiczny jesteś. Przecież jak mu żyłka pęknie to będzie z głowy.

Gość gość12313
"gość12313 dziś Podszywy. Nie jestem pedziem i nie jem kupy usmiech.gif" x Próbuje "podszywka" podrobić moje niby odpowiedzi dotyczące podszywania się, ale bardzo rachitycznie jej to wychodzi. Niskie IQ czuć z daleka, więc jak ma się prawidłowo podszyć.

Gość gość12313
"To da się zrobić wyłącznie kosztem anonimowości, więc jestem na nie. jezyk.gif Wolałabym pozbyć się "gości". Wrócić do starych zasad, tych że każdy musi mieć nick, choćby niezarejestrowany". x Jestem za lub za tym, żeby jakiś mo/de/ra/tor blokował adresy IP tych hejterów, a jeśli będą mieli zmienne, to trzeba blokować ich "w kółko", a jeśli to nie pomoże, to blokować całą pulę IP. Z sieci Tor raczej nie korzystają, a nawet jeśli, to bardzo wolno ona działa...Szybko im się znudzi.

Gość gość
Kolejny dzień przegrywu na kafe :)

Gość gość12313
"Kolejny dzień przegrywu na kafe usmiech.gif" x To po co tu siedzisz przegrywie?

Gość hejter i podszywacz
Przegrywam tu bo lubię. Uważam że to się dobrze składa, że jest w internecie takie miejsce jak kafeteria gdzie my ludzie upośledzeni możemy sobie popisać i spotkać osoby na zbliżonym do siebie poziomie :classic_cool:

Gość gość
Jestem za lub za tym, żeby jakiś mo/de/ra/tor blokował adresy IP tych hejterów, a jeśli będą mieli zmienne, to trzeba blokować ich "w kółko", a jeśli to nie pomoże, to blokować całą pulę IP. x Zastanów się co Ty bredzisz??? :O Przecież jeśli ktoś ma zmienne IP i zostaje ono zablokowane, to po restarcie routera jest nadawane nowe IP, a stare wraca sobie gdzieś do puli i jest za jakiś czas przydzielane do innego użytkownika, zupełnie innego kompa/smartfonu/tabletu, zupełnie innej fizycznie osoby, która de facto może też być użytkownikiem kafe, załóżmy że nie-hejterem i wtedy ma w gratisie bana. Poza tym takie metody tutaj już były i o jakimś czasie dużo ludzi się skarżyło, że są dni, gdy jeszcze nie zdążyło nic napisać, a już miało bana.

Gość gość
Teppic Spotkania - łódzkie 21 godzin temu - Drogie panie, jakiś czas nie miałem co proponować tutaj czegokolwiek, bo życie realne wchodziło w zakręt, ale na tę chwilę - jeśli któraś mieszka w Łodzi i od czasu do czasu brakuje jej czegoś słusznie sztywnego między udami, to właśnie zacząłem mieć czas wolny. Reszta elementów niezbędnych, jak umiejętności, pozwolenie żony i optymalny naganiacz wchodzą w pakiecie. Żona nie, chyba, że sama będzie chętna

Gość gość
Teppic 21 godzin temu - Kurcze kurcze, jestem rozbity wewnętrznie między zachowaniem przyzwoitości i resztek tajemniczości, oraz daniem upustu swojemu wewnętrznemu ekshibicjoniście i udostępnieniem zdjęcia swojego drąga. Chyba wytrzymam

Gość Teppic No1
:D Rzeczywiście, znalazł xD Gratuluję, kopiujesz zawartość jednej strony erotycznej do drugiej. Słyszałem o bardziej bezsensownych hobby, choć lista długa nie jest xD Znajdź jeszcze mojego k****a i wstaw, to będę miał i reklamę przed laskami, i nie wyjdę na takiego, co w desperacji robi to sam. Śmiało! :D

Gość gość
Teppic Michał, panie lubią wszystko, co masz im do zaoferowania, jeśli potrafisz to ładnie zapakować A mówiąc wprost - moja narzeczona jeszcze chętniej niż ta na filmiku bierze w pupe, o ile zadbam o jej komfort. Jednocześnie zostałbym ślicznym kastratem, gdybym chciał wjechać bez zapowiedzi, na sucho i do samych jajek. Po prostu... trzeba się przygotować Nie dalej jak dwa tygodnie temu doprowadziłem ją w nocy do takiego stanu, że była nie tylko gotowa, ale i chętna wziąć dwa w jedną szparkę. Kobiety potrafią się naprawdę nieźle rozkręcić, kiedy stworzysz im warunki, by poczuły się swobodnie i mogły bez obaw zaspokoić ciekawość.

Gość gość
Teppic jestes obrzydliwy

Gość gość
Ale bardzo przystojny i fajny z ciała:)

Gość Teppic No1
Dziękuję :)

Gość gość
:D Marek kiedyś chciałem sam spróbować czy to seks analny boli, kupiłem se jakiegoś najtańszego dildosa, boże, nigdy więcej 5 dni temu · Lubię Teppic Też mi się zdarzyło I sam tego nie robię, ale z kobietą... nie narzekam

Gość gość
Teppic Jest, ale trzeba "przygotować grunt", że tak powiem Jak poprzedzę anal normalnym seksem, przy okazji bawiąc się pupą kochanki paluszkiem, po jakichś 15 minutach nawet rozmiar nie stanowi przeszkody. Wydaje mi się, że jeśli się naprawdę o to zadba, to pupa może być bardziej "pojemna", bo nie ma ryzyka uderzenia o ściankę macicy.

Gość gość
Hahaha źle trafiłeś tepicc bo tu same hejterstwo i dewoty, które hejtuja bardziej wyzwolone laski:D:D:D

Gość gość
Teppic myśli że wyrwie tutaj chętną dziunie na jakieś trio wspólnie ze swoją babą, a tu niestety tylko hejterzy sami i prześmiewcy :D Ewentualnie prowokatorzy-onany :D

Gość gość
Zdradzę ci też mały sekret: to forum jest erotyczne tylko z nazwy. A tak naprawdę to tajne biuro śledcze, a wszystko działa charytatywnie.

Gość gość12313
„Zastanów się co Ty bredzisz??? pechowiec.gif Przecież jeśli ktoś ma zmienne IP i zostaje ono zablokowane, to po restarcie routera jest nadawane nowe IP, a stare wraca sobie gdzieś do puli i jest za jakiś czas przydzielane do innego użytkownika” x Nie bredzę, nie zrozumiałeś. Niestety takie rozwiazanie blokuje tez inne osoby z tej samej puli adresów, ma wiec wady, ale prawdopodobieństwo ze inna osoba z tej puli korzysta z tego samego forum jest małe. Wiem, ze hejter moze dostac adres z innej puli, ale czasem bedzie musiał wielokrotnie próbować zmieniać IP co mu uprzykrzy życie. Czasem nie tak łatwo jest dostać adres z nowego zakresu danej puli...To automat przydziela adresy i mozna ciagle dostawać nowy adres, ale z tej samej puli.