Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciesze się, że mieszkam w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Kraju wolnym i demokratycznym. Kraju gdzie ludziom źyje się coraz lepiej. Kraju gdzie od 2015 roku mamy Rząd, który dba o obywateli.

Gość gość
pewnie wszyscy na wiejskie sie tam z tego cieszycie ale niedługo będziecie musieli sie stąd wynieść.

Gość gość
czas zatrudnic kogoś kto umie cos op0rócz ssania jaj.

Gość gość
w sumie i tak nie macie źle. żadnej pustyni po drodze żadnego morza czerwonego w którym toną rydwany i egipcjanie w zbrojach ale żydzi w baranich skórach juz nie. wystarczy wsiąść w samolot i spiertalać póki jeszcze możecie bo na códa bym nie liczył w waszej sytuacji

Gość gość
Chyba raczysz żartować. 2015 rok, najczarniejszy od czasów komuny. Cieszę się, że wyjechałam i nie muszę już w tym ciemnogrodzie mieszkać. Żal mi tylko tych, co zostali, w kraju w którym tylko patusom dobrze się żyje.

Gość gość
gdyz dosiegnie was niechybnie wielki koootas sprawiedliwości...

Gość gość
z tym że to nie będzie tak że wy bedziecie spiertalali na wschód a armia rudego najedzie nas z zachodu. nie bedzie rtak ze wy zabierzecie 300 wróci rudy odda dwieście stówą sie podzielicie a my bedziemy was całowali po doopach.

Gość gość
moja propozycja brzmi tak. bierzecie 50 i wiecej nie wracacie. inaczej odwiedze wasze rodziny te prawdziwe i te na pokaz albo na poświecenie. zabije was wasze dzieci waszych wnuków odnajde wasze schrony skrytki banki tego i owego świątynie relkiwie księgi bazy danych i wszystko pusze z dymem

Gość gość
mam łeb na karku wytropie was i nawet mossad mi w tym nie przeszkodzi.

Gość gość
a nastepnych sie zachipuje zaobrączkuje pozakłada monitoring na wiejskiej i w promieniu 3 km żebyście czasem tam gdzies nie dorabiali na boku obciagankiem

Gość gość
zagna sie was do babilonu skąd was przywiało i se żyjta dostatnio z odsetek z przemysłu naftowego. na tym interesie sie kończy wasza kariera nastepne przejmuje ja bo wy sie do tego nie nadajecie

Gość gość
trzymam cię za słowo ;)

Gość Ja_Dyzio
rozumiem Polaków, którzy już wyjechali, rozumiem Polaków, którzy się już spakowali do wyjazdu, rozumiem Polaków, którzy NIE wyjadą z Polski z różnych powodów prawie 38 milionów Polaków mieszka, żyje i pracuje poza Polską prawie 38 milionów Polaków mieszka, żyje w Polsce , co najmniej 30 milionów żyje od pierwszego do pierwszego, nauczyli się żyć w totalnej biedzie poniżej strefy ubóstwa uznawanego w strefie Schengen jako 700 Euro miesięcznie , nawet Syryjczyk , który nie produkuje NIC i tylko pierdzi w gacie otrzymuje 700 Euro miesięcznie a Polak za ciężką pracę w Polsce zarabia netto 350 Euro i tak to wygląda w realu ! ale Polacy, którzy pozostaną w Polsce, nie wszyscy wyjadą, chcą aby Polska rosła w siłę i ludziom się żyło dostatnio, - słowa Edwarda Gierka sprzed wielu lat ale w Zagłębiu nadal Polacy chcą stawiać POMNIKI dla Gierka za to, że był 'budowniczym' Polski, brał kredyty bankowe i budował , chcę aby Polska była nowoczesna, żeby złotówka była na równo z frankiem szwajcarskim , takich deklaracji nie było ze strony PiS ale wszystko zmierza w tym kierunku , PRAWDZIWI Polacy muszą rządzić Polską, Obcy zawsze Nas zaorze na naszym własnym polu !

Gość gość
Się na tym pisie wszyscy przejdziemy :o

Gość Ja_Dyzio
najważniejsze, że 'złodzieje' z PO i SLD zaczęli się bać aby nie kombinować więcej , to co ukradli to oczywiście muszą oddać z nadwyżką , więzień powinno przybywać ! w małych miejscowościach POsrańce stracili stanowiska i teraz zagryzają kły, żaden nie chce podpaść rządowi PiS za przekręty i malwersacje, za kombinatorstwo, pieniędzy ubywa, ETATU brak i zaczynają donosić na siebie, że brali łapówki , żyli jak PANY a za moment będą w pierdlu jak ostatnie baranie łby z odebranym majątkiem i tak 3mać PiS, być może 'aksamitna rewolucja' w Czechosłowacji' było 'pikuś' to teraz w Polsce zaplanował PiS