Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Zdałam prawko!!

Polecane posty

Gość gość
poza tym nie wierze ci smarkata kretynko, że zdałaś. Takie kity to sobie takim ciulom jak ryży cynik wciskaj, a nie mnie🖐️

Gość gość
w*********j wróziu ty kóórwo zajepana!!!!!!!

Gość gość
kato zamknij ryj kurfo nie myta

Gość gość
zidiociała durna pisda kałzella, znowu kłamie w żywe oczy, a ciule łykają

Ewentualnie zdjęcie mogę podesłać ;) miałam nawet spoko egzaminstora. Na wstępie widać, że mu się spodobałam (pytał o mój wzrost itp), więc to wykorzystałam. Pojechaliśmy najprostsza trasa, miałam parkowanie prostopadle i zawracanie w bramie z wykorzystaniem wstecznego. :D Ma się ten "urok" osobisty. :D

Gość gość
dokładnie, to tylko kwestia czasu, aż dostaniesz bana, na którego z resztą już mam sporo dowodów, ale jeszcze się tobą troszkę pobawie , bo na horyzoncie nie mam puki co lepszej ofiary :)

Gość gość
kolejna mitomanka :o

Wykorzystałam, to że mu się "podobam" (po prostu to się czuje), nie oznacza nie wiadomo czego. Mogłam mieć wtedy mniejsze obawy, tym samym mogłam się mniej stresować. Tak samo przy wydawaniu poleceń, bardzo mi ułatwial. Więc chyba taka postawa egzaminatora nie wskazuje na to ,że chce mnie up******ic? Poza tym jeździliśmy jakieś pół godziny. Dosyć krótko.

Gość gość
wrózia a fure masz żeby jeździć czy prawko będzie leżało?

Gość gość
Przemek nie znudziło ci sie jeszcze?

Fure mam wspolna z siostrą ;) ona już 2 lata ma prawko. Ja zamierzam sobie zarobić i kupić w przyszłym roku ;) także nawet gdyby leżało chłopcze to i tak gowno Cię to obchodzi ;)

Gość gośćkato
hahaha jaka ty jesteś naiwna kałziu :D:D Miss polonia za dychę się krva znalazła :O Ona wyczuła, że się podoba BUAHAHAHAHA po pierwsze primo, to jesteś brzydka, na widok twojego zdjęcia dosłownie oplułem monitor, a po drugie secundo nie wygląd się liczy, a umiejętności kierowcy. Z resztą skończ łżeć jak z nut kałzello!

gośćkato dziś oczywiście, że wygląd się nie liczy, ale sporo mi ulatwil. Nie mówię, że jestem piękna, po prostu może byłam w jego guscie? Kato, skończ Ty pierdolić i pokaz ryja łysa Palo.

gośćkato dziś poza tym Kato, czy Ty jesteś jakiś p*****lnięty? Raz wysyłasz mi zdj bukietu a teraz mnie c***u obrażasz? Czy Ty się k***a dobrze czujesz?

Gość gość
kałziu zluzuj stringi i sprawdź podpaskę, bo chyba trzeba ją wymienić :) Mnie się zwyczajnie nie podobasz, bo masz śmieszny ryjek dziecinko. Poważnie jak zobaczyłem to foto to parsknąłem śmiechem :D z czym do ludzi kałziu ??

Gość gość
Na którą godzinę miałaś egzamin? :classic_cool:

Gość gość
Ja czuje się znakomicie, a ty odgrywasz główną rolę w moim serialu. Tańczysz, jak ja zagram, bo upatrzyłem sobie ciebie na moja kolejną ofiarę z której robie sobie codziennie idiotkę ;)

Gość gośćkato
ach te 20-sto latki... jakie to jest jeszcze głupiutkie i naiwne :)