Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Zdałam prawko!!

Polecane posty

Gość gośćkato
idź już kochanie, bo ci jeszcze żyłka pęknie:D😘

gośćkato dziś Głupiutki i naiwny to Ty jesteś :) Poza tym o czym ja z Tobą rozmawiam? Twoja postawa mówi wiele, nie będę jej komentować. Myślisz, że nie wiem o co Ci chodzi, dlaczego taki jesteś w stosunku do mnie i do innych lasek? Ktoś Cię skrzywdzil kolego.. to widać na odległość.

Gość gość
ja sie grzecznie pytam, a ty do mnie pogardliwie "chłopcze" walisz? wiedziałem że nie można ci zaufać... dobrze że to sie tak skończyło

Gość gość
Powiem ci, że ciepło, ciepło... Może nie skrzywdził, ale ogólnie jestem mizoginem, i nie szanuje kobiet, choć kobiece piękno wręcz ubóstwiam i jestem na nie bardzo wrażliwy.

Gość gość
wróżbella wyzywasz debila kato od głupków to kim ty w takim razie jesteś jeśli ciągle z nim dyskutujesz i dajesz się wciągać w jego gierki? jesteś pustsza niż on, normalna dziewczyna to by tego trola olała, omijałaby jego posty, a ty schodzisz poniżej jego poziomu

Gość gość
Wróziu a masz furę by jeździć? Czy prawko będzie leżało? x to nie ma by grzecznie? miałem napisać sruziu jak ten debil kato zamiast Wróziu by było grzecznie? a może słowo fura jest wg ciebie niegrzeczne? Nie każdy ma od razu samochód by po zrobieniu prawka jeździć, ja też mam prawko ale nie jeźdze, u mnie prawko na razie leży i znam więcej osób gdzie robią prawko ale nie jeżdżą bo jak na razie nie mają czym. I dlatego się grzecznie spytałem czy ty masz czym jeździć, czy też podobnie do mnie i wielu innych prawko będzie leżało i dopiero czekało na fure kompletnie nie rozumiem co tu było nie grzecznego, ale dobra nie ważne, rozmawiaj sobie dalej z ryszntokiem typu psychol kotarba🖐️

gość dziś słuchaj, ja nie klasyfikuje ludzi na tych z którymi rozmawiam i tych z którymi rozmawiam. To jest i internet. Jak myślisz, dlaczego jest tutaj tyle hejtu- bo każdy z Nas może zdjąć z siebie maskę i ponarzekać a nawet powyzywac. Od tego on jest- inaczej wszyscy byśmy zwariowali - udając prawych i kulturalnych.

Gość gość
gość dziś weź ciągnij kichę ty cwelu i skończ lizać śmierdżacą dóópę kałzi !! Ona lubi jak facet ma na nią kontrolę, bo jest z natury uległa, a znak horoskopu ma tu gófno do gadania

Gość gość
jakie o2? ja do ciebie pisałem z WP a poza tym nie gadaj mi że tu sami debie i hejterzy typu kotarba siedzą, bo tak nie jest, ale ty widocznie wolisz z takimi trzymać niż z normalnymi, swój do swego ciągnie zegnam panią

gość dziś uległa jestem? Ale smęty walisz. Chłopie.. W zasadzie jest tak - wspominany najczęściej nasze własne słabości i kompleksy. Czy kiedyś Ty byles uległy jakiejś kobiecie? Albo może o tym marzysz?

Gość gośćkato
gość dziś kretyńskie kazania to won do kościoła prawić, bandzie zidiociałych owieczek, a nie tu na kafe! X A ty kałziu jesteś uległa, jak zacznie współżyć ze swoim chłopakiem, którego kiedyś będziesz miala, to wtedy przekonasz się o tym. No chyba, że trafisz na jakąs cipcie, żego ci nie życze

Gość gość
teraz była twoja kolej na odpisanie, to ja czekam na meila od ciebie ale widocznie mnie olałaś dlatego już się nie odzywasz

Gość gośćkato
Wrozbella dziś co ty mi tu wgle wkręcasz Karolcia ? :D Chcesz mi pranie mózgu zrobić ? to informuje cię, że nie ten adres, bo to ja jestem tu rozgrywającym i to ja rozdaje karty kochana

gośćkato dziś Nie, ja się tylko pytam. Ciężko jest odpowiedzieć? Czy może nie rozumiesz pytania?

Gość gośćkato
przed chwilą patałach, żegnał panią, a teraz śmieć juz dóópcię liże, że czeka na maila :D haha weź ty żałosny pajacu w*********j do swojej oszki, bo to twój poziom! X Nie nie odpowiem ci Wroziu, bo to nie jest teleturniej"sto pytań do..."

gośćkato dziś nawet się tak do niego nie odzywaj! G****o Cię on obchodzi. Pamiętaj. Nie udzielenie odpowiedzi wiąże się z ukryciem prawdy. Czyli sprawdza się to co wcześniej mowilam. Nawet boisz się być szczery będąc anonimowym.. no ładnie.

Gość Carycka
Super Wrozbello, gratuluje! Pozdrawiam cieplo

Gość gość
wyglad jej ulatwil przy zdaniu prawka buhahaha mili to sa dla kazdej mlodej laski

Gość gość
Na wstępie widać, że mu się spodobałam buhaha ja p*****le ale idiotka

gość dziś szczerze, nie interesuje mnie to jacy oni są dla młodych lasek- wazne, że ja mogłam to sobie wykorzystać. Poza tym jednak trzeba umieć "prowadzić" żeby zdać. Tym samym przecież w aucie masz kamery. Wiadomonie jestem jakiś super mistrzem kierownicy, bo ile ja w życiu wyjezdzilam- zaledwie 30godzin. Ale sam fakt tego, że trafił mi się dosyć fajny egzaminator- pozwolił mi się troszkę odstresować.