Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Zdałam prawko!!

Polecane posty

gość dziś może i idiotka, ważne, że zdane ;) Każdy postrzega ludzi i świat inaczej- mój pogląd często mi ułatwia. Nawet gdy to nie byłoby prawda- wazne, że poskutkowało w dalszej jeździe ;)

Czasami lepiej jest podkoloryzować. Wtedy umysł potrafi zdziałać cuda, a samopoczucie w moment się zmienia.

Gość gość
gość dziś dokładnie, to tylko kwestia czasu, aż dostaniesz bana, na którego z resztą już mam sporo dowodów, ale jeszcze się tobą troszkę pobawie , bo na horyzoncie nie mam puki co lepszej ofiary x Ha ha ha :D Brudny, nalany cygan z Katowic znów straszy banami. Ty nikomu tutaj bana nie załatwiłeś mitomanie. Zwyczajnie HIM i Syśka przestały się logować, bo miały większość nicków podszywogennych ze spacjami. Bana to oberwałeś ty i to razy kilka.

Gość gość
Gratuluję,ale czy mnie kocha?

Gość gość
Osobo od krytykowania Wróżbelli za to że pisze z Kato. Weź poprawkę, że ludzie odpisują temu idiocie dla zwykłej beki i mają polewkę, jak on w amoku się spuszcza nad każdym postem i ile energii i agresji wkłada w pisanie tutaj :D

Gość gość
baba nie powinna mieć prawka bo stwarza ryzyko

Gość gość
wygląd mi pomógł w zdaniu prawka buhahaha narcyz

Gość hahaha123
Wrozbella ma a tu 500 adoratorów i każdy z nich myśli, że będzie tym jedynym. Mailuje z połową forum a prawiczki jako nie dor****** latają jak im się zagra :D Karmią jej zakompleksione ego jak takie minionki. A co do jej zachowania, to typowe szczeniackie myślenie dziewczynek latających za badboyami, chcą ich uleczyć na siłę. Kato stary wyga dobrze wie oco loto :D

Gość gość
Wróżbella, Grzesiek nienawidzi kobiet, bo ma homoseksualne ciągoty, które w pełni odkrył, gdy był w więzieniu i musiał uprawiać seks z kumplami pod celą. Nie akceptuje w sobie tego, że podobało mu się to i wciąż go ciągnie do takiego seksu, więc daje sobie upust w byciu agresywnym wobec kobiet. W dodatku każda kafeterianka z którą próbował nawiązać relacje spławiała go, więc jego nerwy, frustracja i agresja są tym bardziej wzmożone.

Gość gość
hahaha123 dziś Kato stary wyga w rozchylaniu swych pośladków dla kolegów spod celi oraz w polerowaniu na wysoki połysk ich lanc :D

Gość gość
ona biega za star*****i

Gość gość
jak dostaniesz prawko będziesz musiała uważać na drodzę

Gość gość
no, ale jakie pytania, czy ja byłem uległy, zawariowałaś :O?? Może, o seksie nie rozmawiajmy, bo nie masz na ten temat zielonego pojęcia, więc to jest bez celowe...

Gość gośćkato
erotoman gawędziarz się znalazła BUAHAHA weź cwelu w*********j na plac Pigall'a tam pedzie zapowietrzą ci tak okrężnicę, że będziesz mógł wtedy wymądrzać się i popierdywać ze zwieracza :D

Gość las_jeleni
Latajcie za nią dalej Jelenie :D buahaaaa

Gość gość
erotoman gawędziarz się znalazła BUAHAHA weź cwelu w*********j na plac Pigall'a tam pedzie zapowietrzą ci tak okrężnicę, że będziesz mógł wtedy wymądrzać się i popierdywać ze zwieracza x Wiesz z doświadczenia Grzesiek jak to jest być zapinanym w czokomysz?

Gość gośćkato
nie wiem, ale to jest tak jakby ci baba pierdnęła zapowietrzoną pisdą, tyle warte sa twoje mądrości przygłupie

Gość gość
Gratuluję Ci! Czy mnie Kocha?

Gość Mamiiis
A ja mam z dokumencikcompl i tez zyje :D bez nerwow, bez stresu... :D znajomi wszyscy sie nabieraja :D