Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można miec dwoje dzieci i 2 pokoje ? Jestem w szoku...

Polecane posty

Gość gość

Byłam w odwiedzinach u koleżanki z pracy. Ma dwoje dzieci, chlopca i dziewczynke. Jeden pokoj w ktorym pilysmy kawe, a drugi pokoj dzieciecy. A raczej klitka. Łóżko piętrowe, biurko dla tej starszej, skrzynka z zabawkami i maly dywan. Tak wygladal ten pokoj. Jestem w szoku, jak mozna dwojke dzieci kisic w takiej klitce ? A dodam ze kolezanka na zwolnieniu, bo w 3 ciąży. Pytalam ja, gdzie wstawi lozeczko itp. Mowi ze to nie problem, ze niemowle bedzie z nimi w "duzym" pokoju. Mieszkanie ma gdzies z 40 m2. Jestem w szoku, ze tak mozna żyć z dziećmi.

Gość gość
Ja też o Boże to straszne. Czy zgłosilaś już koleżankę żeby jej zabrali dzieci? Jak mogłaś patrzeć na ich cierpienie... biedne dzieci... musisz coś z tym zrobić bo będziesz je miała na sumieniu...

Gość gość
No Kurwa ja się też pytam jak tak można??????

Gość gość
Pozwólmy ludziom żyć po swojemu.

Gość gość
To są mieszkania 2 pokojowe w ogóle można takie kupić... nie wiedzialam ??? Ja myślałam że teraz wszyscy mają hacjendy na 700m a 40m to się w głowie nie mieści... no szok...

Gość gość
Ja również pytam czy uratowałaś te dzieci???

Gość gość
To musiało być straszne dla Ciebie... przebywanie w takiej klitce jest szkodliwe. Podziwiam Cię że w ogóle tam weszlaś...

Gość gość
Ja wysłałam dzieci na weekend do innego pokoju mam 1000 m mąż się wczoraj odnalazł po zaginięciu i chcemy spędzić trochę czasu razem. To jest luksus!! Bierzcie przykład!!

Gość gość
Może za często się gubili i dlatego... mojego męża nie ma już miesiąc... ostatnio widziany w okolicach salonu :( jak tylko się znajdzie kupujemy 2 pokojowe...

Gość gość
Ale dom dziecka ma więcej metrów...

Gość gość
Ja też zgłaszam takie przypadki, w DD będą mieszkac w dużym domu...

Gość gość
No jest to malutkie mieszkanie, ale co Cię to aż tak interesuje - może zwyczajnie nie stać ich na większe? pomyślałaś o tym? My mamy mieszkanie 64 m kw, osobiście uważam je za małe. mamy jedno dziecko i 3 pokoje. ale nie komentuję jak ktoś ma małe i więcej dzieci. a znam takich ludzi.

Gość gość43
Bez sensu. Moi rodzice mieli 2 pokojowe mieszkanie. Wychowałam się w jednym pokoju z młodszym bratem i żyję. Ale rozumowanie.

Gość gość
Robcie sobie jaja. Ciekawe, czy wam milo byloby dorastac we troje w jednym pokoju ? Albo spac w pokoju w rodzicami i sluchac odglosow nie powiem czego ? Popieracie taka patologie, a o tych dzieciakach nie pomyślicie. Jak sie nie ma warunkow mieszkaniowych, to sie nie mnozy jak karaluchy.

Gość gość
Też mam 2 pokoje dwoje dzieci ,mieszkanie w starej kamienicy metraż 78 m2 .Moja mama mieszka w bloku z wielkiej płyu ma 3 pokoje 48 m2 .

Gość gość
A ja sie zgadzam. Sama tak zylam z dwojka rodzenstwa, nawet uczyc sie w spokoju nie mozna bylo. Swoim dzieciom tego nie zrobię. Zreszta nawet dla rodziny z 1 to jest maly metraż. Nie rozumiem ludzi, ktorzy biora kredyty na takie male klitki.

Gość gość
Ja mam 4 pokoje, ponad 70 m2. 3 pokoje plus jeden połączyliśmy z kuchnią i jest fajna kuchnia z jadalnią. Mam 2 dzieci. Miejsca jest w sam raz. Mąż wspomina o 3.dziecku, ale docelowo musielibyśmy się przeprowadzić, kiedy najmlodsze mialoby ze 3 lata. Bo zwyczajnie wtedy byłoby ciasno. Ja bym się na 3 w 40m2 nie zdecydowala.

Gość gość
dziś jakie jaja!!! mówimy że ma zgłosić. Obgadywać koleżankę umie a nie potrafi pomóc dzieciom??? Skoro to taka patologia to ktoś zareaguje.

Gość gość
My też mamy mieszkanie 2 pokojowe i dlatego mam tylko 1 dziecko bo nie chcę żeby się kisiło z rodzeństwem w 1 pokoiku a taka królica rozpłodowa to nie myśli i se daje robić dzieci chyba dla 500+ współczuję jej dzieciom bo nie dosyć, że nie będą mogły mieć prywatności i należytych warunków do nauki to jeszcze bedą zmuszeni słuchać jak się ich starzy pier*lą pod kołdrą :/ :O

Gość gość
Ja zgłosiłam sąsiadkę...wiem że przychodzą i ma jakieś kontrole bo moim zdaniem to maltretowanie. Może zabiorą jej dzieci ale wyjdzie im to na dobre. Popłaczą i zapomną.

Gość gość
dziś dobrze zrobiłaś. Sama zastanawiam się czy nie zgłosić koleżankę... też ma 40 m i 3 dzieci. Dałam jej czas na zmianę mieszkania i powiedziałam co myślę. Jak nie zmieni na większe to zgłaszam to bo nie chce się przyczyniać do tego co ona wyprawia. A tak dzieci mają jeszcze szanse na adopcje i normalny dom.

Gość gość
My byliśmy w piątkę w jednym i jakoś było dobrze, ale jakbym miał dzieci to na pewno nie tyle i na takim metrażu.

Gość gość
12:11, a Twoje jedno dziecko nie będzie Was słuchało zza ściany?? Brak rodzeństwa spowoduje głuchotę?? Problemem jest to, że będą we 3 w jednym pokoju a nie seks za ścianą.

Gość gość
Temat ściągnięty z wczoraj tylko w innej formie, tam było że robienie sobie dzieci jak się ma mieszkanie w bloku to patologia. A poza tym widzialam tu takie 100 razy. Nudne to i słabe a autorka ma nasrane we łbie ...

Gość gość
Do12:17 Trzecie dziecko będzie z nimi w pokoju czytałaś ze zrozumieniem?

Gość gość
Obym nie miała takiej żmiji w otoczeniu jak autorka. Przyjdzie na kawusie pouśmiecha się a pluje jadem i obgaduje na prawo i lewo... pewnie jej jeszcze słodziła jakie super mieszkanko... walnięte babsko..

Gość gość
Chyba się sama zgłoszę do Mopsu czy innej instytucji bo mam 2 pokoje i dwoje dzieci. Milionerki nieszczęśliwe od 7 boleści .

Gość gość
dziś teraz pewnie w pracy będzie ją oczerniać i donosić wszystkim jaka to patologia. Sama mam mieszkanie 4 pokojowe i mnóstwo znajomych którzy mają np 2 pokoje i 2 dzieci którym niczego nie brakuje. Nie wtrącam się w życie innych i nie oceniam.