Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można miec dwoje dzieci i 2 pokoje ? Jestem w szoku...

Polecane posty

Gość gość
Mam znajoma która całe życie mieszkała w bloku w dwóch pokojach a teraz dostała od jakiejś tam starej ciotki dom i tez tak się dziwi ze ktoś mieszka w dwóch pokojach w bloku.....Brygada to ty????

Gość gość
Ja mam dom więc mogłabym powiedzieć że wszystko inne to patologia, autorka zapewne ma ledwo 3 pokoje więc wielce ubolewa że ktoś ma 2 pokoje i tak w kółko. Patologia to picie, znęcanie się nad dziećmi, zaniedbanie. Wbijcie to sobie do łbów!!!

Gość gość
15 52 tak wyobrażam sobie jeżeli jest rodzina czyli ojciec i matka i ich troje dzieci (nie konkubenci , dzieci każde z innego ojca itd. itp. ) Tylko normalna zżyta kochająca się rodzina NORMALNA A NIE PATOLOGICZNA W KTÓREJ NIE WYSTĘPUJĄ ŻADNE DYSFUNKCCIE to wyobrażam sobie 5 osób na 50 metrach ba nawet 7 osób na 70 metrach :-p i mam takie zdanie pisz sobie co chcesz w d***e to mam możesz mnie wyzywać i trolić ja zdania nie zmienię :-p

Gość gość
po co sie podniecacie i karmicie to stworzenie bo nie rozumiem

Gość gość
A nawet jesli byscie zglosily to do mopru, to myslicie, że mały metraż jest podstawą do tego żeby zabrać komuś dzieci? Ja mieszkałam w domu 1 pokoj + kuchnia i brak lazienki do 13tego roku życia. Wszyacy wiedzieli, matka brała zasiłki na dwoje dzieci - mnie i brata,wiec na wywiady przychodziły pracownice mopru i nigdy nie bylo mowy o tym zeby nas gdzies zabierać. Porabane jestescie baby

Gość gość
Autorko całe zycie jestes w szoku? Wyglada, że tak.

Gość gość
Mieszkaliśmy z dwójką małych dzieci na 29-ciu metrach, 4-te piętro, bez windy. Można !

Gość gość
Mialam 2 =pokjowe mieszkanie i dwoje dzieci a teraz mam 2 domy, rozne sa koleje losu. Wiec nie wiesz czy kolezanka za pare lat nie osiagnie wiecej niz Ty.

Gość gość
Autorka ma uraz psychiczny bo słuchała bzykających się rodziców i trauma jej została do dziś.

Gość gość
zazdrosc bije w oczy autorke

Gość gość
Ciekawe czemu autorka nie pochwaliła się swoimi salonami. Pewnie ma też 40m i trzy pokoje - klitki ale to już luksus.

Gość gość
Akurat jak dzieci są małe to wolą być razem w pokoju, a w przyszłości może i zmieni się mieszkanie. Szukanie dziury w całym. Światopogląd autorki to jest prawdziwa patologia!

Gość gość
dziś to prowo pewnie żeby znaleźć wyznawczynie jej idei

Gość gość
dziś Ja właśnie wracam z policji. Szukają męża, mamy 900m, zaczną jutro od ogrodu smutas.gif tęsknię za nim... zazdroszczę koleżance. Zawsze wie gdzie są jej bliscy. Dzieci widziałam tydzień temu... Może wrócą. Ale nie ma tego złego zaprosiłam teściową "mamo zapraszam do jadalni" jędza już pół roku jej szuka. Ostatnio słyszałam ją w piwnicy smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X Mój ulubiony kom :D

Gość gość
Przecież sama sobie odpowiedziałaś jak, w końcu to nie problem urządzić pokój dla dwójki dzieci przy rozwiązaniu z piętrowym łóżkiem, w czym problem? :D

Gość gość
Świat oszalał, tylko dobra materialne się liczą. Jakby tak każdy zgłaszał daną rodzinę to niestety, ale połowa rodzin by musiała oddać dzieci. Żyjemy niestety, ale jeszcze stosunkowo biednym kraju i ludzi nie stać na duże mieszkania. Dzieci nie wszystkie są planowane, bo różnie w życiu bywa. No i co wtedy? Najlepiej usunąć, bo mieszkanie za małe. Szacunek dla koleżanki, bo się kobieta nie załamała i urodzi trzecie dziecko,a nie jak np. Pani Przybysz, która pozbyla się dziecka, bo mieszkanie za małe.

Gość gość
Ja tez uwielbiam te osobę od tych zaginięć w odgórnym domu:D i to chyba ta sama, co pisała, ze wybiera sie na dwa tygodnie na urlop do 124 pokoju, gdzie ma basen i piasek:D a jesli nie, to kocham je obie:D

Gość gość
A jaki to problem mieszkać w trójkę w jednym pokoju? :D Równie dobrze można powiedzieć, że mieszkanie z kimkolwiek jest okropne bo zawsze ktoś może Cię podsłuchiwać :D

Gość gość
dziś w tym temacie i tak jest lajtowo, ostatnio babska pisały w innym że jak ktoś ma 2 pokoje to rodzina siedzi jak szproty w mieszkaniu, chodzą spać o 19 bo jeden drugiemu przeszkadza, nie czytają książek bo nie mają ich gdzie trzymać i inne bzdury...

Gość gość
3 osoby w jednym pokoju ja prdl kotarianki kontratakuja hahahaha

Gość gość
No jeśli ktoś uważa, że żeby czytać książki trzeba mieć je gdzie trzymać, to nie podyskutujesz :D

Gość gość
Ale hipokryzja. A jak byl temat "jak zmiescic trojke dzieci w jednym pokoju" to autorka zostala zjechana jal szmata. Zdecydujcie sie.

Gość gość
no została zjechana przez te c teraz jadą na kotarianki i małe mieszkania ;-)