Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robiłam kupe i miałam krew na papierze, boję się , co to może być

Polecane posty

Gość gość

biorę pewien lek i w ulotce jest - skutki uboczne częste 1 na 10 - suchosc w ustach, nadmierne wydzielanie śliny, zmęczenie, osłabienie siły mięśni, senność, bezsenność, wzdęcia, zaparcia, niestrawność...i ja mam wszystkie te skutki uboczne, robie kupe co 2-4 dni a jak juz robie to taką twardą, takie twarde bobki a nie gładką miekką ''kiełbase'' sorry za obrzydliwe opisy... dzis zrobilam kupe i zauwazylam lekko czerwoną kupe i jak się podcierałam to papier we krwi, jasnej w kolorze ferrari, czytam ze to moze btc szczelina o***tu albo hemoroidy od zaparć, ze krwawienie z jelit to krew czarna lub ciemnoczerwona i mogą byc plamy na bieliznie, a ja tego nie mam.... diete mam niestety kiepską, cześto niedojadam a jak juz jem to się obżeram byle czym

Gość gość
Jedz regularnie musli albo chociaz namoczone siemie lniane i pozbedziesz sie problemow ze suchym stolcem. Mozesz tez uzywac specyfikow z apteki.

Gość gość
Krew ci leci przez to że kupa jest ostra,twarda.Ja mam tak zawsze gdy jest zatwardzenie.a jam masz skutki ubiczne na lek,to chyba siadomo ze nie mozesz bo jesc.proste

Gość gość
Skutek uboczny bardzo silnego zaparcia. Miałem to samo w czasach, gdy dość mocno nadużywałem opioidów powodujących takie właśnie zaparcia. Skąd dokładnie jest ta krew to nie wiem - albo uszkodzony hemoroid, albo szczelina o***tu. Tak czy owak, podstawowa przyczyna to te zaparcia. Kup sobie jakąś Xennę czy coś podobnego, jeżeli już musisz brać ten lek.

Gość wulgarny leszek 1967
Może to z pisdy poleciało albo pęknął ci hemeroid?

Gość gość
spróbuj zastosować dicopeg 10g który wyreguluje Ci pracę jelit i ułatwi wypróżnianie. a jak probelm będzie się pojawiał to warto udać się do lekarza