Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wklejam ciekawy wywiad z ekspertem na temat chorych wymagań współczesnych kobiet

Polecane posty

Gość gość
w głowie im się piertoli

Gość gość
Niestety, kobiety są w dzisiejszych czasach roszczeniowe i nie oceniają obiektywnie sytuacji. Obraz statystycznej kobiety: niczym szczególnym się nie interesuje nudziara ciężki charakter do zaoferowania swoje towarzystwo i wymagania, często fochy nie wspominaj nawet o seksie, bo na niego trzeba sobie u niej zasłużyć Przy normalnej, obiektywnej samoocenie te kobiety powinny błagać by je zechcieć, a nie jeszcze pokazywać pazury. Niestety te kobiety podchodzą do związków roszczeniowo, a ich wkład w nie jest tylko teoretyczny lub negatywny. Przynajmniej tak jak się opisują i sądzą, że przez opisywanie siebie w ten “b***howaty” sposób są jakieś… wyjątkowe?

Gość tylko dyktatura
píerdolnięte psychicznie, tak to jest jak się ciągle oglądają seriale w TV i czytają babskie gazety. Moja baba ma szlaban na oglądanie TV, a babskie czasopisma jak znajde to dostaje po ryju i są palone w ognisku. Koleżanek jej nie pozwalam mieć, bo to same problemy gdy dwie baby się zejdą.

Gość gość
cytuje "Czasem spotkanie z kobietą dojrzałą wygląda tak, jakby ona składała zamówie- nie na samochód: „I żeby był czerwony...”. Wtedy myślisz: „Które z tych rzeczy ja mam do zaoferowania?”. „Jak ja mam spędzić resztę swojego życia? Czy znowu mam się wykazywać? Wykazuję się w pracy, muszę spełniać oczekiwania, ale wracam do domu i chciałbym wreszcie odpocząć”. Większość mężczyzn marzy o tym, żeby mieć w domu święty spokój. I jeśli nie wybiorą młodszej, to często wy- bierają życie „parakawalerskie”, zwłasz- cza że okoliczności temu sprzyjają."

Gość gość
świetny artykuł, polecam każdemu

Gość gość
99,999% ludzi nie rozumie zachowania kobiet (łącznie z samymi kobietami) kobiety funkcjonują tak, że im więcej dostają tym więcej chcą, kobiety to niekończąca się studnia pragnień i nigdy nie są w stanie zaznać spełnienia. A że w dzisiejszych czasach już praktycznie wszystko mają, nie ma biedy, głodu, wojny i mają wszystko co możliwe to oczekują niemożliwego, ale nie że same sobie to mają zapewnić, tylko ma przyjść facet, który jest połączeniem amanta z komedii romantycznych, bohatera z fantastyki, miliardera, lidera z filmów gangsterskich i bohatera z filmów przygodowych. Gdyby i to dostały to zaczęłyby wymagać zdolności nadprzyrodzonych (już wymagają niemożliwych połączeń sprzecznych cech w facecie).

Gość gość
17:45 Chyba zastosuje to samo w swoim związku. Moja nie czyta takich czasopism, ale ma koleżanki, a wiadomo, że nikt tak babie nie nasra do łba jak psiapsiółki, które tylko potrafią podpuszczać, intrygować, a potem śmieją się za plecami.

Gość gość
współczuję ... żonie

Gość gość
Ale wy się nakręcacie. Kobiety to kobiety tamto. Wszystko wiecie! Makabra. Chyba sama przestanę się nakręcać że faceci to faceci tamto. Mam dość tych wszystkich teorii! To w ogóle jest nieprawda. Jak chcecie normalnie żyć ciągle wszystkich oskarżać, że są tacy źli! Powodzenia.

Co za pierdoły- pewnie wszystkie posty napisali faceci którzy zaganiają kobiety do kuchni bo nie wiedzą co w sypialni z nimi robić a w szczególności mam tu na myśli tego "orła" co pali w ognisku babskie gazety, pewnie w jaskini mieszka i marzy o jakiejkolwiek kobiecie. A co do tematu- no cóż być może kobiety mają "chore" wymagania ale w dzisiejszych czasach z facetami (nie wszystkimi )jest coś nie tak. wystarczy się rozglądnąć się wokół- niby chłop a "babą" zalatuje, jakiś c***owaty ,francowaty i miękki ..........Tak więc jeden do jednego kobiety i męzczyźni :-)))

Gość gość
Przeczytałam ten wywiad i uważam, że jest całkiem sensowny, sporo tam niegłupich wniosków. Jednak autor pewne konkluzje wyolbrzymia, pewne przeinacza i do tego pomija te dla niego niewygodne. A wszystko po to by dowalić złym wymagającym nielogicznym babskom. Tak jakby faceci byli święci. A dobrze wiemy, że obie płcie mają swoje za uszami. A tu chodzi nie o to by obwiniać i się zamykać na drugiego człowieka, a o to by się odpowiednio dobrać z drugą osobą, chcieć porozumieć, umieć iść na kompromisy, pracować nad sobą i związkiem.

Gość gość
*Jednak autor tego topiku i niektórzy się w nim udzielający; ekspert z którym przeprowadzony został wywiad jest w porządku :)

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553