Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaryna z masłem

czy są tu osoby które mieszkają same?

Polecane posty

Gość margaryna z masłem

Jak wam się podoba ?

Gość gość
Uwielbiam i nie zamieniłabym tego nigdy na mieszkanie z kimś. Nie ma porównania. Nikt nie ględzi, nikt nie zrzędzi, mogę robić co chcę, układać rzeczy jak chcę, albo nie układać jak mi się nie chce. Wolność :D I najlepsze, nigdy mi się to nie nudzi, a mieszkam sama 13 lat.

Gość gość
Bardzo mi się podoba :p

Gość margaryna z masłem
O, to cieszę się to słyszeć. Właśnie też chciałabym bardzo zamieszkać sama, ale miałam małe wątpliwości. Na pewno swoboda jest duża.

Gość gość
Nasza oferta kredytowa Nasze pola interwencji: * Kredyt mieszkaniowy * Pożyczka hipoteczna * Pożyczka inwestycyjna * Pożyczka samochodowa * Dług konsolidacyjny * Odkupienie kredytu * Pożyczka osobista Masz bankowości i nie masz pożytku dla banków lub tym lepiej masz projekt i potrzebę finansowania. Jeśli są Państwo uczciwi, nasz bank zrobi to za Ciebie, gdy dokumenty zostaną uaktualnione w ciągu 72 godzin. Kontakt: combaluziermichelpierre@gmail.com Tel: (+33) 0789719263 Faks: (+33) 0890201553

Gość gość
Też mieszkam sama jest fajnie ale są dni że żal du"pę ściska z samotności .

Gość margaryna z masłem
a nie dziwaczejecie? znajomi mi mówią, że jak będę mieszkać sama to zdziwaczeję.

Gość gość
Ty na pewno nie tylko zdziwaczejesz, ale i zjełczejesz.

Gość gość
Trochę na pewno, ale nie w takim stopniu, żeby to komuś przeszkadzało. Ja w sumie nawet nie widzę, żebym miała jakieś konkretne dziwactwa, oczywiście poza tym, że nie lubię jak ktoś przebywa w moim mieszkaniu. Nawet panów z gazowni nie cierpię wpuszczać.

Gość gość
gość dziś a wychodzi szkoły gdzieś ?

Gość gość
Samo się mieszkanie nie utrzyma, więc tak wychodzę. Do jednej pracy, do drugiej, do znajomych, na miasto i tak dalej. Po prostu zrobiłam się terytorialna i nie lubię obcych na moim terenie. Ale to też wynika z faktu, że latami nikt mnie nie odwiedzał, nie miałam bliskich znajomych, rodzina u mnie nie bywała i tak się nauczyłam bronić terenu. Kiedy sie to zmieniło, zaczęłam mieć problem z przyjmowaniem u siebie gości.

Gość margaryna z masłem
A mieszkania/domy macie na własnośc, czy wynajmujecie? Ile macie lat? Ile jak się usamodzielniłyście?

Gość gość
Mam 30 lat, mieszkanie na własność, zostałam sama w wieku 17 lat. A swoje kupiłam mając 21.

Gość gość
A pesel i pin do karty też ci mamy podać ty zasrrana szpiclówo?

Gość gość
znajomi mi mówią, że jak będę mieszkać sama to zdziwaczeję. xxx Otaczasz sie debilami, ktorzy zamiasz myslec, wywlekaja jakies wyswiechtane stereotypy. Mieszkalam sama od 18 do 35 roku zycia, bylo swietnie. Wolnoc Tomku... Chcialabym jeszcze raz

Gość gość
Uważajcie komu podajecie swoje dane, już wiedzą że mieszkacie same, następnym krokiem będzie włamanie.

Gość masło z margaryną
wieku 17 lat ? ja się w tym wieku bałam wszystkiego.

Gość kardulaki
Ja tez sama mieszkam wynajmuje i zaczynam miec tego dosc .Codziennie powrót do pustego domu nie ma z kim pogadac:/

Gość KsioncChrabonszcz
gość dziś A pesel i pin do karty też ci mamy podać ty zasrrana szpiclówo? X :D

Gość masło i margaryna
te stereotypy opowiadają ludzie z pracy, ale oni boją się samotności, nawet papierosa nie potrafią wypalić w swoim towarzystwie.

Gość gość
Jak mieszkałam z rodzicami to tylko marzyłam aby się wyprowadzić. Teraz mam swój dom (po rodzicach w spadku) i mieszkam sama. jest z***biście. W końcu czuję, że żyje. Urządzam go powoli po swojemu. I delektuje się ciszą i spokojem. Mam 2 duże psy i dwa koty. Super jest.

Gość gość
masło z margaryną dziś - a ja nie miałam wyboru. Tzn. miałam, ale wolałam zostać sama. Moja mama wyszła za mąż po raz drugi i mogłam się przeprowadzić do nich. Ale miałam kawalerkę, wolność, nie chciałam. Miałam alimenty, więc na brak pieniędzy też nie narzekałam, a jak mi brakło, to zawsze mogłam jechać do mamusi na obiad. Nie żałuję, bo się nauczyłam odpowiedzialności.

Gość masło i margaryna
przestańcie być tacy podejrzliwi w stosunku do ludzi, macie paranoję. Nie chcę znać waszych imion nazwisk, ani miejsc zamieszkania, waszych pieniędzy też nie chcę. Mam swoje. Chciałam zobaczyć ilu osobom podoba się życie w pojedynkę. Myślę, że zdecydowanie lepiej jest być samemu. Ludzie jak tutaj piszą, co ich partnerzy do nich mówią i jak się w tych rodzinach nie szanują, to cieszę się, ze jestem sama.

Gość Ja_Dyzio
mieszkam na małym osiedlu w Warszawie, raptem pięć budynków o niskiej zabudowie, w każdym budynku jest pięć wejść i na takim małym osiedlu panien i wolnych kobiet w wieku ok. 27 - 37 lat naliczyłem co najmniej TUZIN mieszkających same, mieszkanie po rodzicach, po dziadkach lub starych ciotkach, które zmarły , każda z tych kobiet, gdzieś tam pracuje , rano odjeżdża swoim autem z parkingu, wraca do domu z zakupami późnym popołudniem , wyprowadzi czworonoga na spacer, zamyka się w swoich czterech ścianach i nawet muzyki nie słychać być może czyta książki albo się vibratorem kopuluje, kilku wolnych facetów na osiedlu próbowało zagadać do jednej lub innej Julii na balkonie to od razu otrzymywali 'kosza' , brak zainteresowania rozmową przy kawie z facetem, woli samotną być ! to jest tylko małe osiedle w Warszawie i TUZIN wolnych kobiet a gdyby popatrzeć z lotu ptaka na całą Polskę to są tysiące takich kobiet, które wolą żyć i mieszkać same i samotnie, tak to wygląda w realu !

Gość gość
przecież to zależy od osobowości,wolnościowcy będą w swoim żywiole kokosze uschną i sie zapłaczą,samotnośc to inna rzecz można być samej koło męża a można mieć 3kochanków lub jednego przyjaciela i brak czasu ,nie wybadasz

Gość gość
No to oczywiste, ze wola zyc same niż z bylekim

Gość masło z margaryną
Dyzio byś pewnie wolał, żeby któraś z tych dziewczyn poswięciła swoją wolnośc, na pranie i prasowanie twoich rzeczy, gotowanie ci obiadu i rodzenie ci dzieci? Brzmi naprawdę fajnie taka perspektywa:P każda o tym marzy :D