Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co byście wydawali pieniądze gdybyście zarabiali pół miliona dolarów rocznie?

Polecane posty

Gość gość

Na co byście wydawali pieniądze gdybyście zarabiali pół miliona dolarów rocznie?

Gość gość
na d****** wódę i koks

Gość gość
w pierwszej kolejności na wiosce nowy płot

mi by wystarczylo do szczescia duzo mniej spelnilbym swoje marzenia zrobil prawo jazdy kupil jakis tani, uzywany i oszczedny samochod, diesel np. Golf IV 1.6 kupił dzialke gdzies na wypisdowie, pod lasem (o czym od kilku lat marze) postawil sobie tam chalupke 30m2 chodowal tam roslinki i zwierzątka i uciekl stad najdalej gdzie jestem teraz :o

Gość gość
Odłożyłbym po to żeby po 2 latach już nie musieć pracować.

Gość gość
Wystarczyłoby mi wiele mniej. Kupiłabym mieszkanie, ogarnęła pomnik na cmentarzu dla takiego dziecka, Kupiłabym sobie i bliskim ubrania, jakieś fajne meble sprzęty do kuchni, raz na jakiś czas wspomoglabym kogoś potrzebujacego Nie martwila bym się o rachunki etc.

Gość gość
Ja zarabiam 97 tys dolarow rocznie, mieszkam w danii, nawet na pozadne mieszkanie mnie nie stac. Podated 50%

Gość gość
A co to jest pół miliona rocznie. Może bym sobie kupiła lepsze ciuchy i zaczęła oszczędzać na porządny samochód. Na życie w Polsce by wystarczyło, ale na coś lepszego? 10 lat bym musiała oszczędzać na przyzwoity dom w Londynie.

Gość gość
sporą część umieściłabym na funduszu oszczędnosciowym. Kupiłabym skromne mieszkanie. Wybudowała świetlice dla dzieci z trudnych rodzin i z wolontariuszami byśmy z nimi spędzali czas. Pomagalibyśmy ludziom bezdomnym, alkoholikom i kobietom z domów z przemocą, wychodzić na prostą i stawać na własnych nogach. Pojechałabym zwiedzić USA.

Gość Gustliczek
mam kumpla od wielu lat, ma na imię Jacek, lubi się pobawić i pobalować aby się odstresować , jest po Polibudzie warszawskiej, tak jak ja abiturientem i po wielu godzinach pracy , jako konstruktorzy i programiści oprogramowania BMS lubimy poszaleć w warszawskich klubach , w wielu klubach na widok pojawiającego się Jacka stawiają kufel browaru dwa litry gratis, taryfiarz opłacony z góry i z piątku na sobotę razem z Jackiem pijemy do samego rana, jak Jacek idzie pić to wiadomo, że będzie pił do samego rana w poniedziałek razem z kumplami a w domu żona niech sobie czeka na powrót męża do poniedziałku, razem z Jackiem - programistą i konstruktorami oprogramowania pracuje kilka osób z branży ale Jacek jest Szefem , zarabia ponad 30 tys. PLN miesięcznie netto , kumplom też daje zarobić, więc pijemy browara , brendy i koniaki , lepsze wódki i anyżówkę z Chin oraz śliwowicę z Japonii , przy zarobkach rzędu 20 tys. PLN miesięcznie netto to każda kobieta napotkana chce się bzykać i zostaje wybzykana a nad ranem powrót do żony i żona się wścieka, że znowu spała sama nago i czekała na bzykanie ale jak żonie wytłumaczyć, że do rana bzykałem kobietę, której nawet imienia nie pamiętam ?

Gość gość
Rzuciłabym męża i zaczęła szukać jakiegoś przystojnego Włocha, z którym bym mogła objechać cały świat.

Gość gość
I ROZE BAĆ SIĘ OT TAK PRZY OKAZJI JAK GERMAN???

Gość gość
Na domek, gdzieś w cichym miejscu.