Gość gość Napisano Październik 22, 2017 Witam wszystkie kobiety. Jestem 35 letnim kawalerem bez dzieci. Jestem osobą, z którą można porozmawiać o wszystkim i o niczym, pożartować. Uwielbiam sport, muzykę, spacery przy zachodzie słońca, wspólne gotowanie czy wyjazdy. Szukam tu normalnej kobiety do stworzenia stałego stabilnego związku, która pokocha mnie takiego jakim jestem. Zaakceptuje moje wady i zalety! Nie szukam tu kobiety do przelotnych znajomości. Chce kobietę z którą można wyjść na spacer, zakupy, wyjechać gdzieś we dwoje lub we troje jeżeli masz dziecko lub pójść do restauracji. Charakter mam jaki mam ale serce mam dobre i ciepłe do pokochania! Może to zranione serce Ciebie pokocha a Ty też pokochasz to serce? Może ktoś w końcu rozjaśni ten moj świat samotności i ciemności? Nie szukam tu przygód ani S. . u! Czy jakaś kobieta potrafi rozjaśnić ten ciemny ponury świat pełen samotności i ciemności. Chcesz mnie poznać? Może to właśnie siebie szukamy? Może Ty właśnie zmienisz ten świat i weźmiesz kredki i pomalujesz świat na inne kolory? A tak poważnie… to facet z charakterem, inteligentny, wykształcony, przebojowy, niezależny, sprytny, z pasją, ciekawy świata. Wiem czego chcę od życia i twardo stąpam po ziemi. Znalezienie odpowiedzialnej kobiety nie zawsze jest łatwe ale jeśli masz w sobie "TO COŚ" :), jesteś wolna, zadbana, ciekawą kobietą intrygująca intelektna, ale i gorącym temperamentem być może warto abyśmy się poznali i stworzyli związek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach