Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Mowilas ze jest cos wiecej miedzy nami a potem nie chcialas, zaczelas unikac, zerwalas kontakt? Bez slowa wyjaśnienia :( Dlaczego? Co Ci zrobilem???

Gość gość
Cos wiecej niz bardzo Cie lubie... ;)

Gość gość
zamiast gdybyac sam nawiąż kontakt i grzecznie spytaj, bedzie Ci lżej:)

Gość gość
Próbowałem.Nic z tego :( Kompletnie nie rozumiem :( Czy ktoras z was moze mi wyjasnic powody takiego postępowania? Bylbym wdzięczny...

Gość gość
Musiałeś coś jej zrobić. Zapytaj ja najlepiej. Nie powinno się pozostawić niewyjaśnionych rzeczy.

Gość gość
Moze coś złego się o Tobie dowiedziała ?

Gość gość
Ale ja nie mam powodow by sie bac ze cos zlego zrobilem kiedykolwiek bo nie zrobilem. Czy ktos cos na mnie nagadal? Jezeli tak to dlaczego nie chce tego wyjasnic skoro bylo az tak miedzy nami?

Gość gość
a zatem sprobuj ponownie odnowic ten kontakt bo ile razy probowałeś?

Gość gość
Zadzwoń normalnie i powiedz, ze chciałbyś porozmawiać. Takie niedopowiedzenia trzeba wyjaśniać bo potem strasznie męczą.

Gość gość
A może ty jej nagadałeś i powiedziała dosyć. Ileż można czekać. Widać to, co było między Wami umarło

Gość gość
Źle. Nie umarło tylko to zabiłeś

Gość gość
Probowalem juz wszystkiego.Dzwonienia, pisania, zwyklej rozmowy bez nacisku na swobodny temat jak raz sie przypadkowo spotkalismy...potem znow napisalem i nic :( Ehhh :( zalezy mi na niej nad zycie ale bede musial dac jej odejść :( Moze kiedys mi napisze dlaczego tak :( Mam kompletnie rozbita psychike od zastanawiania sie i analizowania :( kocham ja i tylko ja ale nie jestem w stanie nic zrobic :(

Gość gość
Gdyby ci zależało to coś byś wymyślił. A to zwykłe gadanie i tyle

Gość gość
Jest wiele innych kobiet i mezczyzn do wiosny bedziesz sie z tego smial w duchu

Gość gość
Jezeli by naprawde kochala to by nie umarlo.Prawdziwa milosc jest wieczna.A po jej zachowaniu nawet teraz widac ze nie umarlo.Tylko nie wiem o co chodzi :(

Gość gość
Po co ci jakas humorzasta dzifka?

Gość gość
Do wiosny bede sie smial? Tylko do ktorej wiosny? Bo ta juz bedzie trzecia... :(

Gość gość
Kazda kobieta ma humorki

Gość gość
Ale nie kazda to dzifka;) a moze kazda

Gość gość
Kazda chce byc dzifka dla tego jednego to na pewno. Ale tylko w luszku

Gość gość
Dajcie spokoj :( zadna kobieta nie jest dzifka ani facet qrwiarzem itp :( Tak nie mozna.Kazdy zyje po swojemu i nalezy tolerowac i szanowac jego wybory. Dlatego ja musze uszanowac jej wybor bo to jest jej wybor :( Ps. Kazdy oprocz pedofili mordercow i tym podobnych...

Gość gość
Autorze uważam, że byćmoże któreś z Twych zachowań ją dotknęło. Nie próbuj się zmieniać,pozostań sobą. bo i po co udawać? A na nieszczęśliwą miłość jak wiadomo najlepsza jest miłość nowa.

Gość gość
Nie pasujemy do siebie. Ty mnie nie szanujesz, a ja patrzę w Ciebie jak w obrazek i gubię siebie. Jeszcze coś: obydwoje jesteśmy głupi, zniszczyliśmy coś tak prawdziwego. Nie zagaduj mnie już. Chcę zapomnieć

Gość gość
Nowa milosc na stara? Probowalem :( nie umiem :( ona zbyt podniosla poprzeczke innym i to chyba najwyzej jak to mozliwe :( i tu nie chodzi o wyglad ;) nie zmieniam sie...staram sie byc soba choc jestem w rozsypce :( Dlaczego uwazasz ze Cie nie szanuje? W jaki sposob? Co zrobilem?

Gość gość
Na początku nie byłeś pewien, ja bardzo. Teraz z kolei ja nie wierzę i mam dosyć takiego stanu. Tu jest problem we mnie bo zbyt poważnie do nas podeszłam ale nie mogłam inaczej. Za złe żałuję. Nie wiem czy wypada powiedzieć coś więcej. Bardzo cierpisz? Ja też. To minie, w końcu musi

Gość gość
Zabrakło nam jednego spotkania, które by rozwiało Twoje i moje wątpliwości. Teraz, będąc bogatsza o nowetym doświadczenie nie zachowam się wg wcześniejszego schematu. Uzależniłeś mnie od siebie, diabeł nie facet. No... to chyba już wszystko. Wypadam

Gość gość
Nie.To nie byla niepewnosc.Nie wiedzjalem co sie ze mna dzieje :( nierozumialem bo nie powinno tak byc.Mimo to wciaz z dnka na dzien coraz bardziej pchalo mnie w Twoja strone.I za tym poszedlem nie patrzac na nic.A Ty wtedy zniklas :( jezeli jestes nia to prosze Cie nie niszczmy tego bo tego nie da sie zniszczyc i pozostanie nam zycie tylko w zalu i cierpieniu.Bedzie czasami moze lepiej ale to nie minie :( Jezeli jestes nia to wiesz tez ze bylo wiele komplikacji ktore pomimo wszystko pokonalem. Ostatnia szansa dla nas bedzie szansa na szczescie :) szczerze w to wierze ;) ...