Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Choc cala moja dusza rwie sie do niej.Jakby mogla to by opuscila cialo i poleciala do niej nie zwarzajac na nic... x Piękne słowa.. :):( To jakiś aniołek pisał..

Gość gość
podejrzewałem , że tak było jak to krótko opisujesz :( głowa do góry - będzie dobrze moje Kochanie :)

Gość gość
No właśnie co jej zrobiłeś.

Gość gość
19:51 oczywiście, będzie dobrze.i z tyme sobie poradzę. Z tym, że bez Ciebie w moim życiu. Jeśli chcesz, choć pewnie nie, możemy zostać przyjaciółmi

Gość gość
a dlaczego bez ...w Twoim życiu , chcesz prawdziwa miłość ?

Gość gość
19.49... Dziękuję :) to pisalem ja-autor :) ale to ona jest aniolkiem :) Kurcze no...nic jej nie zrobilem właśnie i dlatego wlasnie nie rozumiem :o Dlatego pytam was.Moze ktos mi cos podpowie... Chce tylko wiedziec dlaczego :( co zrobilem :(

Gość gość
Nie wierzę w nią. Jeszcze nie teraz, nie z nim.

Gość gość
Nie wiem. Wytarles wuja o firankę? Nie wiem

Gość gość
masz duże obawy , pewien strach i przyzwyczajenie do dotychczasowego życia bez normalnej miłości z innymi emocjami - spotkamy się, to porozmawiamy

Gość gość
Autorze a ja spytam czy Ty nie widzisz z kim masz doczynienia? Co ona musialaby zrobic, zeby cie do siebie zniechęcić? Ta laska jest wyraznie pokrecona, dojrzali ludzie nie rozstają się w ten sposób. Całe życie z taką osobą, na takich obrotach? Niejeden by zgłupiał z taką. Może ona wie, że jest jaka jest i dlatego się odcięła, a ty za krótko ją znałeś, by to zauważyć. Co niby o niej wiesz? Z drugiej strony 10 miesięcy wzdychać i nie zrobić nic jest żałosne. Pewnie juz ma piątego... oby nie w tym tygodniu:P

Gość gość
Skończ zakładać te tematy debilu! Nic nie próbowałeś. Nie mazgaj sie !wybrałam innego i nic z tym nie zrobisz . Tymi twoimi tematami juz rzygac mi sid chce

Gość gość
I te miny!!!! Tym sie zawsze zdradzisz,jesteś dziecinny,żałosny, tępy but.

Gość gość
Dwa ostatnie posty to nie ja. 20:15 jak moge nie miec obaw co do czegos, czego nie znam? To normalne,ze je mam. A wlasnie, jakie to uczucie byc kochanym?... ide spac, jestem zła. A i jeszcze cos, jak cie zobacze to zwieje. Milej nocy

Gość gość
Ty jesteś pesymistką, a JA pomimo wszystko jestem jednak ostrożnym, a czasami zupełnie nieostrożnym optymistą ...tym się głównie różnimy rozumiem nieco pesymistów będąc czasami san zupełnie w piekle ale niektórzy są naprawdę tacy , pomimo pewnej ironii , którą przekazują czasami , a która czasami ich chroni i przegania ten cały pesymizm innych otwierając nieco oczy na piękno rzeczywistego świata, przyrody ... i wielu ludzi :) ogólnie - to pogodny jestem i przyjazny dla wielu , co jest docenianie

Gość gość
I wyszło jak słabo mnie znasz! Jednak nie jesteś taki dobry. Niech cie cenia, bardzo dobrze. Niech wielbia. Ja za to nie dbam o to i to właśnie jest zasadnicza różnicą miedzy nami. Usuwam sie w cien i nie wroce, przysiegam to teraz tutaj

Gość gość
nie wielbią , ale lubią to , a cenią za pewna precyzję działania w pracy i pomoc , której raczej staram się wszystkim potrzebującym udzielać , gdy potrzeba - czuje się z tym dobrze

Gość gość
jesteś zbyt wrażliwa - żalisz się nad rozdeptaną mrówką , a nie widzisz przejechanego słonia wystarczy jedno zbyt niedobrane słowo , a oceniasz po tym wszystko i to jest ta Twoja nadwrażliwość , czyli subiektywna przecena czegoś mam być pokorny , grzeczny i uniżony... i właściwie taki jestem przeważnie , ale bez przesady

Gość gośćaniołek
A Ty nadal wypominasz mi to moje for you"trochę pokory"?Smutne.

Gość gość
żadne ' for you ' - tego nie znam nie odebrałem tego do siebie - staram się być wnikliwy i zwykłe utarte schematy, albo nagłe zbyt emocjonalne podejście pod wpływem chwili , jak dla mnie są nieco zbyt proste - takie wrzucanie do jednego worka wg. jakichś swoich osobistych przeważnie doświadczeń danego człowieka należy raczej poznać , choćby przez parę dni

Gość gość
Jak sobie ladnie obce osoby o milosc***isza ;)

Gość gość
Widze ze do tematu dolaczyl sie jakis kolega ;) bylbym wdzięczny gdybys sie podpisywal zeby nie mysleli ze to pisze autor czyli ja ;) 20.29... To kiedy slub? ;)

Gość gość
Gdzie jesteś mój kochany?

Gość gość
To czekam najdroższy. Za ile będziesz? A tak serio autorze, wiem jak jest ciężko żyć z takim niespełnieniem. Sama tak żyje wiele lat i pewnie jeszcze wiele przedemna. Ja przestałam żyć złudzeniami. Rozłożyłam wszystko na logikę...ale serce i tak swoje. Najgorsze, ze nie idzie się z nikim związać bo ciagle w głowie ten jeden/ ta jedna. Jakby czary...

Gość gość
Co takiego jest innego w tej nocy, że jest aż tak smutna?:(

Gość gość
Ty nic.mam innego o czym dobrze wiesz Więc po co ten temat...