Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to w koncu jest z aborcja? mozna czy nie? chce zrobić

Polecane posty

Gość gość
najgorsze jest to , że "mama" o nic dzieciątka poczętego się nie pyta . Dzieciątko w samotności cierpi grozę bo czuje co mu "mama" powoli szykuję. Tyko jego małe niewinne serduszko w milczeniu i trwodze błaga o litość.

Gość gość
Usunelam i cieszę się wygodnym życiem. Jak czytam takie posty i morderstwach, malenstwach, bijacych serduszkach to pusty śmiech mnie ogarnia. Tak, u mnie zdrowe serduszko bilo na ostaniej wizycie przed aborcja w 8-9tygodniu. Bialo-czarne plamy na monitorze mnie nie ruszyly. Jeszcze pytałam czy ciaza przypadkiem nie jakaś zagrożona (bo szkoda kasy na zabieg), ale jednak nie.... wzięłam 1 dzień wolnego i po zabiegu do pracy. Nie wiem co ja bym zrobiła z wpadka w Polsce, nie wiem czy miałabym siłę aby załatwić w tajemnicy wyjazd do kliniki na Slowacji czy gdzies indziej. Współczuję kobietom, które mają ten dylemat. Pocieszam, ze można z tym żyć, jeśli ktoś naprawdę nie chce dziecka. Ja nie chcialami nie rusza mnie czy to zarodek, embrion czy słodkie maleństwo z pełną pielucha - nie ma, bo nie chcialam. Mam wybór!

Gość gość
Ja nie chciałam mieć dzieci, ale nie dałam rady usunąć. Zazdroszczę podejścia. Teraz jestem w 13stym tygodniu. Nic mi się nie chce. Ciągle się zamartwiam jak to będzie, a tak byłoby już po wszystkim, ale nie byłam na tyle zdecydowana... Eh

Gość gość
Do gościa z 20.03. Tego nigdy nie przewidzisz, czy będziesz żałować, ze urodzisz czy ze usuniesz. Jak kobieta ma kochajacego partnera i od miesięcy stara się o dziecko, to nie zrozumie co czuje kobieta, która zaliczyła wpadkę.Prawie trupem padlam jak zobaczyłam 2kreski, jak to możliwe? Szok i placz. Nie dla każdego dziecko to spełnienie marzeń. Coraz więcej pojawia się artykułów i książek, ze macierzyństwo jest piękne, ale też trudne. Niechciane macierzyństwo jest podwojnie trudne. Droga przyszła Mamo w 13tygodniu, trzymaj się ciepło! Na pewno masz burze hormonalną, ale to minie i z czasem będzie lepiej.

Gość gość
Nie planowałaś ciąży, a stało się… Zastanawiasz się co dalej... … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. w w w . n e t p o r a d n i a . p l

Gość gość
w tych planach tylko dzieciątka nikt się nic nie pyta . A jego maleńkie niewinne serduszko w brzuchu mamy drży bo czuje co jemu jego "mamusia" szykuję. W swym samotnym istnieniu aż do końca błaga o litość swą "mamusię"w swej dziecięcej mowie serca..