Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na wesel zespół czy DJ

Polecane posty

Gość gość
Uważam, że DJ, nawet mogę polecić genialnego DJ Jest nim DJ Buzi Pełen profesjonalizm!Bardzo sympatyczny, pełen kultury, otwarty i cały czas uśmiechnięty :) Spełniał nawet bardzo wymyślne zachcianki Gorąco polecam

Gość gość
Oczywiście, że DJ. U Nas grał DJ Buzi i nie żałujemy Lepszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyć!!! DJ Buzi jest nie tylko wyjątkowym Dj-em, ale również fantastycznym człowiekiem. Wszystko było na najwyższym poziomie!!! Bez wątpienia tego DJ mogę polecić każdemu!!! Wielka klasa i pełen profesjonalizm na każdej możliwej płaszczyźnie. REWELACJA!!

Gość gość
DJ. Polecam DJ Buzi. Najlepszy, lepszego po prostu nie ma! Muzyka, prowadzenie imprezy - wszystko na najwyższym poziomie!

Gość gość
Na wesele Polecamy DJ Buzi Z nim Przez Całe wesele parkiet był pełen gości. Nasi bliscy nie chcieli "iść na jednego", bo dj BUZI dopasował się do gustów muzycznych wszystkich zaproszonych w punkt. Pełen profesjonalizm, prowadzenie uroczystości na najwyższym poziomie, zabawy oczepi nowe niezapomniane - Familia da ekstra! Z całego serca polecamy. Pozdrowienia, Kaśka i Patryk

Gość gość
Wydaj mi się że dj Buzi gra całkiem spoko, ceny sa atrakcyjne muzyka fajna . Swietnie się bawiłam

Gość zazazanna4
A kojarzycie wodzireja dj'a http://djskings.pl ? Podobno doskonale jest w stanie "poruszyć" ludzi :)

Gość gość
Byłem na weselu gdzie grał DJ buzi i byłem bardzo zadowolony z muzyki

Gość gość
DJ Buzi z krakowa jest bardzo dobry. Świetnie prowadzi imprezy

Gość gość
podaję namiar do profesjonalisty. Rozpisywać się nie ma co, po Profesjonalista przez duże P. +48 691 519 445

Gość gość
Polecam Tomasz Buzałę. Na naszym weselu wszystko było jak trzeba. Bardzo fajne zabawy przeprowadził. Goście byli zadowoleni. Nawet Ci co nie wyobrażają sobie Dj na weselu. Im tez się bardzo podobało i zmienili zdanie.

Gość gość
mnie się podoba opcja dj'a . Niecierpię jakiś tam zwykłych grajków. to nie dla mnie! U mojego brata na weselu grał dj Buzi i to był strzał w dziesiątkę. Elegancko i nowocześnie, a o to przecież właśnie chodzi!

Gość Agnieszka Ł
DJ Buzi , polecam jest najlepszy grał na weselu mojej koleżanki:-)

Gość gość
a to proste. Jest po prostu Dj na wesele:).Świetny fachowiec w branży weselno - muzycznej!

Gość Karolina

Z takim gościem jak Dj Buzi wesele musi być udane. Ja jego polecam, bo zddecydowanie warto. Facet jest zabawny, konkretny i ma przede wszystkim duży repertuar muzyczny.

Gość czary

jak dla mnie Dj, a zwłaszcza dj na wesele!

Gość łukasz
Dnia 5.01.2019 o 20:14, Gość czary napisał:

jak dla mnie Dj, a zwłaszcza dj na wesele!

Dużo dobrego o nim słyszałem. Nie wiesz czy przyjeżdża poza swój obręb??

Gość Bambini

U nas właśnie Dj Na Wesele zajął się wszystkim. Muzyką i oświetleniem. Niczym nie musieliśmy się przejmować i zdecydowanie zadowalał bas taki profesjonalizm.

Gość Bambini

U nas właśnie Dj Na Wesele zajął się wszystkim. Muzyką i oświetleniem. Niczym nie musieliśmy się przejmować i zdecydowanie zadowalał bas taki profesjonalizm.

Gość Paweł
Dnia 6.03.2019 o 20:27, Gość Bambini napisał:

Mogę tylko potwierdzic!! Również miałem przyjemność współpracować z tym prezenterem muzycznym. To co on robi z muzyką jest niewiarygodne!!

Gość patryk

Zespół to zespół, a nie jakiś tam Dj!

Gość gosc
Dnia 19.10.2019 o 21:54, Gość patryk napisał:

Zespół to zespół, a nie jakiś tam Dj!

Masz przestarzałe poglądy, no nie słuchałeś Patryku Dj Na Wesele. Wtedy zmienił byś zdanie.

Gość 😂😂😂😂😂

Do DJ buzi -> bardzo się osmieszasz pisząc tu te wszystkie posty sam o sobie. To żenujące.. Desperat niesamowity. Czyżby 0 zleceń? Porażka 🤮🤮

Gość Dariusz

Dla mnie zespoły na weselach rządzą. Ostatnio byłem na weselu kumpla grali z zespołu Fiesta i było extra!

Gość Grzegorz
Dnia 29.10.2019 o 14:45, Gość Dariusz napisał:

Dla mnie zespoły na weselach rządzą. Ostatnio byłem na weselu kumpla grali z zespołu Fiesta i było extra!

A wiesz jak Dj Big Brother fajnie gości integruje?? Zdecydowanie lepiej niż niejeden zespół.

Gość dorotka

Dla mnie najlepszy ever jest Dj Na Wedsele. NAJLEPSZY EVER!!