Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny mam pytanie zazywam od pol roku tabletki anykoncepcyjne 31.10 mialam stosunek przerwany .... 3 tygodnie pozniej mialam krwawienie z odstawienia w terminie co do godziny tak samo intensywne jak zawsze , miesiac pozniej rowniez mialam krwawienie z odstawienia rowniez w terminie , od czasu do czasu pobolewaja mnie jajniki , zrobilam test ciazowy 3 dni temu o 21;00 moze to pozno ale na ulotce bylo napisane ze po termine spodziewanej miesiaczki mozna roic test o kazdej porze dnia , a to by bylo juz ponad 7 tygodnia ciazy i test wyszedl negatywnie , czy oge spac spokojnie ze nie jestem w ciazy ? czy test by wygryl wieczorem ciae po 2 miesiacach jezeli jest tak napisane na ulotce i wystapily te dwa krwawienia po nich ?

Gość gość
Jesli bierzesz regularnie tabletki i nie zapomnialas o ani jednej to na luzie nie jestes w ciazy. Bralam tabletki przez 1,5 roku i krwawienie z odstawienia czesto mi sie zmienialo, co jakis czas opoznialo co kilka dni. W ciazy nigdy nie bylam a kilka razy zapomnialam wziac tabletke i bralam z opoznieniem.