Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

czuje zapach ciemnosci

Polecane posty

Dynie pewnie trzymasz na 1.11 :P Moj plan ma jeden slaby punkt... Nie umiem piec ciast :O Kiedys probowalem zrobic ciasto z gruszkami, hehe. Nie bede sie rozpisywal co z tego wyszlo. :D

Gość gość
Universum dziś Tylko trzcinowego nierafinowanego używam oraz miodu smiech.gif x Bardzo dobrze :) plus dla Ciebie i w ten magiczny sposób cofam Ci punkty karne, które masowo dostałaś jakieś 2 tygodnie temu, opuszczając temat Rycha bez słowa

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Nie bede sie rozpisywal co z tego wyszlo. smiech.gif x Jesli zakalec to uwielbiam :P

To pokrój jabłka na połówki, wydrąż ogryzek, w tą dziurkę włóż łyżeczkę miodu i rodzynki i posyp cynamonem i upiecz w piekarniku Prawie jak szarlotka :D 23:03 urwał mi sie film Szeryfie :D

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Szeryfko bo napisalas w poprzednim wpisie w rodzaju zenskim jezyk.gif x Taa... i mówi to ten, co ma nick żeński ;p x Universum dziś 23:03 urwał mi sie film Szeryfie smiech.gif x Film to Ci się urwie na przesłuchaniu :D

Tylko bij tak, żeby śladów nie narobić bo mnie z pracy wyrzucą i będę musiała sie modlić do Matki Boskiej Bajkowej o mannę z nieba :D

Gość gość
Universum dziś Tylko bij tak, żeby śladów nie narobić bo mnie z pracy wyrzucą i będę musiała sie modlić do Matki Boskiej Bajkowej o mannę z nieba smiech.gif x Kobieto, co Ty kosmetyków do makijażu nie masz? Dostaniesz tak jak każdy inny, a potem się "make up'em" zatuszuje :D

Universum a wiesz, ze dawno nie jadlem pieczonych jablek ? Ja mam od tej serotoniny jakies zacmienie mozgu :P tyle mozliwosci a jablka leza odlogiem :O Cynamon to ja uwielbiam. Uwielbiam jesc sam cynamon. Czy ktos tak ma?

Gość gość
Mozesz też se muss jabłkowy zrobić, ja tak mam i tez dodaje do tego cynamonu i miód.

O mus jest super :D ale jak nie ma talentu do gotowania to przypali :D Matko możesz ssać laskę (cynamonową ) jak tak lubisz :D no chyba że wolisz proszek

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Szeryf to Ty facet jestes ? smiech.gif x Nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam ;) Ale sporo osób mnie tu bierze za faceta ;p

O f**k :D Szeryfie zamknij mnie proszę z tymi słojami na całą zimę :D Za obrazę Matki Boskiej Bajkowej :D A co jest w tej torbie ze spinaczem? :D

Gość gość
Universum dziś O f**k smiech.gif Szeryfie zamknij mnie proszę z tymi słojami na całą zimę smiech.gif x Ciebie zamknę ale gdzie indziej i z klawiszami :D

Gość gość
Universum dziś Tylko nie z Mirkiem Fajfusem smiech.gif x Ten dostał izolatkę, na innym oddziale ;p

Tak zjadlem :D zęby cale. Ale to dlatego, ze ja kocham cynamon. Kocham. Kocham. Ponoc ta pyszna przyprawa ma wlasciowsci antydepresyjne. Szeryfko zostaniesz moja zoną? Bede piekl Ci zakalce :P

Gość gość
Universum dziś A co jest w tej torbie ze spinaczem? smiech.gif x Mniejsza torba ze spinaczem ;)

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Szeryfko zostaniesz moja zoną? Bede piekl Ci zakalce jezyk.gif x Oferta nie do odrzucenia :D ale nawet nie było zaręczyn, ani pierścionka !!! a Ty już tak się pchasz z zakalcami :D

Gość gość
Universum dziś Ja mogę być świadkiem na ślubie! A w mniejszej torbie? smiech.gif x Ty będziesz świadkiem w sprawie Mirka F. ;p Jeszcze mniejsza torebka ze spianaczem.

Ja Fajfusa wywołałam z lasu :D pojawił sie na liście tematów :D Wiedziałam, że to napiszesz hahaha a w tej naj naj najmniejszej?

Gość gość
matka boska bajkowa dziś smiech.gifsmiech.gif Przepraszam. Pojechalem po bandzie z tą zeniaczką smiech.gif Zostan moją konkubiną smiech.gif bede dobrym konkubentem smiech.gif obiecuje x Czy ja wiem .... :-O potrzebuje czasu żeby to przemyśleć. xx Universum dziś Wiedziałam, że to napiszesz hahaha a w tej naj naj najmniejszej? x Nie wiem kurde, nigdy tam nie zaglądałam :D