Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jeździ na weekendy i urlopy ze swoim przyjacielem

Polecane posty

Gość gość

w zeszłym tygodniu byli na weekend w górach a jutro lecą razem do islandii. Tak jest przez cały rok - ciągle razem, we dwójkę a ja jestem z boku. Nie wiem co robić.

Gość gość
Cóż, jesteś pewna, ze z przyjacielem? Bo albo kłamie i ma kochankę albo jest gejem.

Gość gość
czemu z nim nie jeździsz, nie podzielasz jego pasji, czy on nie chce (gej)?

Gość gość
na 100% z tym przyjacielem - mają nawet razem zdjęcia i mi je potem pokazuje jak było fajnie. To jest juz bardzo dziwne bo też cały czas o nim mówi. Jaki to on fajny i mądry.

Gość gość
no chodzi o to, że nie chce mnie zabierać, bo mówi że to takie ich wypady. Jadą na przykład razem pod namiot na tydzień, albo na łódkę albo kamperem objechac coś razem.

Gość gość
no łóżku między nami jest ok, z reszta zawsze mi cos przywozi z tych ich wypadów. Sama już nie wiem co mam myslęc.

Gość gość
Ja myśle, ze to gej albo jest bi

Gość gość
mój facet jest mega męski, trenuje sztuki walki, jest bardzo przystojny. Nie wiem co może dwóch takich facetów robić na przykład w bieszczadach przez póltora tygonia albo na srodku jeziora. Póltora roku temu na miesiąc pojechali razem jeździć po azji - ja nie mogłam wziąc urlopu aż tyle.

Gość gość
przyjaciel kryje jego a on przyjaciela, pare fotek razem do pokazania babom a tak naprawdę jeżdżą z kochankami:)

Gość gość
Wiesz co... Wiem, że zacofane baby mnie zlinczuja ale sprawdź go. Znasz jego nicki z gier lub portali? Są bardzo dobre strony, na których po takich rzeczach znajdziesz wiele o swoim partnerze. Ja sama to robiłam. Znasz jego hasło na fb? Sprawdź go, maila, telefon, WhatsApp. Jeśli używa Snapa to chyba pozamiatane ale nie liczylabym na to, że jeśli zapytasz go wprost to Ci powie prawdę. Wg. Mnie jest GEJEM lub BI. to nie jest normalne. On się nim zachwyca. To z a tobą powinien robić te wszystkie rzeczy. Dziewczyno uciekaj od niego. To najgorsze co facet może zrobić kobiecie. Ja przez kilku gejów stałam się homofobem. Byłam tolerancyjna, miałam i koleżanki i kolegów homo ale po tym czego się dowiedziałam zerwałam z nimi kontakty. Kolega gej umawial się z facetem który ma żonę i trójkę dzieci!!!!!!! sic!!!! Nie mogłam zadawać się z kimś takim.

a mój mąż to jak mi kupuje bieliznę to mi ich nie daje normalnie, tylko zawsze znajduje jakieś nie moje majtki w naszym łóżku i muszę trochę pogłówkować, zanim się ucieszę na prezent:)

Gość gość
23.21 dokładnie zawsze lepiej sprawdzić go i mieć pewność. Zresztą co z tego że z nim jeździ i przysyłam zdjęcia z wycieczek skoro może tam na miejscu wyrywać inne laski, obaj mogą jeździć na,, lowy"

Gość gość
Dziewczyno ocknij się wreszcie !!! Uważasz to za normalne że dwóch facetów razem spedza czas , zamiast z dziewczynami ? Przecież to geje , a Twój facet dla pozorów z Tobą utrzymuje kontakt by udawać normalnego .

Gość gość
A ten jego przyjaciel ma żonę/ dziewczynę? Moze razem ich sprawdzicie jakos? Dziwne, że jeżdżą tak często we dwoje i do tego on jestem tak zafascynowany przyjacielem. To jakiś kolega z dzieciństwa? Dla mnie to też zalatuje gejostwem. Mój mąż też czasem jeździ na męskie wyjazdy, ale to raz w roku na 3-4 dni i z kilkoma kumplami z paczki jeszcze licealnej.

Gość gość
Szczerze to Teoj facet jest BI! Obudź sie dziewczyno!!! Współczuję :(

Gość Gośćnastówę
"Żeby życie miało smaczek raz dziewczyna raz chłopaczek"

Gość gość
Nie jest gejem,lecz biseksem.Dziwne,że do Ciebie to nie dotarło do tej pory.Zapytaj go wprost,niby powiedz że nie miałabyś nic przeciwko..