Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkładki higieniczne

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Chciałam Was zapytać jak to jest z Wami i wkładkami higienicznymi. Ja używam ich właściwie codziennie bo bez tego nie czułabym się ani czysto ani komfortowo. Byłam u ginekologa nie widział u mnie żadnej infekcji wiec się zastanawiam czy to normalna ze ten śluz jest i ze momentami jest go trochę więcej niż trochę. Chce po prostu wiedzieć czy to normalne czy raczej twoja odbiegam od normy...

Gość gość
ty sie pytasz o wkladki higieniczne czy o upławy?

Gość gość
Nie o upławy... uplawy to co innego niż normalny śluz u kobiety. Pytam o częstotliwość używania przez Was wkładek po prostu

Gość gość
ja też używam prawie codziennie, będąc u ginekologa nie zostały żadne zmiany ani nic wykryte, chyba po prostu tak już mamy ;)

Dnia 25.10.2017 o 20:11, Gość gość napisał:

Cześć dziewczyny. Chciałam Was zapytać jak to jest z Wami i wkładkami higienicznymi. Ja używam ich właściwie codziennie bo bez tego nie czułabym się ani czysto ani komfortowo. Byłam u ginekologa nie widział u mnie żadnej infekcji wiec się zastanawiam czy to normalna ze ten śluz jest i ze momentami jest go trochę więcej niż trochę. Chce po prostu wiedzieć czy to normalne czy raczej twoja odbiegam od normy...

A co? zasmarkane majty będziesz mieć😂