Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno a czy zgodzisz się,że toksyczne relacje międzyludzkie

Polecane posty

Gość gość

biorą się z tego,że ktoś czegoś do czego się nie nadaje,albo do czego ktoś nadawałby się przynajmniej trochę bardziej

Gość gość
Napisz po polsku, to odpiszę, po polskiemu nie bardzo rozumiem:P

Gość gość
a ten ktoś nie chce się z tym pogodzić ,nie chce na luz wrzucić i powstaje pewna nierównowaga,którą jakiś głupek lub jakaś idiotka ma pokryć

Gość gość
tak masz racje, bo jak ktoś nie nadaje się gdzieś to zazdrości innej osobie że ona tam jest- no kurde co za nie sprawiedliwość ale tatuś załatwi i przestanie curónia płakać

Gość gość
i to dotyczy wszystkiego od jakiejś kariery zawodowej,zwłaszcza w sektorze publicznym,niczyim,zakładania rodziny z kimś kompletnie nie dla siebie,bo on czy ona są z jakiejś lepszej prestiżowe rodziny są fajni

Gość gość
wiesz,że jakie fajne biznesy można robić na plecach idiotki,która jest bardziej ogarnięta,wprawdzie pieniędzy się nie zarabia,ale idea się liczy

Gość gość
Znam te osoby i domyślam się że można, jest fan z tej idiotki

Gość gość
Tu każdy z każdego "fan" robi. Ty też może jesteś fan, a do tego stupid.

Gość gość
Ja się nie uważam za idiotkę. Robię teraz w życiu to, co mi pasuje i mam gdzieś zdanie innych ludzi, którzy lubią wydawać opinie. Jednak nie mogę Cię zmuszać do czegoś, do czego uważasz, że się nie nadajesz. To nie jest temat na rozmowę na kafeterii. Brak Ci odwagi, żeby ze mną o tym prywatnie porozmawiać i zakończyć jak to mówisz "toksyczne relacje"? Ty też jesteś toksyczny, bo wymagasz od innych tego, czego sam nie potrafisz/nie chcesz spełnić. Tchórzostwo w najczystszej postaci.