Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydliwy problem. Wypryski na pośladkach.

Polecane posty

Gość gość

Dbam o higienę, noszę przewiewna bieliznę a one wciąż się pojawiają. To wygląda okropnie. Jak ja pójdę do porodu. Boje się że mnie wyśmieją:-(

Gość gość
Też mam syfy na d***e i jestem kobietą. .. P*****l to Życie za krótkie jest na p*****ly

Gość gość
>Kup specjalnie szczoteczke do rak z dobrym uchwytem i sodziennie pod prysznicem kolistymi ******* niezbyt silnie masuj posladki i biodra, brzuch tez. Dodatkowo mozesz w nie potem wcierac paste cynkowa z apteki, ktora je zasuszy.

Gość gość
ja kupilam benzacne, smarowalam raz lub 2 razy dziennie . pomoglo

Gość gość
Rogowacenie okołomieszkowe. Regularne pilingi (raz na tydzień), kremy z mocznikiem i szczotkowanie ciała na sucho (co 2-3 dzień co najmniej).

Gość gość
A ja mam to po porodzie, i to wielkie bolesne guzy wrecz. Po pierwszym porodzie mialam to samo i przeszlo. To chyba hormonalne, bo nie wiem jak inaczej to wytlumaczyc.

Gość gość
To jest objaw alergii pokarmowej albo nietolerancji. Polecam sie przebadać, miałam to samo. Jak Ci nie wyjdzie alergia z krwi to zrób imuPro.

Gość gość
Ja to mam, na posladkach, udach i przedramiomach. Przewlekle rogowacenie mieszkowe. Mozna stosowac peelingi i masci z mocznikiem i kwasem acetylosalicylowym, nic nie zrobisz więcej. Mam to od zawsze, z roznym nasileniem.

Gość gość
Nie martw się tym Że w szpitalu zobaczą, to dość powszechny problem.