Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

Rozmawiałem przez tele z WROZBELLA

Polecane posty

Nie jeden jedyny tu jesteś z problemami i jak często widać nie jeden jedyny psychicznymi. Widać że nie do końca tak powazne, jak sobie przypisujesz skoro rozumiesz swój stan. Znajdujesz usprawiedliwienie w sytuacjach ktore wielu ludzi spotykają w zyciu, jakoś radzą sobie i normalnie zyją i funkcjonują. Jednak oni nie sa leniwi i mają pozytywne nastawienie do zycia i ludzi :D

ja jednak jestem muzykiem, gralem w pierwszym zespole gdy mialem 11 lat, i juz wtedy nagrywalem w studio muzyke, a moi koledzy mieli po 16-18 lat wtedy, a mnie wzieli, koncerty w pubach, liceach, dvpeczki mnie rozpoznawały licealne ktore mialy po 16-18 lat gdy ja bylem gowniarzem. i co z tego, jak bylem chory :classic_cool:

"nie mam czego zazdrościć, bo wstawanie o 5 rano i bycie poza domem do 22 to nie jest szczyt moich marzen." a tu?? :o "Sram w takie zycie gdzie trzeba do pracy chodzic i cieszyc sie jakimis ochlapami co miesiac i ze sie kupilo buty adidas, kiedy na swiecie ludzie są miliarderami i mają 20 willi i pałacow w każdej czesci swiata."

bo najlepsze zycie jest takie, kiedy pieniadze sie ma za nic :P. Ja wyznaje zasade ze pieniadze sie wydaje, a nie zarabia, wiec zawsze jak dostane jakis zastrzyk gotowki to bawie sie na calego, jak miliarder :classic_cool:

Pieniadze nie biorą się z nikąd kolego ;) ktoś musi na to zapracować ciężko zebys Ty mogl je "lekko" wydawac. Ja uwazam to za niesprawiedliwe. To znaczy ze lubisz wykorzystywac innych. To nie fajne :o gdy ktoś odwala za Ciebie brudna robote zebys Ty mogl z lekka szastać na zbytki materialne...jesteś pusty :o

Gość gość
nie ktoś tylko ciężko tyrająca w fabryce trampek matka filipka jpany pasożyt !!!

i co to za zycie, Karolku, idzie sie do tej pracy, zaczyna sie zarabiac pieniadze, a potem sie stajemy niewolnikami tej pracy i pieniedzy. ja mialem wiecej prac od ciebie, bo w samej anglii mialem z 12 prac. 10 fabryk zwiedzilem, w kazdej dawalem rade, tylko z jednej mnie wyj3bali bo sie obijałem, wolalem siedziec na kafe niz robic :classic_cool:. do tego fastfood gdzie manager mi wyznal ze mnie kocha, i sklep odziezowy USC, gdzie dostawalem 6.50 a calymi dniami dbalem by sklep byl idealny, i bylem sam. I co z tego ze przez caly grudzien tam moglem byc bo mialem kontrakt i zarobic 1000 funtow, jak menadzer chcial zebym sie przed nim plaszczyl i innymi menadzerami :classic_cool:. tylko ze tego nikt nie rozumie, ja gosciowi wyznalem ze nie pracuje dla was tylko dla siebie i juz sie skonczyla gadka. Poszedlem z moimi przyjaciolmi do warwick i wrocilem o 6 rano i problem awantura bo ja z przyjaciolmi wyszedlem i mam sie tlumaczyc, a spi3rdalac wy korporacje zj3bane :D🖐️

Czyli potwierdzasz tym ze jednak jestes pissdą nie chłop. Takie siano w glowie mają zwykle lale i "przyslowiowe" blondynki. A jak facet, to już w ogole pierdoła :o

ale czego ty sie do mnie przyj3bales, czy ja sie przypi3rdalam do ludzi, ktorzy pracują? Tak naprawde to ja zycze kazdemu by jak najwiecej wypoczywal a nie pracowal, bo zycie mamy tylko jedno a ja wole chociazby isc sobie do lasu na spacer i nad jezioro na łąkę popatrzeć w niebo powdychać świeże powietrze i nie myśleć o bożym świecie, niż tyrać jak cymbał.

Gość gość
I już kłótnia kochanków

Od czegoś trzeba zacząć. Zaden miliarder od razu nie stał się miliarderem! :D Z biegiem lat mozesz nabyc doswiadczenia, mzoesz awansowac, mozesz sie doksztalcac..ale tego trzeba chciec. Jestes muzykiem,wiec skonczyles szkole muzyczna, czy tak bardziej samozwanczo sie okreslasz tym mianem i jestes samoukiem? ;)

nie mogłem poczuć się winnym za to kim jestem 🖐️ ale za cos co napisalem. z tym lasem sie zgadzam, sam czesto chadzam. ale z kims o takim podejsciu do zycia bym nie wytrzymal. odpychają, żenują i wnerwiaja mnie tacy. :o

Ja moge tylko na podsumowanie dodac od siebie: wszystko to NICOŚĆ. Jesli przez te miliony, czy inne materialne rzeczy masz sie czuc lepiej to Twoj problem i sobie z nim radź. Ale prawo nie zezwoli mam nadzieje nigdy na to że bedziesz to robil czyims kosztem, a jesli juz staniesz sie wyzyskiwaczem to mam szczerą nadzieje ze walną Ci podatek od dochodow 80% i sie utkasz tymi zielonymi... ;) Wszyscy skonczymy w tej samej glebie i będą nas żreć te same robaki. Nie ważne czy robol za 1,4tyś./mies. czy prezes NBP za 300tyś./mies. :)

To bądź sobie tym przegrywem skoro Ci tak dobrze. Ja nie mogę tego bełkotu czytać bo mi się rzygać chce jak pomyśle że to niby facet pisze... :o jakby to pisała laska, to bym olał juz dawno. Laski tak mają, ale dla mnie u facetów to po prostu nie przechodzi takie cipo-p********ie.

ja jestem perkusistą i jestem dobry, problem jest tylko taki, że w polsce nie mam widowni i nikt specjalnie nawet nie wie, że umiem grać, bo się ukrywam. Mam w rękach złoto, o czym tylko kilka osób na tej planecie sobie zdaje sprawe :)

Gość gość
kobiecykarol89; sprawiałes wraznie zwyklego trolla ale ty nawet nieglupi facet jestes

Nie cierpie po prostu sluchac czy czytac jak niby facet tak jęczy jak baba, jest nie odpowiedzialny za siebie i leniwy. Jak masz problemy psychiczne to do psychologa sie wybierz. Mi pomogl sie ogarnac w pewnym podobnym calkiem do Twojego przeszlym juz etapie w zyciu. Tobie tez pomoze, tylko musisz chciec tych zmian ktorych widze nawet nie widzisz, bo nie rozumiesz sedna swoich problemow. Mlody jestes, masz czas. :o a ja znowu z mlodymi sie zadaje.. :o