Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

Rozmawiałem przez tele z WROZBELLA

Polecane posty

Problem w tym że Ty nie potrafisz ani śpiewać ani grać :D hahahah Ty serio nie słyszysz siebie?? Serio uwierzyłeś w to wszystko co pisałem?? :D :D buhahah

Jesteś BEZNADZIEJNY w tym co robisz :) Kaleczysz słowo muzyka, która jest sztuką. Ty tej sztuki nie posiadasz. ;) Przykro mi, ale taka prawda. Ładny jesteś, to fakt, ale to nie od Ciebie zależało :P Ale póki co żadnych osiągnięć nie ma.

Gość przytulacz tygrysów
dd

spoko, spoko :D🖐️. Ważne że jak gram to granie wydziela ze mnie siódme poty i czuje się jak naćpany, nic wiecej mi do szczescia nie potrzeba, w anglii jakos mi wszyscy mowia ze jestem dobry, bo wiesz jest roznica ogladac kogos na zywo a na zasranym jutube 🖐️

Jak zaspiewales nie falsetem to ostatnie nagranie, to nie ukrywam, masz barwe glosu fajną, ładną, męską mnie sie podoba choć śpiewać póki co nie umiesz :)

prawda jest taka, że ja się szanuje jako perkusista, bo od zawsze tylko ja sam sie w tym rozwijalem i mnie do tego nie pchal. I nie pozwole sobie, zeby jakies szczury co codziennie zapi3rdalaja jak s****wo w ROBOCIE NA PELEN ETAT mnie do siebie porownywaly, zapi3rdalacie bo nic nie potraficie, nie moze byc tak, ze na swiecie jest po rowno, ja nie pracuje tylko dlatego ze umiem grac na instrumencie co zreszta mi mowil moj gitarzysta, ktory mi wyznal ze jakbym nie byl dobry to bym w ogole nie gral, a prawda jest taka, że on dzięki mnie się rozrasta w lokalnej scenie muzycznej, i nawet mu gadali ze jest bogiem, wiec skoro tacy ludzie mi mówią że są moimi przyjaciółmi, i przeżyłem z nimi dużo, a oni dużo widzieli, nie mogę cię karolku odbierać na poważnie, bo nie masz żadnego odzworowania w mojej rzeczywistości.

Zauważyłęm :) na nagranich z perkusją że jakby wczuwasz się w to co robisz :) ale Tobie czlowieku ewidentnie brakuje warsztatu :D ja laik i to widzę :P

Jak Cie kobiety nie pociagają? Faceci też nie, to już wiem. Moze jestes aseksualny. Bardzo malo jest takich osob na swiecie, to fakt ze mniej niz mniej pozostalych mniejszosci seksualnych, ale sa ludzie ktorzy nie odczuwają pociagu do zadnej z plci.

a kojarzysz zespol tool, wiesz ze oni sa przeciwnikami ogladania ich na youtubie, bo wola zeby ludzie przyszli na ich koncert i zobaczyly ich na zywo, zreszta tutaj masz filmik gdzie adam jones o tym opowiada 🖐️ https://www.youtube.com/watch?v=GnOkslAotP0 a ja no cos, samemu nie gram, myslisz, ze umiem zagrac do kamery, ja jak gram na perkusji to puszczam muze i napi3rdalam do muzy :D🖐️

Mówie o 'muzyku' ktorym niby jestes. Śmiem zgadnąć że wszyscy bogaci, prawdziwi slawni muzycy w Polsce ktorych znam nie mają tu kont i nie marnuja czasu na lezenie do poludnia w wyrze, czy siedzenie i smęcenie do 3 nad ranem na babskim portalu na takie bzdety jakie tu nieraz czytam, chyba dzieci zatrzymanych w rozwoju gimnazjum ;)

bo jestes leniem i obibokiem. jestes lewusem do roboty, masz dwie lewe rece, 'niebieskim ptakiem' ktorych SB za Komuny gonily w poludnie z srodmiejskich kawiarni :D

Gość Justyna     Matuszczak
potnapiertala to trochę bez jakiegokolwiek ładu i składu w tą perskuję kupioną za moje ciężko zarobione pieniądze i wielki k****a muzyyk XD DO ROBOTY NIEROBIE !!!

Justyna Matuszczak dziś no o tym piszę xD ja dokladnie to samo słysze, czyli nic co wpadloby w ucho, ale jakies zgrzyty rodem z zakladu przemyslowego, jakas huta czy co? :o