Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eeeeeeelwwiiiiiiirrrrrrra79

Pożądanie

Polecane posty

Jestem 34 letnią kobietą. Mam chłopaka 4 lata młodszego z którym jednak nie układa się mi w łóżku. Mamy zupełnie inne temperamenty. On mnie kocha, ale seks to jest jedna wielka porażka. Jak się poznaliśmy 4 lata temu to był prawiczkiem. Myślałam, że z czasem będzie lepiej, ale niestety myliłam się. On nie ma takich potrzeb jak ja i seks traktuje romantycznie, ja natomiast lubię często i trochę mniej romantycznie. Właściwie to od 2 lat w ogóle tego nie robimy :( on zresztą przestał byc dla mnie atrakcyjny fizycznie. Poza tym nie mieszka ze mną, ma taka pracę, że często jest poza Polską, bardzo chcę ze mną zamieszkać i wziąć ślub. Niestety ja mam wątpliwości i sama mu o tym powiedziałam, na co on oznajmił, że boi się mnie stracić, bo mnie bardzo kocha i cierpliwie poczeka. Były momenty, że nawet próbowałam z nim zerwać, ale on nie traktował tego serio. Stwierdzil, że seks to nie wszystko :( Ostatnio przyczepił się do mnie przez neta jeden facet, samotny lat 42 i poszliśmy razem na kawę. Powiedziałam mu, że mam faceta, ale nie do końca się nam układa. Zorientowałam się, że ten nowopoznany facet bardzo mnie pociąga fizycznie. On do mnie pisze od czasu do czasu 'co tam słychać 'opisuje co u niego i co robi itp. jednak zero jakichkolwiek podtekstów i nie wiem sama, czy coś miedzy nami mogłoby się wydarzyć, coś, czego ja oczekuję. Mnie on podnieca i chciałabym z nim uprawiać seks. Problem jest w tym, że nie wiem jak to zainicjować. Poza tym nie chciałabym, żeby to się wydało, bo mieszkam w małej miejscowości i nie chciałabym wyjść na zdzirę, jednak mam swoje potrzeby i bardzo brakuje mi fizycznej bliskości i takiego łóżkowego szaleństwa. Nie wiem, co mam robić... Może jakieś rady ?

Gość gość
Jakiej rady oczekujesz, żebyś z jednym się rypała a drugi robił na ciebie zagranicą?

Tak , dokładnie takie rady potrzebuje :-)

Gość StarszyZeŚląska
Elwira - ja cię chętnie wyroocham w cacao :-) . Co ty na to ??! A jak lubisz brać do ust to już odpalam Trabanta i pędzę do ciebie !!!

ale z was debile...nikt nie musi na mnie robić, bo mam swoją kasę..

Gość gość
Do starszy ze slaska - przeciez napisala , ze musi byc chemia . Do autorki - rady nie dam , napisze tylo ze jestes przykladem niedobrania sek.

Uwielbiam brać do buzi ! Ale ty ze Śląska to masz daleko do mnie , więc chyba nic z tego . Może jest tu jakiś fajny ogier do popisania ?

Gość gość
Hej Elvi, jak jeszcze nikogo nie znalazłaś, to melduj do mnie 00491751942580 42 wiosny

Gość onadoświadczona
Daj spokój, bierz się za 42latka. 30 latek nie dla ciebie, za parę lat będziesz dla niego starą rurą. Skoro cię kocha, jest porządnym facetem, a ciebie nie kręci, zrób mu przysługę i zerwij z nim. Niech znajdzie fajną dziewczynę, z którą będzie miał dzieci, bo to dla każdego prędzej czy później jest najważniejsze. A tobie czas powoli mija. Skoro chcesz się skupiać teraz na bzykaniu, bzykaj się, a nie blokuj młodych facetów, którzy mają szanse na miłość i rodzinę.

Gość gość
00:54 rozsądnie i z sensem, jestem pod wrażeniem :-D ...dokładnie przeciwieństwo autorki

Gość gość
Masz fajnego chłopaka, wiernego i kochającego a chce ci sie bzykać z jakimś staruchem. Nie jedna oddałaby Ci swojego roochacza a wzięła w zamian Twojego. Wcale nie jesteś dobra w łóżku bo gdybys była to nauczyłabys swojego chłopaka seksu. Pokazałabys mu co Cię kręci, zerznełabys go tak, ze prosiłby o więcej a Ty szukasz jakiegoś frajera żeby Cię wydymał. Jesteś cienka i głupia koleżanko. Kiedyś będziesz sobie pluła w brodę. Rzeczywiście lepiej zostaw swojego faceta bo szkoda go dla takiej głupiej kobiety.

Gość gość
Elwira 79 to raczej nie 34 lata

Gość gość
Wiekowo bardziej odpowiedni jest dla cienie ten 42-latek, a nie jakiś siuśmajtek.

Gość gość
Bardzo dobra rada :) :)

Gość gość
nawiedzone baby,nie kazdy chce dzieci to raz,to wy macie na tym punkcie obsesje,brak seksu to dla niektorych to tak jak dla was brak niemowlaka to dwa,a 3 nie chce mi sie pisac