Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProJuris

pomoc w uzyskaniu odszkodowania

Polecane posty

Gość ProJuris

Szanowni Państwo zachęcam do kontaktu z naszą kancelarią dochodzenia odszkodowań ProJuris. Na całym etapie sprawy nie pobieramy jakichkolwiek opłat. Mamy bardzo wysoką skuteczność w uzyskiwaniu wysokich odszkodowań. Nasza kancelaria w przeciwieństwie do innych nie kończy procesu uzyskiwania odszkodowania na etapie polubownego zakończenia sprawy. Prowadzone przez nas postępowania odszkodowawcze zazwyczaj kończą się na postępowaniu przed sądem, ale wynik takich spraw jest bardzo satysfakcjonujący dla poszkodowanych. proszę o kontakt odszkodowania.projuris@gmail.com

Gość gość
Z tego co wiem, to na pewno euco pomaga w odzyskiwaniu odszkodowań. Oferują świetną pomoc w tym zakresie

Gość gość

Wiesz co...z tymi kancelariami to różnie można trafić. Ja po dwóch nieudanych doświadczeniach trafiłem do Sos bphc ostatnio i tutaj mi się w końcu podoba. Dobre podejście czuć że się interesują klientem bardzo bliska opieka to mnie do nich przekonało.

Gość jasmina

W mojej sprawie odszkodowawczej pomógł mi adwokat Cejrowski z Kancelarii z Tczewa. Świetnie sobie poradził. Był doskonale przygotowany, opanowany i miał argumenty nie do zbicia, dlatego wygrałam!

Gość ewka

Wiadomo, że firmy są różne. Właśnie dlatego warto wybierać takie, które od lat są na rynku. Poza tym ważne jest też to, aby taka firma działała w naszej miejscowości. Np. EuCO ma agentów w całej Polsce i to jest plus. 

Gość matylda9022

Niestety czasem potrzebna jest pomoc prawnika i/lub sprawa w sądzie, aby udało się uzyskać odszkodowanie. Nie zawsze jest to łatwy i krótkotrwały proces, ale o swoje warto walczyć. Zgłoś się też do dobrego prawnika i takimi sprawami zajmuje się Kancelaria Michała Gajdy. Jest to popularny adwokat, który ma na swoim koncie wiele sukcesów.

Gość Andrzej

Bez profesjonalnej pomocy się nie obędzie. Ja miałem wypadek podczas wakacji za granicą, już byłem w sporym dołku i wtedy znajomy polecił mi Advoco. Nie jest to duża firma, ale pewnie dlatego mają tak indywidualne i ludzkie podejście do klienta, zawsze mieli czas i wszystko zostało przeprowadzone bardzo profesjonalnie.

Gość allenna

Dużo można uzyskać, jeśli reprezentuje nas uczciwy i dobry adwokat. Do takich niewątpliwie należy pan Paweł Cejrowski z kancelarii na Słowackiego w Tczewie. Bardzo mi pomógł.