Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny szybkie pytanie czy ta sukienka pasuje na wesele??

Polecane posty

Gość gość
Te dopiero jak na piknik, albo herbatkę u cioci. sukienka autorki przepiękna :)

Gość gość
11:48: rzeczywiście druga sukienka wygląda jak koronka u babci, zreszta długosc sukienki jest beznmadziejna, a czwarta ta biała z rozowymi kwiatami jest totalnie wsiurska i nie odstaje od tych, ktore wkleja ta osoba co sie nabija.... pierwsza sukienka ma wzor jak dla baby 50+ i trzecia sukienka tak samo

Gość gość
Ja nie wybrałabym takiej, może w lecie by uszła, ale nie o takiej porze roku.

Gość gość
"rzeczywiście druga sukienka wygląda jak koronka u babci, zreszta długosc sukienki jest beznmadziejna, a czwarta ta biała z rozowymi kwiatami jest totalnie wsiurska i nie odstaje od tych, ktore wkleja ta osoba co sie nabija.... pierwsza sukienka ma wzor jak dla baby 50+ i trzecia sukienka tak samo " Ty skrytykowałaś GUST, a nie fakt, ze te sukienki nadają się na większość wesel. Więc Twój argument jest inwalidą bo "uważam, ze sukienka jest brzydka" a "uważam, ze sukienka jest nie na tę okazję" to dwa ZUPEŁNIE inne zdania. Jak tego nie rozumiesz to mi nawet nie odpowiadaj.

Gość gość
Sukienka autorki wygląda jak z lumpeksu

Gość gość
czyli na wesele można iść we wsiurskiej byleby stylem pasowała :) to sobie wybierz którąs z linkow powyzej, ktos robi dobrą robote hehehe

Gość gość
Tu Autorka. Dziekuje za opinie. Ostatnio jak bylam na dwóch weselach to wszystkie dziewczyny wygladaly prawie tak samo takie trapezowe sykiennki z obcisla gora i szeroka odstająca spodnica w pastelowych kolorach. Sukienka z mojego linku mnie oczarowala bo jest taka inna. Niemniej jednak rzeczywiście na wesele w zimie może średnio pasować...o tym nie pomyślałam...

Gość gość
Tylko druga od lewej nadaje się na wesele, reszta jest spacerowa.

Gość gość
Ale wieś te propozycje.

Gość gość
"czyli na wesele można iść we wsiurskiej byleby stylem pasowała usmiech.gif to sobie wybierz którąs z linkow powyzej, ktos robi dobrą robote hehehe " Tak, bo gusta są różne - dla jednej coś jest piękne, dla drugiej fatalne. Nie ma jednego obiektywnego i słusznego gustu (czego małe rozumki nie pojmują). Ale umiejętność dopasowania sukienki do okazji to jest coś ponad gustem "hehe". Brak tej umiejętności jest własnie pokazaniem wsiurstwa. Więc choćby Ci tysiąc osób przyklasnęło w tym, ze jakaś ciemna, balowa suknia jest piękna to jeśli pójdziesz w niej na pogrzeb to będziesz wieśniarą.

Gość gość
PS. dlatego ja pisałam, ze suknia autorki nie nadaje się na WIĘKSZOŚĆ wesel, a już szczególnie tych zimowych.

Gość gość
autorko jeśli wesele odbywa się w stodole to tak pasuje ta sukienka.

Gość gość
A najważniejsze to w ogóle dobrać krój sukienki do swojej figury a kolory do karnacji. Ja np. nie wyobrażam sobie tej sukienki z linka autorki u grubszej, przysadzistej babki.

Gość gość
Ale umiejętność dopasowania sukienki do okazji to jest coś ponad gustem "hehe". Brak tej umiejętności jest własnie pokazaniem wsiurstwa. Więc choćby Ci tysiąc osób przyklasnęło w tym, ze jakaś ciemna, balowa suknia jest piękna to jeśli pójdziesz w niej na pogrzeb to będziesz wieśniarą. xxx tak, akurat to bedziesz decydowac o tym co jest ok a co nie, moim zdaniem jesli sukienka jest dopasowana do okazji, ale zwyczajnie tandetna, kiczowata czy wiesniacka to i tak nic takiej stylizacji nie ratuje.

Gość gość
a w balowej sukni to chyba ty chodzisz na pogrzeby. w ogole co za porownanie. nienomalna jestes?

Gość gość
gość dziś Pokaż sukienkę, którą uważasz za ładną - na 200% znajdzie się ktoś kto uzna, ze jest brzydka i tandetna. A sukienka autorki wygląda jak halka (do tego dość brzydka) - jeśli w takich chodzisz na eleganckie uroczystości w okresie zimowym to chyba już wystarczająco dużo mówi o tym kto tu jest wieśniarą.

Gość gość
Sukienka jest śliczna chociaż niekoniecznie na zimowe wesele, bo będziesz miała problem z sensownym doborem rajstop. Ona jest tak delikatna że w zasadzie żadne do niej nie będą pasować :/

Gość gość
Ja zamawiam zawsze na zalando sukienki firmy lipsy. Sa tansze okolo 100euro. Ala sliczne i nieoklepane. Ta Twoja mi sie nie podoba a czy na wesele pasuje to tez nie wiem

Gość gość
sukienka autorki jest bardzo ładny i ma piękny wzór. Może faktycznie do zimy trochę nie pasuje ale jest piękna. wiadomo, ze są gusta i guściki, ale jest coś takiego jak zły gust, "coś w złym guście" i tu nie można zaprzeczyć. a na wesela, śluby niekoniecznie musi być koktajlowa, te z twojego linku tez takie nie byly, moze byc wieczorowa, moze byc po prostu elegancka.

Gość gość
Ładna ale na letnie wesele

Gość gość
sukienka idealna na randkę, spacer, wypad z przyjaciółki na piwo czy do kina, ale nie na wesele

Gość gość
a tak w ogole to w linku sukienki autorki tez jest napisane ze to sukienka KOKTAJLOWA wiesniaku. oj, cos nie do konca jestes taka expertka na jaka pozujesz... :)

Nie ma czegoś takiego jak zły gust. Z gustem jak z dupą każdy ma swój. Autorko ta sukienka się nadaje na wesele ale na letnie wesele w plenerze.