Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem Kołbuc nie kałbuc

Universum wiesz gdzie w Namysłowie zrobiłem to zdjęcie?

Polecane posty

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
13:16 podszywie to nie jest w NAMYSŁOWIE idioto

To podszywie nie jest w NAMYSŁOWIE tylko gdzieś indziej!!! Ja nigdy podszywie nie daje zdjęć na żadnym zapodaj net ani nigdzie ja tylko filmiki daje więc univesum się domyśli że to podszyw

Gość gość
prawdziwy kolbuc pisze uniWersum a nie uniVersum kalbuc pisze przez W nick uniwersum

Dokładnie, Mateusz pisze prawie zawsze przez "w" jak mu sie przypomni to wstawia "v" Ładne miejsce ale czy to Namysłów to wątpię :D Kołbuc nie Kałbuc złośliwcu :D on ma imię :D

Uniwersum to jakieś inne miasto ma pewno nie NAMYSŁÓW

Uniwersum mam znowu szlaban na laptopa i mam zabrany laptop uniwersum w arka/dach Wrocł/awskich otwarto nowe kino w miejscu Multikina

Uniw/ersum pisząc Ark/ady Wrocła/wskie muszę dać /bo treść została uznana za spam!!! Uniwersum w miejscu Multikina powstało w Arka/dach Wrocł /awskich kino OH ki/no wpisz sobie w Go/ogle i poczytaj o tym i daj link dwa dni temu je otwarto

Kino ma być bez / pisałem tak bo treść została uznana za spam tylko nie wiem czemu :o? Czemu uznaje za spam? Daj link bo mam zabranego laptopa

Dasz link? PS tak kotki urosły :)

Bo pewne słowa np. g/oo/g/l/e są tu spamem :D reklamy obiektów pewnie też https://www.wroclaw.pl/nowe-oh-kino-w-arkadach-wroclawskich-od-26-pazdziernika Ja sie wybieram do nowej galerii w poniedziałek, a za tydzień do kina tego w Arkadach. Niestety złapałam grypę i jestem teraz uziemiona w domu, bo pogoda paskudna wolę nie wychodzić :(

W nowej galerii Wroc/lavia jest 20 salowe ki/no Cine/ma Ci/ty bez / idziesz tam na jakiś film? Ja jeszcze w tej nowej galerii nie byłem ale może też tam pojadę ona jest na przeciwko dworca głównego pojadę tam pociągiem

Uniwersum a pamiętasz moje filmiki z galerii handlowej Mag/nolia pa/rk z Wrocławia? i pamiętasz że od lat do magnolii jeżdżę? Wejdź na mój kanał na YouTube i sprawdź czy pod filmikami z Wrocławia dałaś komentarze bo od nowa je wgrałem

Jeśli nie ma tam komentarzy to napisz :)

Gość gość
Uniwersum a teraz jade do lasu wiesz? Jade do lasu teraz, uniwersum ja teraz bede do lasu jechal