Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wlasciwie to nie chcialbym miec zony na stale wystarczylo by mi tylko dziecko

Polecane posty

Gość gość

albo dwojka, szkoda ze rynek surogatek w Polsce jest nieczynny. Generalnie zycie z kobieta na stale to same problemy, jakies wyzeczenia, a dzieci dobrze bym wychowal.

Gość gość
A z dziećmi myślisz, że zero problemów i wyrzeczeń?

Gość gość
Tez bym chcial zostac ojcem

Gość gość
ale dzieci to dzieci, sa moja, dla nich moge sie poswiecic, zona to obca osob, ktora nie wiadomo co moze wywinac

Gość gość
Obca osoba :D Dzieci też nie wiadomo, co mogą wywinąć.

Gość gość
Właśnie ja też bym chciała surogatkę, bo nie chcę rodzić. To powinno być legalne!!

Gość gość
W simsy k***a zagrajcie a nie wam gnoje małe potrzebne. Odj***lo wam na kopuły?

Gość gość
bede pomagal im ksztaltowac osobowosc tak ze wywina tylko cos dobrego, a co do zony to nie znasz jej przeszlosci, nawykow, przyzwyczajen, to zagadka

Gość gość
Właśnie, druga strona zawsze stwarza problemy, dlatego lepiej wychowywać w pojedynkę. To tak jakby się miało dwóch nauczycieli, którzy się kłocą ze sobą - uczeń by nie wiedział w co wierzyć. Ale tak właśnie każe się nam wychowywać dzieci.

Gość gośćsmutna
Pierwszy facet,ktory chce miec dziecko,szok

Gość gośćsmutna
Ja jestem gotowa ci urodzic dziecko,bo moj maz nie che,zebym jemu urodzila,chocby jutro moge zajsc w ciaze,nie musze byc niczyja zona,co ty na to

Gość gość
gośćsmutna dziś ale ja chce dziecko na wylacznosc

Gość gość
Czyli chcesz zeby jakas kobieta urodzila ci dziecko a potem z premedytacją chcesz jej to dziecko zabrać. smutne

Gość gość
Tez uważam, że surogatki powinny normalnie funkcjonować -oczywiście pod kara wiezienia jeśli by sobie po zdecydowaniu się na taki czyn uzurpowały sobie potem prawo do dziecka bo to byłoby zwykłe s************o, wówczas byłaby to fajna możliwość. Myślę, że jest wiele kobiet , które lubią byc w ciąży i o ile organizm im pozwalałby i czułyby się na siłach to powinny to robić. Bardzo wiele osób by uszczęśliwiły. Praw adopcyjne na dzień dzisiejszy to tez jedna wielka patologia, która ogranicza sierota możliwość szczęśliwego dzieciństwa.

Gość gość
Buehehehe niezly debil chce bachora :D poza tym pamietaj idioto ze nie ty wychowasz go tylko towarzystwo, w podstawowce sie zacznie i na bank wciagna w jakis sqrwialy syf - papierosy, alkohol, a moze tez narkotyki, prawdopodobnie przy okazji znienawidzi szkole i ciebie. Przyglup myslal ze wychowa dziecko w tych czasach :D ale powodzenia

Gość gość
Nawet chuchane i dmuchane dziecko może ci nie podać szklanki na starość.

Gość gość
Wlasciwie to jak ty chcesz sam wychować to dziecko? Ciekawe czy zmiana brudnej pieluchy , mycie zafajdanego tyłka niemowlaka, mała ilość snu cię nie zniechęci.

Gość gość
Może wynająć opiekunkę do dziecka

Gość gość
taka surogatka moglaby za pieniadze pomoc odchowac dziecko i karmic przez jakis okres

Gość gość
coraz wiecej facetow che zyc bez kobiet

Gość gość
i coraz więcej kobiet bez mężczyzn

Gość gość
To kobieta z natury potrzebuj***ardziej faceta, jej czas na dziecko jest ograniczony. Facet od matki natury dostał w tej kwestii więcej czasu bo do kiedy może produkować nasienie jest płodny :), więc drodzy panowie zamiast do 30 rozpaczać że nie macie kobiety to dajcie sobie czas - same przyjdą :). Czas działa na korzyść mężczyzn, więc aż dziw, że tak szybko pchacie się w kajdany umowy cywilnoprawnej zwanej ''ślubem'' . Dla kobiety matka natura jest brutalna i to ona zrobi bardzo wiele byście ja zapłodnili a potem zapewnili byt ( oddali najlepiej całą ojcowiznę) jej dzieciątku (dla kobiety dziecko jest najważniejsze). Wy drodzy panowie zaślepieni kawałkiem piczy (okres motylków) tak łatwo oddajecie swój majątek - małe głuptasy :D

Gość gość
przerośnięty głuptas się ozwał :O

Gość gość
przerośnięty głuptas ma rację :p

Gość gość
gość dziś Was też natura nie oszczędza, więc żeby było tak, jak trzeba powinno się zdelegalizować specyfików na potencję. Jak facet nie może, to nie może, a nie ćpać i potem odwyki z naszych podatków.