Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za deskę do krojenia ze sklepu celebrytki lewandowskiej trzeba zapłacić 129 zł

Polecane posty

Gość gość

hahaha co za debile to kupują, w ikei są lepsze za 20 zł mi by było wstyd miec w domu jakies pierdoły z napisem lewansroskiej

Gość gość
przecież nie ma przymusu kupowania

Gość gość
Że co, to ona ma sklep z deskami kuchennymi?! buhaahaa

Gość gość
tak, ona ma sklep z róznymi gadżetami , sprzedajna jest strasznie, czekam na prezerwatywy z jej logo condoms by levandovska

Gość gość
ale cena konkretna. ja teraz szukam patelni jakiejś porządnej i ni cholery nie wiem co kupić żeby było porządnej jakości a nie zapłacić 300 zł za jakąś super/hiper garnki filipiak dla snobów.

Gość gość
Głupich to nie dotyczy,niech kupują i płacą i dają takim zarobić. Czekamy na papier toaletowy fit i może jeszcze podpaski albo płyn na przeczyszczenie jelit ....

Gość gość
powinna do burdelu się zapisać, niech dupą zarabia 100000 za noc, szkoda ze cbś zgarnęło warszawską burdelmame czekolinde, miala luksusowy burdel w wilanowie , chodzili tam politycy, sportowcy, biznesmeni, biskupi z kurii, seks w basenie kosztował 600 zł, godzina klasycznego 350, francuz 200

Gość gość
A pazerni są do zniesmaczenia.Noc z L.to by był zarobek!!!

Gość gość
brokeninside87 dziś a co cię obchodzi jaki autorka temat zakałda? nie masz pomysłu na swój to się nie odzywaj

Gość gość
Mi jest żal ludzi, którzy kupują produkty sygnowane przez takie celebrytki, niestety głupki uważają że jak coś gwiazdka reklamuje to ona używa tego w domu...mam w rodzinie takie osoby, które gotowe są do bójki w obronie swojego idola np kuzyn broni firmy hu-ja-wej i rzekomo z******tych smartfonów, bo robert l to reklamuje, działanie na psychikę prostaków i imbecyli

Gość gość
a to jest deska fit czy eko? ile ona ma kalorii?

Gość gość
Ta deska jest pewnie wykonana z bezcennych drzew z puszczy białowieskiej

Gość gość
Hurr durr deska do krojenia za 129 zł. Pfff... A co powiecie np o wirtualnej walucie bitcoin, której wartość 1 równa jest na dzień dzisiejszy 21026.89 złotych? Tak, miliony ludzi na całym świecie są gotowe zapłacić 21 tysięcy złotych za coś, co nie istnieje fizycznie / namacalnie tylko jest komputerowym ciagiem zer i jedynek. A wy tu dyskutujecie o kawałku, której cena w ogóle nie musi być oderwana od rzeczywistości. Wystarczy, iż wykonana jest z egzotycznego drewna wysokiej jakości.

Gość gość
ale ta deska jest wykonana z polskiego drewna, producent pisze ze do produkcji użyto ''trwałego drewna dębu'', dobrze ze chociaż tyle a nie z płyty wiórowej albo sosny hahaha i jak tu nie mówic, ze ta kobieta nie jest sprzedajna i pazerna na pieniądze ? rzeczywiscie niedlugo bedzie papier toaletowy FIT i tabletki ulgix fit dla aktywnych jak ania zeby dupcie przeczyscic po jodze i cross ficie