Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moglibyście być taką kobietą ale szczerze

Polecane posty

Gość gość

Mogli byście być w związku z taką kobieta która -jest uczciwa -jest dobra -jest porządna -jest spokojna -jest nieśmiała -panna bez dzieci - nigdy nie uganiała się za facetami, bo była nieśmiała, a koledzy woleli ładniejsze kolezamki Ale jednocześnie -nie ma zbyt ładnej twarzy, makijaż niewiele pomoże (garbaty nos, krzywy zgryz i tzw cofnięta broda) -ma 35 kg nadwagi -zarabia na rękę niecałe 1700 zł, ale uczciwa praca, po prostu nie jest przebojowa i ma pecha co do pracy. Jakieś wypowiedzi?

Gość gość
Nie dość, że brzydka to jeszcze gruba? MASAKRA Schudnij, to może się znajdzie amator.

Gość gość
Figura dla mężczyzn to jeden z najważniejszych aspektów :( sama mam nadwagę i wiem co mówię...Chociaż dużo mniejszą bo 8 kg.

Gość gość
Ja mam wagę w normie, a dla facetów jestem za gruba. Żeby się zainteresowali, to teraz trzeba mieć 10 kilo niedowagi, a nie otyłość olbrzymią.

Gość gość
I co z tego że 35 kg nadwagi. Nie każdego stać na siłownię i personalnego trenera. Poza tym co z pozostałymi cechami ?Dobra, nieśmiała, spokojna, porządna -to mało? Tu wielu mężczyzn pisze, że są dobrzy, nieśmiali i porządni i żadna, ale to żadna dlatego ich nie chce.

Gość gość
22:58 Brednie. Ja mam 49 kg na 163 cm i też sama. Moim zdaniem panowie wolą właśnie pełniejsze kobiety. A nie takie bezcyckowe jak ja. Dobrze, że przynajmniej nogi mam bardzo zgrabne.

Gość gość
Ale co z tego, że dobra i miła, skoro związek to też seks, a nie każdy czuje pociąg do wielorybów, morświnów i innej zwierzyny? Trzeba złapać balans między osobowością i wyglądem. Nikt jej nie każe robić operacji plastycznej, ale na początek mogłaby przestać żreć jak chlewnia świń. Nawet taki otyły facet jej nie zechce. Nie rozumiem tego, jak zarabiałam 1700 zł to wyglądałam jak z Auschwitz, a nie byłam zapasiona jak tucznik. Skąd ona ma kasę, że się tak obżera?

Gość gość
gość dziś - daj na takich namiary, ja ważę 58 przy 165 i jestem wiecznie dla panów za gruba. Ostatnio mi jeden gwiazdor zasugerował liposukcję, bo mam nogi za grube na jego gust.

Gość gość
Mieszka z rodzicami. Jak by się mogła sama utrzymać na wynajmie w wojewódzkim mieście?

Gość gość
Ja bym był, bo liczy się to co masz w sercu :)

Gość gość
tak, ja zarabiam a grubsze dziewczyny zawsze mi się podobały

Gość gość
23:06 Co ty, dobrze waźysz. To ja jestem za szczupła. Ale tak to jest, jak cie zjada w pracy stres. Masakrycznie trudno wtedy przytyć. A jeszcze te dogadywanie kolezanek-oszaleć idzie.

Gość gość
To jest Polska, niby taki tolerancyjny kraj a tyle w ludziach nienawiści!!!!!! Nie znacie jej, nic o niej nie wiecie a od razu hejt. Kazdy uważa, ze ma prawo oceniać innych, szkoda słów.... Niech pierwszy rzuci kamien......

Gość gość
Do dziś Dla mnie masz idealną wagę na ten wzrost wole kobiety pełniejsze które przypominają kobietę niż anorektyczkę po gimnazjum

Gość gość
gość dziś - ja się utrzymywałam. Jacy rodzice pozwalają dziecku zrobić z siebie coś takiego? Mnie matka zamykała lodówkę jak przekraczałam 55 kilogramów. Każde ciastko, cukierek, cokolwiek niezdrowego było kwitowane tekstem - będziesz grubą świnią.

Gość gość
Do dziś Jak tak można pisać do kobiety?

Gość gość
Związek to nie sam seks tylko dodatek do miłości

Gość gość
Czasem widzimy jakas pare i myslimy: co on/ ona w nim/ niej widzi? Oceniamy tylko po wyglądzie. Jak się kogos blizej pozna, to okazuje się, że to jest wspaniała osoba. I można się zakochac. Nie tylko wyglad się liczy, sama uroda to nie wszystko.

Gość gość
Dokładnie. Sama sylwetka i uroda to nie wszystko.

Gość gość
Dla jednej strony i drugiej wygląd jest kluczem do szczęścia

Gość gość
hhaha jak mozna sie zapasc przy 1700? oj mozna, nie stac wielu wtedy na urozmaicone posilki tylko : kanapki do pracy, slodkie bulki do pracy, potem na obiad ziemniaki , kopytka, spaghetti , miecho itd. same wegle - latwe tycie

Gość gość
35 kg nadwagi ? Niech schudnie i bedzie ok. Trochę gruba ale z charakteru fajna jak piszesz

Gość gość
dziewczyna wygląda na dobrego człowieka mam nadzieje ze znajdzie fajnego faceta. kiedyś miałam koleżanka na uczelni z baardzo dużą nadwagą i miała spore grono adoratorów wiec szansa jest, ale ona nadrabiała przebojowym, pogodnym charakterem. Jeśli dziewczyna z postu autora ma kompleksy na punkcie swojej wagi to może niech zacznie się faktycznie odchudzać dobrze to wpłynie na jej figurę i pewność siebie!

Gość gość
oj tam są faceci podobni do Ciebie, pooglądaj w TV program " chłopaki do wzięcia":) są rózni , możę ktoś wpadnie w oko?:) marzą o kobiecie.....

Gość gość
Autorze, pierwszą część warunków opisanych w wątku spełniam- co do drugiej części- tej o Twarzy i nadwadze- po prostu nie spełniam chociaż pewnie chciałbyś...

Gość gość
Nie. Z opisu wyglada na nudziare, nie miałbym jak jej poznać, skoro jest nieśmiała, poza tym... lubię kobiety które chcą zmienić coś w swoim życiu, a ona tak z opisu czeka na księcia z bajki co ja uratuje i odkryje przed nią piękno życia... Ja wole kobiety wkładające dużo energii i pracy w to, by byc szczęśliwe nawet jeśli nie maja faceta, ona tak z opisu wyglada na nudna bierna oczekiwaczke cudu.

Figura bardziej świadczy o charakterze niż cała wystawiona samej sobie laurka. Lenistwo i tyle. A zgryz można skorygować. To, że jeszcze tego nie zrobiłaś potwierdza co napisałem powyżej. 00 @gość wczoraj Szczupłe dziewczyny są ok. Można nosić na rękach bez obawy o kręgosłup i po ciąży nie przypominają wieloryba :P

Gość gość
Ork nigdy nie byles z grubsza kobietą?