Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moglibyście być taką kobietą ale szczerze

Polecane posty

Gość gość
Ork nie ma żadnej kobiety, a to z tego powodu, że on nie lubi kobiet. Więc nie ma tu znaczenia, czy gruba czy chuda.

Gość gość
Mysle że takiemu chamowi jak on zostały tylko i wyłącznie otyłe desperatki po 30

Gość gość
Masz dużą nadwagę, to nie dyskwalifikuje Cię zupełnie, ale niestety dużo tracisz. Znam kobiety otyłe, które są w szczęśliwych związkach, ale po prostu masz ograniczony wybór partnera. Niskie zarobki niestety też mają dla mężczyzn niemałe znaczenie.

Gość gość
Co wy macie z tą waga naprawdę. Pisałam tu wczoraj , ważę 49 kg przy 163 cm i też nikogo nie mam. Waga to kompletnie nie problem.

Gość gość
Może waga nie determinuje życia osobistego, ale pewne znaczenie ma - wie to każda kobieta która przytyła/schudła.

Gość gość
No to ja taka jestem. No może pomijając tą nadwagę bo mam 10kg nadwagi. Ale jestem brzydka, nosa garbatego nie mam ale mam fatalną cerę i plamy po trądziku. Pracę mam za 1400zł miesięcznie. Generalnie czuję się jak totalne zero. Wszystkie moje koleżanki są ładniejsze i zarabiają kilka razy więcej niż ja.

Gość gość
1400?a ile masz lat?długo pracujesz?

@ 0rk dziś Byłem, więc wiem o czym mówię. Okazała się leniwa. Inna moja leniwa była utyła. Człowiek uczy się na błędach. 00 Nie powiedziałem, że nie lubię kobiet z większą pupą i piersiami, ale muszą mieć proporcje i wcięcie w talii. Nadwaga i otyłość odpada, bo świadczą albo o braku świadomości zdrowotnej, albo o lenistwie. A ćwiczenia fizyczne kształtują charakter i uczą regularnej pracy nad sobą.

Gość gość
A czemu ty sie pytasz o takie wazne sprawy obcych ludzi z netu :/ Siebie i swego serca i rozumu sie pytaj

Gość gość
Większość facetów nie chce grubasek.