Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość A

Pytanie do Panów seks urodziny

Polecane posty

Gość gość A

Hej ! M ma urodziny. Wieczorem musi wyjść, ale wraca koło 3-4 nad ranem. Planuje gorset, pas, pończochy, szpilki, mocny makijaż i czerwone usta i co do tego ? Zastanawiałam się nad małą przekąską, ale po co szykować jedzenie na które nie będziemy mieć czasu ;) ale może whiskey lub wino... I co do tego... Na co dzień to on wychodzi z inicjatywą- tej nocy to ja planuję przejąć inicjatywę. Sama nie wiem na co postawić: związać i katować nie pozwalając dotykać, a pozwalając patrzeć i się nim zająć... a może zawiązać też oczy i zaskakiwać każdym dotykiem... a może dać się zerżnąć jak d***** mocno i ostro... na misia słodko i czuło to raczej nie zaskoczenie więc odpada... Dodam tylko, że mamy za sobą już spory staż i wielu rzeczy próbowaliśmy i jeszcze jedno nie możemy być zbyt głośno bo dzieci będą spały... Panowie mała sonda co Was w takiej sytuacji najbardziej by zadowoliło ? Może macie jeszcze jakieś inne pomysły ? Z góry dzięki za każdą podpowiedź. A.

Gość gość
przeciez twoj stary ma ur 05 IV :D

Gość gość
Masz zdrowo p**********ie w swoim pustym jak wiadro łbie.Nic ci już nie pomoże.Nawet zmiana psychiatry.

Gość gość
2 barany idealnie sie dobraiscie :D

Gość gość
Ile ty masz lat babo jak nie wiesz co z facetem masz robić, najpierw sie doucz a potem przebieraj się

Gość gość
Dzieci będą spaly ...zenada

Gość tak a propos
Naczytałaś się za duzo głupich babskich gazet. Zrób dobry obiad, włącz mu telewizor, piwo na stól i idz spać żebyś nie marudziła. Na pewno bedzie zadowolony.

Gość gość
Ja tez mam dziś urodziny

Gość gość
Zrób mu obiad i podaj na sobie. Musisz tylko wybrać odpowiednie potrawy i położyć się się na jakimś prześcieradło itp. Ja kiedyś podałam gołąbki na swojej cipce. Ale sos mi leciał po udach. :):):):). Możesz też polecieć klasyka- spanking w twoja stronę. Lub poprostu niech usiądzie w fotelu i klecz obok niego z taca i kuflem piwa ubrana tylko w czarną bieliznę i perły

Gość gość A
Nie rozumiem tej fali hejtu Zadałam normalne pytanie Synowie śpią w swoim pokoju co w tym żenującego ? Czy jeśli mamy dzieci to znaczy że mamy zrezygnować z chwil we dwoje ? A potem czytam posty typu żona nie ma chęci, mąż jest znudzony rutyna ... Ehh

Gość gość
Bachory za sciana a ty chcesz zeby cie rzna jak dziwke, jedno wyklucza drugie

Gość 3miel
Witam dobre winko koreczki serowe panowie to wzrokowcy lubią patrzec także fajna bielizna może mały striptizik i seks pod niego pozdr...

Gość gość
ja bym chciał piss od żonki

Gość gość
Chcesz go zaskoczyć? To przyprowadź koleżankę i zabaw się z nią na jego oczach a potem w 3

Gość gość
zapros koleżankę do zabawy

Gość gość
Sex w urodziny!! Kiedyś miałem taką przygodę z koleżanką do której zawsze coś czułem, chociaż ona nigdy nie była mną zainteresowana, lecz w 40 urodziny po kilku kieliszkach wiana przeżyłem cudowny sex. Ona była tego świadoma sama zaproponowała sex i te 4 kieliszki dobrego wina nie było przyczyną. Nawet 2 razy zapytałem czy jest tego pewna. Ona była w związku ale jakoś nie układało jej się, przynajmniej tak mówiła. Był to jedyny sex jaki z nią miałem i zawsze będzie w mojej pamięci. Dzisiaj ona jest już mężatką ma dziecko i tak się zastanawiam czy to dziecko aby nie jest moja, gdyż urodziło się 9 miesięcy i kilka dni po owej cudownej nocy w moje urodziny!!

Gość gość
Wiesz tak się zastanawiam czy aby ze swoim partnerem nie mogła mieć dziecka i wybrała ciebie na poczęcie. Ja miałam identyczną sytuację. prze 2 lata staraliśmy się o dziecko i nic. A kiedy przeprowadziłam się do innego miasta. przypadkiem spotkałam kolegę z przed lat. Postanowiłam że to z nim pocznę to dziecko! Co zaplanowałam to spełniłam dziś mam już 7 letnią córeczkę. Jest to moja wielka tajemnica.