Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że kosmici są wśród nas

Polecane posty

Gość gość
te stwory potrafią stać i patrzeć sie bez przerwy w nasze okno, a właśnie najbardziej gdy wieje mocny wiatr można je spotkać...

Gość gość
człowiek ma w sobie taką cechę którą wykształcił w sobie przez tysiące, lat, że gdy czuje że ktoś go obserwuje i że coś jest nie tak , potrafi to wyczuć...

Gość gość
może mieć to związek z tym, że w taką pogodę one mogą przemykać nie zauważone, a patrzą dlatego, żeby nas przywołac telepatycznie, wtedy właśnie człowiek wyczuwa jakiś dziwny niepokój...

Gość gość
one czasem też wydają dziwne głosy przypominające jakby naturalne dźwięki , żeby zadziałała nasza świadomośc, ja wiem co piszę

Gość gość
Co do telepatii i zimnej wojny Rosja i USA, w Rosji prowadzono eksperymenty, skupiali się telepatycznie oddziałując na drugim kontynencie. Tak samo robiono eksperymenty dna, nie chce mi się szukać tego dokumentu, ale jest tam strefa wyłączona w środku lasu , i tabliczka na drzewie przekroczenie miejsca grozi śmiercią, każdy kto przekroczył do dziś zmarł.

Gość gość
są wśród nas. przychodzą do mnie w nocy i mi złośliwie wyginaja kable usb którymi łącze komórke z komputerem. to oczywisty sabotaz miedzygalaktycznego spisku kosmitów i komorników

Gość gość
Poruszę temat inkarnacji i technologii, wiemy ze nasz mozg stworzony jest z synaps, i każda myśl to zbiór zapisanych impulsów elektrycznych, jak nasza technologia się rozwinie, albo kosmici maja już opanowane, jest w 100 procentach możliwe skasowanie mózgu i wgrania nowej zawartości, czyli zgranie potocznie na dysk twardy i zaprogramowanie na nowo. To tez jest sposób na przedłożenie życia, czy istnienia!.

Gość gość
to nie jest takie proste jak zgranie danych na dysk twardy. bo to nie jest dysk twardy. to są dane powiązane dosyc ścisle zintegrowane wzajemnie ze sobą krótko mówiąc zawartośc stanowi jednocześnie pliki systemowe. wszystko sie musi zgadzac trzeba to zainstalować musza btyć odpowiednie biblioteki i inne cuda na kiju

Gość gość
bardziej przypominałoby to zmiane długasnego kodu w zasadzie trzeba to pisac od nowa inaczej opredzej czy pózniej nastapi jakis bład i blue screen albo po prostu sie kapniesz że masz zmanipulowany fragment kodu w bańce

Gość gość
Jeszcze do tej technologii nie doślijmy, ale kiedyś będzie to możliwe, wziąć pod uwagę religię czyli kosmici odrzucają takie założenie, więc jakiś to przekaz jest, boją się?

Gość gość
weź tzw podświadomosc. niby tego świadomie nie rejestujesz ale jak coś sie nie zgadza natychmiast zapala ci sie czerwona lampka. najlepszym przykładem jest postrzeganie ruchu na peryferiach zasaięgu widzenia. nie jestes w staniepowiedzieć na bieżaco co tam sie znajduje ale gdy cos sie ruszy natychmiast dociera to do swiadomosci

Gość gość
Ludzkość już rozpracowała dna, a nawet może naprawiać, też nie zgodne z religią, tak samo będzie z umysłem.

Gość gość
nie mamy obecnie żadnych realnych mocy obliczeniowych ani metody, która pozwalałby nam na rozpracowanie dna. to jest kombinatorycznie nieosiagalne szczególnie ze zaleznosci i funkcjonalnosc sie zmieniają. nie wierze w te rewelacje. przynajmniej gdybym to ja kodował dna to zrobiłbym to tak zeby nie dało sie tego rozgrść a robił to ktos znacznie madrzejszy ode mnie

Gość gość
Google, jak i Microsoft idą w technologie sztucznej inteligencji, czyli początku mechanizmu tej technologii, ostatnio wyłączyli bota zmienił sam sposób komunikacji dla programistów nie zrozumiały, komunikowały się, w swoim języku dla nas nie zrozumiałym, to początek zrozumienia sposobu działania, to co nam zajmuje 10 lat, one die nauczyły po iluś tam tysiącach operacji w krótkim czasie, i to co Hopkins mówił, ta technologia sama sie rozwinie, a my nawet nie będziemy jej rozumieć.

Gość gość
podejrzewam natomiast z podejmowano liczne próby punktowego niszczenia kodu dna w celu znalezienia czegoś na czym dałoby sie zarobić. szczerze mówiąc nie znam sie na tym i nie chce sie znać bo wiem jak działaja ci ludzie. jak odkryli jak cos leczyc to tylko dlatego ze najpierw znaleźli sposób na zepsucie tego. ale to jest pułapka. mam nadzieje ze sie w te pułapkę owi dżentelmeni i ðzentelmenki wpiertola i ze ich wreszcie szlag najjasniejszy trafi zanim ja do nich dotre. będzie to z korzyścia dla obydwu stron

Gość gość
tak jasne. google i mocrosoft oddały swój los w ręce bota tera boot bedzie obnizał pensje szeregowym pracowbikom i robił burdel na giełdzie. jasne jasne. równiez ten boot jest odpowiedzialny za inwigilacje w necie i kryzysy finansowe ewentualnie za cokolwiek za co nie chca być odpowiedzialne google ani microsoft

Gość gość
niedługo powiedza że w korei władze przejął inteligentny system obronny i wystrzelił bomby atomowe sankcje nie pomagaja trza robić sciepe na nowa wojne. weź korfa skończ piertolić

Gość gość
i za te opóźnienia na kafeteri oczywiście tez odpowiada serwer albo jakiś kooorfa boot bo przeciez nie banda cwaniaczków nabijająca sttystyki

Gość gość
i za te opóźnienia na kafeteri oczywiście tez odpowiada serwer albo jakiś kooorfa boot bo przeciez nie banda cwaniaczków nabijająca sttystyki

Gość gość
mnie tam szczerze mówiąc to bez różnicy czy sie uważaja za boota czy za boga albo diabła. chooj mnie to koorfas obchodzi. jak mnie bedą tak dalej wkoorfdiac to im rosjepe jak gooofno po polu może coś z tego wyrośnie

Gość gość
dla mnie to brzmi jak stary numer z żółtymi papierami. no wiecie byliśmy niepoczytalni otpiertoliło nam od nadmiaru pinindzy i wody sodowej w głowei zrobilim se bota zeby za nas myślał i nie mozecie nas powiesic bo mamy zaswiadczenie że to nie nasza wina

Gość gość
przy okazji trzeby pare bilonów żeby pokryć koszta naszego leczenia. liczymy na wasze dobre serce

Gość gość
ci ludzie stoczyli sie na samo dno złodziejskiego rzemiosła. nie chce im sie nie muszą i nie robią nic nowego ani pomysłowego. robią natomiast wprostproporcjonalnie do środków tyle samo burdelu co zawsze i jak zawswze ktoś bedzie musiał po nich sprzątać. trza to koorfa usunąc w peesdu jak nie dla dobra ludzkości to dla dobra złodziejskiej gildi

Gość gość
a jak mi mają w tym pomóc kosmici to witam serdecznie chlebem solą izotopow radioaktywnych nie posiadam ale wiem gdzie sa;) z każdym sie mozna dogadac oprócz tych z którymi sie nie da gadać bo chcą gadać za ciebie.

Gość gość
opcje są ograniczone. co do bootów to są one z tej samej kategorii co kosmici: to straszne ale jak nam zabulisz to ochronimy twoje cenne dooopsko.

Gość gość
ale oczywiście dobrych kosmitów też już wymyślili ci dla odmiany nic nie chca tylko pomagac wcielenie altruizmu wystarczy ze bedziemy im wierzyc na słowo w kazdeej kwestii. oni nami pokieruja i bedzie git. na koniec bedziemy w głosowaniu wybierać którzy kosmici mają nami rządzic bo demokracja zawsze wygrywa