Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że kosmici są wśród nas

Polecane posty

Gość gość
20:33 Oni znają bardzo dobrze cywilizację naszą. Nie muszą Sie podszywać.Bardziej tu są by nas rozwijać i pilniwac.Mają tak zaawansowaną technologie ze my przy nich to mrówki.Oni od nas nie potrzebują nic,bo są dużo dalej niż ziemianie.I śmieszy mnie gdy słyszę ze porywaja ludzi ,zwierzeta itd Oni nie są tu po to.A rozmawiać z ludźmi nie będą bo wiedzą ze nie mają Po co z takimi prymitywami

Gość gość
Współczuję takim idiotom,co nic nie widzą...I ograniczają Sie tylko do tego co wpajala mamusia i tatus.Coś czego nie widzicie, nie znaczy ze nie istnieje

Gość gość
Współczuję takim idiotom,co nic nie widzą...I ograniczają Sie tylko do tego co wpajala mamusia i tatus.Coś czego nie widzicie, nie znaczy ze nie istnieje

a jak wyjasnic historie ktora kiedys sie przytrafila mnie i mojemu znajomemu, siedzimy u mnie w pokoju o 2 w nocy a przez rolety nagle sie niebiesko zrobilo w chvj i mowie kumplowi chyba policja odkrywam rolete tak z dvpy zeby zobaczyc na auta na ulicy a przede mna jakis latajacy pojazd co wygladal jak bat mobile i mial po bokach wielkkie niebieskie swiatla szybko mi przed oknem przelecial i zaraz zginal po prostu, zniknal, rozpadl sie w powietrzu, ktos mi wyjasni to zjawisko paranormalne???

Gość gość
Wrozbell! Odwiedź więzienie! Tam docenią twoje dwa penisy!

Kato dziś no tak znam wszystkie ich budowle. A wiesz, że np teraz historia się powtarza z tamtych czasów? Podpowiem: nawiązywanie w tv, w muzyce, wszędzie gdzie się da do starożytnych bożków. Uważasz, że jeśli istniałyby "kosmici" po której stronie opcjonalnie by się znaleźli, po tej dobrej czy złej?

Gość gość
Wrozbella dziś Jeśli chcemy mówić o kosmitach musimy najpierw zastanowić się nad kształtem Ziemi i nad rozmiarem "wszechświata" oczko.gif Doktryna religijna a pojmowanie wiedzy. Podam jak według wyznawców islamu Koperniki się mylił https://www.youtube.com/watch?v=q5WIjxQuIco

na tej planecie wszyscy jestescie zlem... dzisaij tak sie zastanawialem jak bylem na zewnatrz, spacerowalem na polach, jakby tak teraz pan bog zdecydowal ukarcic wszystkich co siedza w domach i ogladaja tv...

Tak na marginesie kosmita prędzej do upadłych aniołów niż do pozaziemskich istot ;) ot cała filozofia, historia lubi się powtarzać i właśnie powtarza się teraz

Gość gość
I znów wnika doktryna religijna dobro i zło, Religia służy do podporządkowania ogółu mas, aby można było łatwiej rządzić.

Gość gość
Ja mam natomiast wrażenie, że wszystko co się dzieje już było. Że dojdzie do jakiegoś momentumcos się wydarzy i znów zacznie się dziać wszystko od pooczatku.mam wrazenie ze piramidy wybudowal ktoś, kto wyruszył potem na inną planetę.Że one miały myć jakimś ważnym znakiem ktory przetrwa wieki,ale nie wiem ciągle jakim

Gość gość
Wrozbello jesteś ciasna umysłowo. Szkoda mi cie

Religia możliwe ,że tak, ale Bóg zawsze był jest i będzie czy tego chcemy czy nie tak samo Lucyfer

Gość gość
To że kosmici byli na ziemi jest bardzo praw podobne, wystarczy popatrzyć na kulturę inków, wiedzy nawet symbole, to inkowie stworzyli kalendarz obowiązujący do dziś.

Gość gość
Może odwiedzasz w koncu to więzienie? Bo w*******z juz wszystkich tu.Serio.Chcesz pogadać to napisz raz i sie nie wyklocaj jak p***b.Rozumu nie masz? Bo ani argumenty ani nic mądrego Z twej strony nie plynie

kiedys uwazalam tak samo jak Ty, teraz mi sie pozmienialo, poznalam troszke swiata, i zebys wiedzial, on jest znacznie bardziej ciasny i wytlumaczalny.