Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że kosmici są wśród nas

Polecane posty

Gość gość
Ponownie próbę jeszcze raz człowieku.

Gość gość
ujme to pytanie inaczej:czy ta cisza radiow wynika z awari urządzeń nadawczych odbiorczych czy przesyłowych? a może sugerujesz żebym sie zamknał?

Gość gość
Dziękuję nie ma sygnału, niepowodzenie.

Gość gość
rozumiem, ze chcecie uniknąć pewnych działań w tym bezpośredniego szantażu z uzyciem słow "bo" lub " w przeciwnym razie" ewentualnie dla złagodzenia wypowiedzi i zasugerowania znajomości z bogiem "w przeciwnym przypadku"

Gość gość
Jest impuls urządzenia wykrył jakiś ruch. Proszę nadawać.

Gość gość
ja wiem jak wy myślicie. że każdyy sei boi. jak nie śmierci to wyjscia na tchórza. wiem wiem. tak wam to napisali że to reakcje procesy odruchy a wy wreszcie przestaliście sie bać że nie rozumiecie ludzi bo już nie są ludźmi tylko małpami. gratuluje. wspieliście sie na wyższypoziom ewolucji. co preawda nie wiem jak skoro zerwaliście z chodzeniem po drzewach ale pewnie ktos wam dał kopa że sie znaleźliście na takiej wysokiej gałezi

Gość gość
Ch emy kontakt. Odbieramy impulsów przekładając wasz język na zrozumiały dla naszej cywilizacji

Gość gość
profile skany badanie reakcji matematyczne metody dopasowania statystycznego ble ble ble ale to wszystko jes tylko i wyłacznie po to żeby z was zrobić idiotów

Gość gość
zresztą dużo roboty nie ma. wiekszość pracy wykonaliście sami pchając sie na uczelnie a może za nie płacąc. nie wiem. cięzko mi powiedziec gdzie sie znaajduja sie takie rezerwuary ludzkich odpadów z których was rekrutuja. z pewności na uniwerkach inne źródło to półswiatek w tym programistyczny. wszystko osiagneliście cięzką pracą ale niestety to ja będę szefem bo tak to juz koorfa jest:classic_cool:

Gość gość
zgodziliście sie pracować dla elit to nie pyskowac mi tu bo takiego jelita jak ja swiat jeszcze nie widział:)

Gość gość
chciałbym was zapewnic że jak ktoś sie wysadza w powietrze to jest to zimna kalkulacja a nie nadzieja na na szybki numerek z hurysami w raju ewentualnie po prostu komuś sie nie daje wyboru. sam fakt że rozwijacie metody analizy reakcjhi zwykłych ludzi wskazuje na to z kim macie walczyc. bo koorfa nikogo kumatego w ten sposób nie usidlicie. ale pewnie wiekszość z was sie już orientuje na czym polega wasza praca. jak nie to odsyłam do pamiętników ubeka albo innego czerwonego buraka. zgadza sie. pracujecie dla KGB. zawsze pracowaliście. nawet jak KGB sie jeszcze iinaczej nazywało

Gość gość
dlatego jak przyjdzie czas to was wszystkich wytepie co do jednego. sami do mnie przyjdziecie. musicie zrozumiec że kierują mna wuyższe cele i koniecznosc pozbycia sie bandy szczurów i zatryplonych koooref z taboru

Gość gość
odebraliśmy satysfakcjonujący sygnał o dużej mocy obliczneniowej. to tak zwwany wasz sukces dzięki inteligencji waszej cywilizacji, nie rozumiemy tego systemu,,pracujemy nad tym

Gość gość
na waszym miejscu już organizowałbym jakies sfingowane zgony dla rodziny połączone z czyszczeniem pamięci o was i o czymkolwiek co was dotyczyło. wtedy maja szanse. zrobcie to bo nie mam ochoty zabijać niewinnych. zacznijcie kombinować bomby z opóźnionym zapłonem to sami na nich wylecicie w powietrxze. na tym sie kończy moje zamiłowanie do hazardu. żegnam

Gość gość
jesce rsz wysyłamy sygnał czy nas rozumiecie ponieważ kontakt był jest to wasz cyfrowy system nad którym pracujemy

Gość gość
ie odbieramy sygnału jestżle ale będziemy prónować w najbliższym czasie. wasz system jest skomplikowany to znaczy niezrzozumiały nasz bot będzie pracował aż znajdzie nić.

Gość gość
proponuje przenieść numer do innego operatora jednak

Gość gość
zamykamy akcję według ziemskiej logiki jest to najbardziej obciązająca nasz system machina i tp i tp i tp dziękuję firmie gooogle przetłumaczyła wszystkie teksty ale jesteśmy lepsi jeśli tego słuchasz.

Gość gość
jakieś zasyfione góówna wlazły nam w temat i nasrały na środku salonu. Won parchy ze swoim piertoleniem stąd!!!!!!!!!!!

Gość gość
"są wśród nas. przychodzą do mnie w nocy i mi złośliwie wyginaja kable usb którymi łącze komórke z komputerem. to oczywisty sabotaz miedzygalaktycznego spisku kosmitów i komorników" Hahahahaha no to u mnie tez tak robią

Gość gość
Oczywiscie

Gość gość
Istoty wielowymiarowe istnieją i żyją wśród nas . Natomiast my ich nie widzimy ponieważ wyglądają tak jak ludzie jednak można ich rozpoznać po oczach lub po pewnych gestach. Istoty te są niedoskonałe i potrzebują zmian czyli podniesienia ich świadomości w celu połączenia się ze źródłem. Smoki inaczej drako posługują się magią kradną nam energię światła naszą energię. Nie mają energii od źródła energii miłości wywodzą się z ciemność. Węża czy żmije istoty połączone z wodą to ich królestwo są to istoty złośliwe potrafią zmieniać kształt ich przysmak to mleko. Można je spotkać nad stawami i jeziorami jednak ludzie ich nie zauważą. Można ich spotkać na innej gęstości w innym wymiarze czy świecie astralnym którzy ludzie nie mają dostępu jednak żyją pod postacią ludzką i żyją wśród nas.

Gość gość
Jestem kosmitą. ide do ciebie :)