Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój eks ma nową

Polecane posty

Gość gość

Mój eks ma nową dziewczynę . Chociaż twierdził że jestem dla niego ważna . Że chce mieć ze mną kontakt , i że wie że nawet jak kogoś będzie miał to działam na niego tak że odrazu by do mnie wracał . A teraz ? Pierwsze spotkanie mieli i całkowicie mnie olal. Bawi się na maksa. I wiem że to nie moja sprawa. I ja życzę mu bardzo dobrze . Chce żeby był szczęśliwy tylko boję się że ja już nie będę. Winie się że mogłam coś lepiej zrobić żeby go przy sobie zatrzymać . A teraz ona jest na moim miejscu . Obok niego . Kiedy mi przejdzie :(

Gość gość
Przytulaczu, nigdy nie będziesz szczęśliwy, będziesz zaspokojony seksualnie ale nie szczesliwy, bo nie jesteś stabilny emocjonalnie, takie emocje jakie miałeś z oddawaniem życia włącznie za nia, to że dosłownie wczoraj upewnileś się w 100 % ze kochasz ją, bo wcześniej wahales się a dzisiaj twierdzisz ze nie kochasz jednak, to można tobie ufać? Białe ząbki i pisanie wspólnej powieści tez długo cie nie zachwycą, wejdź w serce, w uczucia, odsuń emocje i pomyśl kogo kochasz lubisz i szanujesz. Mówię po przyjacielsku, sam powiedzial3s, że za tyle zła co mi wyrządziłeś dziwisz się, że mam dla ciebie tyle dobra, po prostu choć raz zrób coś nieoklamujac siebie, nie tworząc rownoleglej rzeczywistosci, uczciwie wobec siebie.

Gość gość
00:14,psycholog w poradni z refundacją NFZ nic nie kosztuje

Gość gość
Długo byliście ze sobą? Czemu utrzymujecie kontakt? Ja tam raz zrobiłam i żałuję. Wlasnie dla takich sytuacji najlepiej odcinac się od ex a nie przyjaźnic

Gość gość
Właśnie i to była ogromna głupota utrzymywać dalej kontakt . Byliśmy 4 lata ze sobą .

Z eks można się przywitać na ulicy, ale nie ma sensu utrzymywać kontakty.