Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia5689

Czy to znaczy że jestem lesbijką?

Polecane posty

Gość zuzia5689

Cześć . Mam 14 lat i od jakiegoś roku boję się że mogę być lesbijką. opowiem krótko o sobie. Od zawsze podobali mi się chłopcy, nawet miałam "chłopaka" w przedszkolu, później w podstawówce się zakochałam a następnie już w gimnazjum. No i któregoś dnia przeczytałam książkę w której uprawiały seks dwie kobiety i bardzo mnie to podnieciło. Chciałabym rónież zaznaczyć że wówczas u mojego brata stwierdzono nowotwór złośliwy mózgu i miało to na mnie ogromny wpływ wówczas. ale wracając, zgłosiłam się z tym do mojej szkolnej psycholog i ona powiedziała czy mi się podobają jakieś dziewczyny. Odpowiedziałam że nie że tylko mnie podnieca seks osó homoseksualnych. no i miałam spokój. Aż do momentu kiedy zmarł mój świętej pamięci brat. Jakoś dwa miesiące po jego śmierci wróciły mi te myśli. Lecz wtedy czułam jakieś dziwne skurcze w macicy i w podbrzuszu na widok jakiejkolwiek kobiety. Zgłosiła się do psychoterapeutki i ona wytłumaczyła mi że to naturalne w moim wieku i że mają prawo mi się podobać dziewczyny i że to przeminie. Nadmienie że nie wyobrażam sobie życia z kobietą . I po tym jak mi to powiedzialam to przestałam czuć to uczucie w brzuchu i w macicy. Później nastąpiła faza że zobaczyłam jakąś córkę gwiazdy w gazecie i na jej widok serce mi przyspueszało. Moja psychoterapeutka powidziała że zaczynam soie już wmawiać. Chciałabym również wspomnieć że stwierdzono u mnie lęki. Wracając do tej dziewczyny miałam momenty że byłam "spokojna" i jak na nia popatrzyłam to nic sie nie działo. Aktualnie jeśli jestem lesbijką to nie jestem w stanie tego zaakceptować i wolałabym już prędzej umrzeć niż nią być. Błagam pomóżcie mi i wytłumaczvie mi to . I prosze nie pisac odpowiedzi typu " że bycie lesbijką to nic złego".

Gość Teppic No1
Nie ma się czego bać, a już szczególnie, jeśli faceci wciąż ci się podobają. Oznacza to, że możesz być bi, czyli masz potencjalnie najwięcej osób na świecie, które mogą ci się podobać. Zazdroszczę, ja większości ludzi nie lubię. ;)

Gość gość
Trudno Ci odpowiedzieć, jak się nie było w takiej sytuacji.

Gość gość
Bycie lesbijka to milosc do kobiet, a nie fantazje seksualne.

Gość gość
Orientacja seksualna kształtuje się w wieku 24 lat. Wtedy już będziesz wiedzieć na pewno, czy jesteś hetero, bi czy homo.

Gość zuzia5689
chciałabym zaznaczyć że obecnie nie podoba mi sie żaden mężczyzna. moja psychoterapeutka mi mówi że to przez to że szybciej dojrzałam przez chorobę mojego świetej pamięci brata. I teraz nie podobają mi się mężczyźni bo nie sąwystarczająco dla mnie dojrzali