Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety sa tak glupie i nienawidza mezczyzn za dobroć?

Polecane posty

Gość gość

Czemu tak pozwala sie by kobiety narzekały na mezczyzn? To zle zrobiles, tu malo zarobiles, za slaby w seksie, za niski, za małego ma, zbyt zniewiescialy, za meski, za malo zdecydowany, za malo stanowczy, za agresywny, pije, nie pije i nudny, nie pomaga w domu, a jak pomaga to kobieta nie szanuje, uwaza za pantofla i w seksie kłoda. Ciagle jakies wyzwiska ze mezczyzni zli, nieudacznicy, slabi, kobiety strasznie pluja jadem wobec mezczyzn, ale niikt nie mowi ze to zle. Nawet teraz tak patrze ze tutaj http://redpillersi.pl/pokolenie-ikea-wychowuje-idiotki-bez-wlasnego-zdania/ wybitnie pokazany przykład w ktorym kobieta atakuje od "piz*" mezczyzne ktory sie o nia troszczy. dlaczego takie jetescie durne i dla was męskość to takie fatalne cechy?

Gość Pracowity11
Witaj, w końcu krytyka totalna. Polki są na prawdę kiepskie i nawet niezbyt ładne. Agresywne ale nie face to face, mało odważne zatem, fałszywe to wiadomo od dawna, nielojalne, nie miał im kto przekazać wartości jakimi kobieta powinna się kierować, rozbijające rodzinne, konfliktowe, zapatrzone jedynie w siebie, nie mające swojego zdania i wpływowe. Trochę zalet to, że dość dobrze się ubierają, nie które nawet mają zgrabną figurę. Zwiedzałem świata. Jaki może być tego główny powód ? To proste. Za dużo nas jest. Kiedyś mężczyźni chodzili w bój, po łupy, na polowanie i na wojny. Często nie wracali. Stosunek ilości kobiet do mężczyzn był zawsze większy. Mało nas było więc robiły co mogły i się na prawdę starały aby mieć rodzinę. Teraz przypada więcej facetów na statystyczną kobietę. Za duży wybór mają i same nie wiedzą z tego powodu co i gdzie szukać. Ja proponuję zwiedzić Słowację czy nawet Czechy. Tam jest mało facetów. Dużo wyjechało pracować do min Niemiec czy Anglii. Są dziewczyny nie tak skażone te nasze południowe sąsiadki jak Polki. Jeszcze widać, że mają w sobie urok. I są bardzo fajne i otwarte. Polecam zatem szukać sobie partnerki czy żony u południowych sąsiadów. Jak sami widzicie widząc na ulicach Polki zieją nienawiścią, złym spojrzeniem, w Boga nie wierzą i ogólnie oszalały. Tyle w temacie. Wielu facetów nawet mających żony również ma podobne zdanie ale boi się to powiedzieć głośno aby jego żona nie poleciała na policję i odebrała praw rodzicielskich i nie podała o alimenty. Pracujący

Gość gość
Jestem kobietą ale przyznaję Wam rację w 100%

Gość gość
są jeszcze gorsze dla innych bab,dlatego ich unikam

Gość gość
Uffff, jakie to szczęście, że nie musicie się wiązać z tymi okropnymi kobietami.

Gość gość
wieczne marudzenie niezadowolenie zrzędzenie zarządzanie kwękanie złorzeczenie mściwość obciążanie mnie swoją nudą wewnętrzną i wymaganiami

Gość gość
Nie musimy sie wiązać z okropnymi, ale chciałoby się znaleźć jakąś milusią kobietę, chętną i tak dalej, czyli teraz to szukanie igły w stogu siana. Czasem mysle ze trzeba do Japonii emigrowac, bo kiedys nawet Ukrainki czy Bialorusinki wiedzialy jak sie zachowac i jak szanowac mezczyzn, ale teraz tez zaczely ksiezniczkowac, tragedia te zapatrzenie w siebie kobiet, selfie, moda na egoizm

Gość gość
Japonia ma najmniejszy wśród państw rozwiniętych przyrost naturalny :) Kobiety nie chcą brać ślubów i rodzić dzieci

Gość gość
23:10 co za brednie i belkot .

Gość gość
Hehehe ale się uśmiałam. Naprawdę niektórzy mają tutaj bujną wyobraźnię. Faceci, kobiety niewazne kto - wszedzie mozna znalezc lepsze i gorsze. Zycze powodzenia ;)

Gość gość
Mężczyźni w ogromnej większośc***atrzą tylko wykorzystać kobietę. Dla nich kobieta to ładna buzia, cycki i dupa. Ma być zawsze chętna na seks, tak tak oczywiście :O Nim znajdzie sobie taką na stałe, to przeleci 10 innych bez żadnego zaangażowania i mając w d***e to że one mają uczucia :O Facet myśli ujem taka prawda a kobieta dla niego to maszynka do zaspokajania jego popedow. I nie ma się co dziwić że kobiety mają ich gdzieś.

Cóż, baby na zachodzie zieją jadem i parują toksyną. 00 Kiedyś rozmawiając ze znajomym arabem w kebabowni powiedziałem mu przy okazji rozmów o jego zaręczynach, że po żonę to się wybieram do innego kraju bo w Polsce, nie ma na takową materiału. Cała ciemnoskóra obsada uśmiechnęła się tylko i pokiwała głowami.

Gość gość
Mądra kobieta doceni dobrego i mądrego meżczyznę.

Gość gość
G.. prawda. Kobiety wybieraja SPECJALNIE mezczyzn ktorzy zdradzaja, bija i pija! A dobrych omijają. Same sobie gotują nędzny los bo są masochistkami jak w tym linku. One chca cierpiec i mowic ze kazdy mezczyzna taki jest. Leje na was. Ja byłem miły, teraz bym was...

Kobieta to najczęściej prymitywne stworzenie, które potrzebuje ciągłej stymulacji emocjonalnej żeby mozg pracował. Dlatego wybieranie niedojrzałych osobników o układzie nerwowym nastolatka, jest tak wśród nich popularne. Ew silnych osobników, którzy tworzą wokół siebie harem. A tam wiadomo raz jedna raz druga się zbliża do właściciela haremu, współzawodnictwo, nienawiść. Emocje, emocje emocje.

Gość gość
Czyli potwierdziłeś że baby to tyklko puste emocje. Albo jakiś gówniarz albo cham.

Czemu cham, raczej egoista. Ciężko zdobyć wianuszek kobiet będąc więsniakiem. Za to dosyć łatwo jeżeli ma się wyjajane na ich uczucia i nie widzi się ich jako równych sobie. 00 W najlepszym wypadku (najzdrowszy gatunek p*******j kobiety) to turbo-atrakcyjny mężczyzna, który może znaleźć zastępstwo, ot tak!, który ma swoje życie i nie tak znowu dużo w tym życiu miejsca na kobietę. Np odnoszący sukcesy biznesmen czy gracz korporacyjny. Takie gdzie będzie ciągle zazdrosna o brak czasu i spojrzenia innych kobiet. 00 Przeciętna kobieta musi się czuć choć trochę nie szczęśliwa, by czuć że żyje. Jak jest szczęśliwa, to się dusi, nie ma emocji więc jej odp*****la i wali mężczyznę w rogi :P 00 Przeciętna baba zaczyna się opamiętywać kiedy jej wysychają powoli jajniki i przejechała się tyle razy, że doszło do durnego łba. Wtedy uszczęsliwia jakąś dobrą betę, kapitana save-a-hoe małżeństwem w którym brak seksu, ale nie brakuje pretensji. Ot, taka to nasza feminocentryczna kultura i takie jej bab chowanie.

Gość gość
Ty widziales szczesliwą babę? bo ja nie. Zawsze znajdzie powod do czepiania sie. Jak ma nawet tego korpo c***a to powie ze jest ujem i nie ma dla niej czasu i nie jest wrazliwy. Baby ciagl le narzekaja teraz. Kiedys byly bite za to

Bycie szczęśliwym to rzadka sztuka, ukoronowanie umiejętności życiowych. Ciągnąc dalej to moje mędrkowanie: bab jak baba, ale jakim głupcem jest mężczyzna, który wiąże się z kobietą, i nie kopnie jej w d**e od razu jak się okazje roszczeniową zrzędą? Imię ich brzmi Legion. To oni właśnie kolejnemu pokoleniu głupców powtarzają patrz na mnie i nie żeń się. A ci się żenią, bo nie potrafią sobie poradzić ze szczęściem bycia wolnym i ******** wszystkiego co na drzewo nie ucieka bez konsekwencji. 00 Bywają mądre kobiety, ale jest ich baaaardzo mało. Trochę więcej w biednych krajach Azji, gdzie ludzie żyją ciężko i kobieta docenia, jak jej się poprawia. Ale nawet tam feministyczna pełzająca zaraza powoli dociera.

Gość gość
0rk dziś x Bo wy i kebaby (niestety polaczki się wiele od nich nie różnią) szukacie służących, nie partnerek. A kobietom, które znają swoją wartość, niepotrzebne trutnie do opierania, sprzątania, gotowania i wypinania du.py. A wam żal du.pę ściska, że coraz mniej naiwniaczek.

Gość whiskyzjarmuzu
Generalizujesz w taki sposób, że zakrawa to na manipulację faktami. To po pierwsze. A po drugie, to znam całkiem sporo mężczyzn, którzy ganieni, a nie chwaleni, są dużo lepsi, bardziej się starają i doceniają kobietę. Wszystko zależy od konstrukcji psychicznej i z płcią ma niewiele wspólnego.

Gość gość
Panowie tutaj piszący, mozna wiedziec w jakim wieku jesteście?

Gość gość
ja mam dobrego ,na innych lej****ab unikam ,chyba że chodzi o godzinę dziennie to mogę pogadać a potem do widzenia

Gość gość
mam 27 lat, tragedia jest z kobietami w tym wieku. może 30+ mądrzeją, ale niestety - jestescie juz przerąbane przez samców alfa a nas olewałyscie

Gość gość
kobieta i partnerstwo? to by musiala rownie wiele oferowac - rowne zarobki, rowne wsparcie gdy mezczyzna upada,rowna aktywnowsc seksie gdy nie macie penisa i nie musicie wiele robic. rownosc to brednia tak ja k partnerstwo. wasze partnerstwo to dogadzanie wam pasozyty i wyrachowane egoistki. nigdy nie dalyscie nic dobrego mezczyznie ktory np zarabia 2x mniej od was, jest chory, niezaradny. nie pomagacie nikomu. oczekujecie roszczeniowe k.wy

Gość gość
nasluchaly sie ze im sie nalezy i sa ksiezniczkami. ze sa rowne. ale nie widzial nikt gdzie kobieta umiala sie postarac o mezczyzne, ktory jest gorzej zyciowo od niej. baba to egoizm i wy dobrze kobietki to wiecie, tylko cieszycie sie jak was ktos zachwala. brac brac brac i wam dogadzac. prozne szmaciska

Gość gość
Narzekanie a mowienie prawdy to 2 różne rzeczy.

Gość gość
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam cicho być.

Gość gośćsylwia
23.10 co Ty bredzisz?nigdzie tyle wierzących w Boga kobiet nie jest co w Polsce!W żadnym innym kraju nie znajdziesz tyle porządnych i wierzących kobiet.Spójrz na Niemcy albo Francję.Porazka Nie wiesz o czym piszesz.Druga sprawa temat jest denny i irracjonalny i trzecia sprawa jak się kobiecie sytuacja poprawia to znaczy że zawdzięcza to sobie i tylko sobie!Czytam i stwierdzam że facetowi bliżej do małpy niż człowieka chyba że to gimbusy piszą

Gość gość Boguś
Nie chce mi się z wami gadać.