Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a jakas stara gruba baba stoi nade mną w tramwaju i sie pluje

Polecane posty

Gość gość

Że jest jej ciężko stać, a ja nie ustępuje. Obok siedzi mloda dziewczyna bez brzucha ale nie, ona stanela nade mna i charczy jakby chciala mnie zarazić czymś :/

Gość gość
To jej powiedz spie'rdalaj ty stara ku'rwo:-D

Gość gość
Ciąża to nie choroba... Nie rób z siebie księżniczki

Gość gość
Kto jest gruby ten ma siłę żeby zrec i stac

Gość gość
Czyli uważasz, że to w porządku? Celowo charczec na kogos? Ciaza to jedno, a kaslanie na kogos to brak kultury i tyle

Gość gość
Ktoś na ciebie kaszle a ty nadal siedzisz ? :-D

Gość gość
Autorka zakłada dziesiątki takich tematów w których jakaś stara baba chce wymusić na niej ustąpienie miejsca a autorka albo ma bolesną miesiączkę albo źle się czuje albo jak teraz w ciąży, oczywiście zawsze wyzywa te starsze panie okropnie

Gość Magoria
Jestem wychowana tak, aby ustępować starszym, szanować innych ludzi. Ale życie mnie nauczyło, ze stare prukwy (w większości) nie są warte ustąpienia im miejsca!!! Zawsze ustępowałam, a teraz po chamskich zachowaniach starych kwok- ustępuje jak widzę kulturalna starsza osobę, a nie staruchę, która mi wp*****la torby z zakupami na plecy!!!

Gość gość
Opieprzylabym za to charczenie i siedziała dalej. Niestety tak często bywa. Sama będąc w ciazy w 8-9 mies często miałam sytuację, że stare baby z zakupami próbowały wymusić ustapienie miejsca. Albo chciały, żeby je przepuścić w kolejce w sklepie. Ciaza ma taka magiczna wlasciwosc, ze znika w tramwaju! Hitem był rossman, gdy w kwietniu trafiłam na jakąś promocję i okropne kolejki, byłam 2 dni przed terminem porodu i musiałam dokupić jakieś wkładki, m8alam 108 w pasie (normalnie 68) i brzuch nadal był niewidoczny, nawet dla personelu.

Gość gość
Autorka pisze z gościa jak i z Magoria ale to ta sama osoba która jeżdzi wiecznie tramwajami i wchod******onflikt z osobami starszymi, oczywiście wyzywając je, ja jak widzę osobę mało kulturalną np taką jak autorka to nie zwraczm na nią uwagę a tej wiecznie gula skacze

Gość gość
Też się spotkałam z chamstwem, dlatego ostatnie dwa miesiące prawie z domu się nie ruszalam a do lekarza, na badania i potrzebne zakupy jeździłam z mężem samochodem i on stał w kolejce wszędzie. Masakra jakas. I to kobiety kobietom takie chamskie, faceci mi czasem ustępowali a baby chyba zapomniały że kiedyś też były w ciąży albo dopiero będą

Gość gość
Ta kobieta nie byla jakas staruszka, bo takiej bym ustapila ale to była baba z 50-60 lat!

Gość gość
"Ciąża to nie choroba... Nie rób z siebie księżniczki" x starość to też nie choroba :) a żeby wymagać ustąpienia miejsca od ciężarnej to trzeba być amebą 🖐️

Gość gość
A czym sie przejmujesz? Jesteś w ciazy masz pelne prawo siedzieć i niech sobie charczy. Ja nie mam brzucha, a i tak nikomu nie ustepuje , chyba, ze ktos rzeczywiscie wygladalby na bardzo slabego i to niezależnie od wieku to bym ustapila, a poza tym to mam to gdzies, niestety kto pierwszy ten lepszy, a i jeszcze sie bede tym przejmowac...

Gość gość
Albo jakby mnie ktos GRZECZNIE poprosil, ze sie zle czuje to tez prawdopodobnie bym ustapila. A tak to mam w d***e czy ktos jest niezadowolony z tego faktu, ze ja siedze bo pierwsza zajelam sobie miejsce. Niestety w dzisiejszych czasach trzeba byc troche egostka , tak jak inni zreszta

Gość gość
zresztą starzy ludzie mnie często wkurwiają. Czasem zdarzają się mili wsrod nich, ale niestety rzadko. Wiele z nich ma postawe roszczeniową, ze wszystko im sie nalezy i kazdy ma obowiazek im ustepować , poza tym niestety wiele z nich nie dba o higiene co czuc, ale pchac sie w autobusie juz sile maja :O

Gość gość
Do 18:07, a gdzie ty masz kontakt z tak dużą iloscią staruszków bo ja mieszkam na osiedlu gdzie mieszkają w, 98% sami młodzi albo bardzo młodzi, ty musisz mieszkać gdzieś na perowskim starym osiedlu, no jasne jak się jeżdzi wiecznie środkami komunikacji miejsckiej to wiadomo gdzie się mieszka.

Gość gość
Gość z 18:07 długo myśli.

Gość gość
18:07 jeszcze myśli i chyba jej jeszcze to myślenie długo zejdzie.

Gość gość
18:13- akurat mieszkam w Warszawie i nawet w centrum niestety spotyka sie wielu starszych, roszczeniowych ludzi...

Gość gość
18:26- nie wszyscy siedzą na kafe 24/ dobe, mam tez inne zajecia niz wymyslanie odpowiedzi tutaj :P

Gość gość
Do 18:41 chyba jednak siedzisz 24 godz na dobę gdyż jak widać siedzisz tu nadal, tylko musiałaś długo myśleć żeby coś wreszcie wymyslić, zajęło ci to trochę czasu

Gość gość
Haha, nade mna kiedys tez chrzakala taka jedna. Wcale nie jakos bardzo stara i gruba. Ja z niewinna mina znalazlam w torebce neo- angin i zapytalam, czy jej nie poczestowac, bo slysze ze z gardlem cos nie w porzadku. Mina bezcenna:)

Gość gość
18:44- wow, jaka super inteligentna riposta, sama bym takiej nie wymyslila ;) ps- nad ta odpowiedzia tez dlugo myslalam i nic innego ie robilam w tym czasie, czesto brakuje mi nawet czasu na jedzenie czy spanie bo ciagle tu siedzę, rozszyfrowales mnie

Gość gość
Powinnaś odciąć sobie nogę, autorko, wtedy mogłabyś siedzieć i nikomu nie ustępować. Jeśli starsi ludzie cię wkurzają, kup sobie mercedesa i omijaj środki komunikacji miejskiej, one są dla biednych i emerytów.

Gość gość
" one są dla biednych i emerytów."- a to taka nowa ustawa przeszła? Nie słyszałam...

Gość gość
Inteligentny człowiek wie takie rzeczy, nie potrzebuje ustaw, dobre wychowanie dla ciebie to abstrakcja i znowu długo myślałaś nad odpowiedzią. Prochu nie wymyślisz..

Gość gość
a co ma dobre wychowanie do korzystania z komunikacji miejskiej przez młodych ludzi, możesz mi to wyjasnić?

Gość gość
Czyli jak zrozumiałam z Twojej wypowiedzi jeśli kupię sobie mercedesa i nie będę korzystala z komunikacji miejskiej wtedy bede dobrze wychowana :P

Gość gość
Szkoda mi ciebie, od wielu lat nie byłam w tramwaju czy autobusie. Auta sa tanie. Cieszę się, że nie musze oglądac takiej patologii jak ty autorko