Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a jakas stara gruba baba stoi nade mną w tramwaju i sie pluje

Polecane posty

Gość gość
19:15- no to widzisz, jakie masz szczęście :) Nic tylko sie radować

Gość gość
Czegoś biedny - boś głupi. Czegoś głupi - boś biedny.

Gość gość
Akurat mam samochodow, ale korzystam z komunikacji miejskiej czesto z oszczednosci czasu. Czesto szybciej jest mi przejechac tramwajem czy metrem niz samochodem w korkach, nie wpadlo Ci to do glowy ? ;)

Gość gość
Do 19:18 trafne podsumowanie

Gość gość
No trafne, czyli wszyscy ci biedni emeryci podrozujacy komunikacja miejska są glupi ? :P Bo tak z tego wynika. Wiele staruszków jest milionerami, wiec...

Gość gość
Ja bym się szczerze zaśmiała takiej w twarz. Zawsze ustępuje miejsca starszym osobom i kobietom w ciąży bo wiem jakie to bywa męczące, samo stanie nawet.

Gość gość
Do 19:20 tak tak akurat

Gość gość
19:20 nie, nie wpadło mi do głowy, jesteś biedna i głupia, a ponadto zero kultury, chcesz być ważna i tylko tutaj najeżdżając na innych czujesz że jesteś kimś jednak tutaj tez jesteś zerem, co widać, słychać i czuć

Gość gość
A ja też nie ustępuje i mam to gdzieś. mam takie samo prawo siedzieć jak i inni. Chyba, ze na oznaczonych miejscach dla niepelnosprawnych to inna bajka, a tak poza tym to mam to w d***e, niestety ale jak wracam zmeczona z pracy to mnie nikt nie ustapi, wiec zazwyczaj nie ustepuje

Gość gość
Obsmialam sie, z jaka zajadloscia piszecie o takiej doopereli, ludzie! Tak to jest chyba tylko w Polsce.

Gość gość
Jezu jakie wy macie problemy. Jak sie słabo czujecie to poproście kogoś czy może wam ustąpić miejsca, nawet jak sie nie zgodzi nie wierze że ktoś siedzący obok tego nie zrobi. Przecież to w waszym interesie, nikt nie ma obowiązku się oglądać wokół siebie i zastanawiać czy ustąpić komuś miejsca.

Gość gość
Niepełnosprawni mają prawo nie ustępować, tak więc autorka jako niedorozwój może siedzieć, gdzie chce

Gość gość
19:24- po Twoim wpisie bede plakac caly wieczor :( chlip, chlip, jestem zerem :(

Gość gość
popłacz sobie, może ci ulży

Gość gość
Jak ja byłam w ciąży to ustępowali mi miejsca głównie faceci 60+ i kilkoro młodych ludzi. Stare baby zachowują się jak pępki świata, wszystko im sie należy a ty to najlepiej spier/dalaj.

Gość gość
A jaka ja mam motywacje do ustepowania starszym ludziom skoro oni nieraz sa tacy wredni i roszczeniowi? Jeszcze gdyby traktowali mlodych ludzi z szacunkiem, a oni uwazaja ,ze im sie wszystko nalezy

Gość gość
19:29- watpie mysle, ze popadne przez to w depresje :( szczegolnie jesli mam plakac nad czyjas glupota, ktora jest nieskonczona

Gość gość
Do 19:31 a ta znowu jedno i to samo, nie znudziło się jej wiecznie jeden i ten sam temat

Gość gość
schizofrenia objawia się w taki sposób, ciągle się pierdzieli o tym samym i jest się pewnym, ŻE MAM RACJE

Gość gość
Nic tu o chorobie nie jest napisane]