Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kochanki żonatych są takie głupie i naiwne?

Polecane posty

Gość gość
To jak drzwi nie chcecie pokazać to życzę udanych pseudozwiazkow.i dziewczynką nie jestem bo swoje lata mam...jakbyś pomyślała to drzwi -pomimo tego że zdradzajacy mąż współwłaściciel-byś pokazała..ale to trzeba myśleć i tu jest problem.

Gość gość
Dla mnie żonaty facet jest nie do ruszenia i nie tylko żonaty bo w nieformalnym związku też. Jednak znam wiele kobiet, którym to nie przeszkadza i traktują to jak przywilej, że olał żonę dla niej. Jednak taki typ szybko też oleje tą kochankę, gdy okaże się, że ona też robi kupę, ma okres i gorsze dni.

Gość gość
To jak drzwi nie chcecie pokazać to życzę udanych pseudozwiazkow.i dziewczynką nie jestem bo swoje lata mam...jakbyś pomyślała to drzwi -pomimo tego że zdradzajacy mąż współwłaściciel-byś pokazała..ale to trzeba myśleć i tu jest problem. xxxx Sama pomyśl i kup żonie mieszkanie, a nie każesz jej kombinować. Pewnie nie raz go wywalała z domu, jego szmaty fruwały przez okno, ale on nie chce iść do ciebie. Zbiera te szmaty i grzecznie układa w szafie, a żonę po nogach całuje, żeby kolejny raz jego szmat nie wywaliła. Kup żonie mieszkanie to jest szansa, że wskoczysz na jej miejsce, pod warunkiem, że on cię wpuści do swojego domu. Do niego miej pretensje, a nie do jego żony. Za moment czepniesz się jego dziecka, że życie ci niszczy, bo ma ojca.

Gość gość
ona rady chce żonom dawać jak pobyć się męża he he

Gość gość
Doskonale wie, że facet traktuje ją jak dmuchaną lalkę i żony dla niej nie zostawi, więc liczy na to, że żona męża wywali. Innej możliwości zdobycia żonatego nie widzi.

Gość gość
Ty kochanka a może idź do niego do domu jak on będzie razem z żoną. Postaw go pod ścianą, przyłóż mu nóż do gardła i niech wybiera hahahahahahaha

Gość gość
dziś uważaj co piszesz, bo ona jest tak zdesperowana, ze może to zrobić. :D Będzie walczyć o miłość wszystkim co tylko znajdzie pod ręką :D

Gość gość
Widzę nic się nie zmieniło. Żałosne. Chciałabym zobaczyć wasze twarze . pewnie sama klasssa :D

Gość gość
Kochanko żonatego pokaż nam swoją twarz, jeśli jeszcze ją masz :D

Gość gość
Ej kochanka a co ty byś chciała, żeby żona tobie przyprowadziła na smyczy swojego męża, smycz przekazała do ręki , a mężowi kazała warować przy tobie? Nie dociera do ciebie, że twój żonaty kochaś nie chce cię, skoro z żoną się nie rozwodzi? Postaw mu warunek, że albo dziś składa do sądu pozew rozwodowy, albo ty odchodzisz na zawsze. Tylko, że ciebie desperatko z klasssą nie stać na taki krok. Będziesz do usranej śmierci czołgać się za żonatym i obwiniać o wszystko jego żonę, a później i jego dziecko, aż w końcu w ryj dostaniesz od jego żony, bo on jej powie, że to ty nie chcesz się od niego odczepić.

Gość gość
Ale ja nie jestem i nigdy nie byłam kochanką. :)

Gość gość
tak jasne tylko żonom radzisz jak szybko się rozwieść he he

Gość gość
Same szczęśliwe kochane żony...:)aż miło czytać jak was mężowie kochają i z miłości zdradzają :)

Gość gość
dziś a ty skąd wiesz, że nas mężowie zdradzają? Śledzisz nas, podglądasz naszych mężów? A może jesteś ta nawiedzona co wszystkim wmawia zdrady? :D

Gość gość
Ty kochanka z klasą dlaczego nie chcesz kupić żonie mieszkania i dziadówkę z siebie robisz? Co ty sobie myślisz, że żona odda ci za darmo pół swojego domu z meblami i mężem w komplecie?

Gość gość
No nie-skąd!?nie zdradzają!wszyscy są wierni:)

Gość gość
dziś znasz naszych mężów, to napisz gdzie pracują i ile lat mają? No dawaj sfrustrowana kochanko :D

Gość gość
Ty kochanka z klasą dlaczego nie chcesz kupić żonie mieszkania i dziadówkę z siebie robisz? xx Może ją nie stać. :D

Gość gość
9.54 leki wzięłaś?

Gość gość
Zarówno kochanki żonatych jak i ich żony są żałosne. Walczą ze sobą o kutasiarza z syfiastym chujkiem, a on się bawi jak na walkach lasek w kisielu ;) Oczywiście nie mówię tu o sytuacji, gdy obie panie nie wiedzą o swoim istnieniu, a facet zgrywa wolnego przy kochance i cudownego męża przy żonie. Ale bądźmy realistami, zazwyczaj kochanka wie, że on jest żonaty, a żona ma świadomośc, że misio ją zdradza. I zamiast kopnąć śmiecia w dupę to walczą ze sobą, konkurują i tracą najlepsze lata życia bo w tym czasie mogłyby związać się z kimś porządnym i uczciwym.

Gość gość
dziś Masz męża? Jeśli tak to zgodnie z twoją radą powinnaś kopnąć śmiecia w dopę i związać się z kimś porządnym oraz uczciwym. Jeśli nie masz męża to znaczy, że nie masz bladego pojęcia o życiu małżeńskim i najlepiej zrobisz, gdy nie będziesz się dłużej ośmieszać publicznie, bo bredzisz od rzeczy dziewczyno.

Gość gość
Nie każda kochanka marzy o tym, żeby facet zostawił dla nie żonę. Ja przez chwilę chciałam, bo go kochałam (i nadal pewnie trochę go kocham). Jednak zdałam sobie sprawę, że on ciągle narzeka, nie konkretnie na żonę, ale na całą swoją sytuację życiową, a tak naprawdę wcale nie ma źle. Oboje pracują, jego żona wie o jego zdradzie, a i tak wszystko podstawia mu pod nos. Ona sprząta, gotuje obiadki, śniadanka, zajmuje się dzieckiem. W pewnym sensie podziwiam ją za to, bo ja bym tak nie mogła. To co on we mnie ceni to moje pasje, na które poświęcam dużo czasu, ale to wiąże się z tym, że nie marnuję go na zbędne prace domowe. Szybko by mu przestało pasować jakby żyjąc ze mną musiał zacząć trochę sprzątać i gotować, a ja nie mam zadatków na perfekcyjną panią domu.

Gość gość
10.32 przecież według ciebie wszyscy mężowie zdradzają, więc nie ma tych porządnych i uczciwych mężczyzn z którymi proponujesz nam się związać :D

Gość gość
Ty kochanka z pasjami to ty w domu masz syf kiłę i mogiłę. :D Nic dziwnego, ze każdy facet chce cię tylko do szybkiego wybzykania i zwiewa do żony. :D Pewnie kochaś przychodzi do ciebie, gdy jego żona ma okres i wtedy bzykając cię podziwia twoje pasje :D

Gość gość
10:42 Miałam męża i owszem kopnęłam go w dupę ;) Nie miał kochanki, ale chciał, ciągle czegoś szukał,oszukiwal mnie, kłamał więc powiedziałam dość. A kobiety, które wiedzą o zdradzie i walczą o śmiecia są żałosne. Wg mnie kobiety powinny trzymać się razem, wiele dziewczyn pomogło mi w przejrzeniu na oczy za jakiego gnoja wyszłam i jestem im za to wdzięczna. Kobiety z klasą.

Gość gość
Ale i tak ucieka bo ma za szeroko

Gość gość
dziś No widzisz, ty musiałaś, lub chciałaś się rozwieść, a ja nie muszę i nie chcę. Mój maż nie oszukuje mnie, nie kłamie, podziwia moje pasje, w domu sprząta gdy mu każę, kosi trawę na działce, grabi liście, pomaga we wszystkim jak tylko umie. Dlaczego mam go kopnąć w dopę? A gdzie ja lepszego faceta znajdę? Ty znalazłaś? O kochance nic mi nie wiadomo. Jeśli jakąś ma, to mocno ukrywa.

Gość gość
11:09 No skoro masz fajnego męża to dlaczego uważasz, że każę Ci go zostawić?? Przecież ja piszę o sytuacji, gdy facet zdradza, żona o tym wie i o niego walczy z kochanką. Ty nie jesteś w takiej sytuacji. Czy ja rozmawiam z rozumnymi istotami czy z amebami?

Gość gość
Kto ma za szeroko i gdzie? :D