Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kochanki żonatych są takie głupie i naiwne?

Polecane posty

Gość gość
dziś No dobrze, ale ty wiedziałaś o zdradzie i dziecku kochanki, a co mają zrobić żony, które np nic nie widzą? Gdybyś się nie dowiedziała o tej zdradzie, to też wyrzuciłabyś męża z domu i się z nim rozwiodła?

Gość gość
Jak jest się właścicielem firmy to nie trzeba zapierdalać, robią to pracownicy.

Gość gość
Zdradził mnie i musiał wyprowadzić się. Ożenił się z kochanką, zrobił jej dziecko i zostawił dla innej. Dlatego mężczyzna, który zdradzi choć raz będzie zdradzał zawsze i takiego trzeba się szybko pozbyć. xx Ty a jak dowiesz się o zdradzie obecnego męża za jakieś 25 lat gdy już będziesz staruszką to też tego drugiego męża szybko się pozbędziesz? :D

Gość gość
Ty a jak dowiesz się o zdradzie obecnego męża za jakieś 25 lat gdy już będziesz staruszką to też tego drugiego męża szybko się pozbędziesz? xxxxxxxxxxxxx do lasu i zakopać hahahahahaha

Gość gość
Zupę z muchomorów mu ugotuje :D

Gość gość
Gdybym nie wiedziała....to bym nie wiedziała ale dowiedziałam się bo były mąż myślał, że tak bardzo go kocham, że nic nie zauważę i wszystko mu wybaczę. Dziecko zrobił jej już po naszym rozwodzie.

Gość gość
dziś A jak zdradę zauważyłaś? Spotkałaś się z jego kochanką i on potwierdził, że cię zdradził i chce być z nią?

Gość gość
No cóż jak dowiem się za 25 lat, że obecny mąż mnie zdradził to będzie musiał wyprowadzić się. Wolę żyć sama niż z k*****arzem. Jeden rozwód przeżyłam, przeżyje i drugi. Życie to nie bajka z happy endem.

Gość gość
No cóż jak dowiem się za 25 lat, że obecny mąż mnie zdradził to będzie musiał wyprowadzić się. Wolę żyć sama niż z k*****arzem. Jeden rozwód przeżyłam, przeżyje i drugi. Życie to nie bajka z happy endem. xx A mieszkanie jest twoje czy wasze wspólne? Ale jak dowiesz się przypadkiem bez żadnych dowodów np jakaś baba powie ci że 25 lat temu spała z twoim mężem.

Gość gość
14:26 Troszkę oddalił się i zrobił się nerwowy, czepiał się szczegółów, częściej jeździł do rodziny lub nowego kolegi. Przejrzałam jego telefon, biling, komunikatory, fb , laptopa i wyszło szydło z worka. Najpierw zaprzeczał, że to tylko znajoma a później się przyznał. Kobieta to czuje, że z mężem coś się dzieje.

Gość gość
gość dziś No cóż jak dowiem się za 25 lat, że obecny mąż mnie zdradził to będzie musiał wyprowadzić się. Wolę żyć sama niż z k*****arzem. Jeden rozwód przeżyłam, przeżyje i drugi. Życie to nie bajka z happy endem. xxxxxxxxxxxx aleś ty głupia i nie masz żadnego męża he he

Gość gość
Tak mieszkanie jest moje. Wiem, że ludzie lubią mówić różne kłamstwa aby tylko komuś zaszkodzić ale wszystko można sprawdzić.

Gość gość
ty jesteś infantylna i groteskowa

Gość gość
Tu autorka. Ale postów natłukliście. Ta szmata co lazła za nami i później stała pod naszymi oknami zrobiła loda mojemu mężowi, gdy on był pijany i tak się zakochała w jego penisie, że teraz łazi wszędzie za nami. Mąż już wielokrotnie ją przeganiał, a ta łazi i łazi. Nic do niej nie dociera. Macie jakieś rady jak się pozbyć tego babsztyla? Chcieliśmy wylać jej pomyje na łeb, ale jak okno otworzyliśmy, to już jej nie było, a szkoda, bo by miała supr darmowy zabieg leczniczy :D

Gość gość
a może to twój mąż tak łązi i łazi za nią a ty desperatko upadasz tak nisko by mścić się na niewinnej dziewczynie

Gość gość
gość dziś Tak mieszkanie jest moje. Wiem, że ludzie lubią mówić różne kłamstwa aby tylko komuś zaszkodzić ale wszystko można sprawdzić. xxxxx Taaa już to widzę jak sprawdzasz że maż cię zdradził 25 lat temu. :D W taki razie informuję cię że zdradził cię wielokrotnie 8 lat temu 6 lat temu 4 lata temu a od ubiegłego roku zdradza cię częściej niż ci się wydaje. Wiem bo to ze mną cię zdradza ha ha

Gość gość
Bredzisz desperatko z godziny 14:57. Przecież widzę, że to ona łazi za nami, a mój mąż jest wtedy ze mną. A może to ty jesteś tą szmatą co tak nisko upadła? :D

Gość gość
hahahaha niewinna dziewczyna co łazi za żonaty i ciągnie jego kootasa

Gość gość
idiotka

Gość gość
Jak te kochanki potrafią się wybielać :D

Gość gość
Myślisz kochanko, że coś znaczysz dla żonatego? Popatrz ile czasu już to trwa i poza rooochańskiem nic więcej się nie dzieje. Wiesz kim ty jesteś dla niego? Ścierwem, którego ciężko się pozbyć i gdyby jego żona napluła ci w twarz, to on by się z ciebie śmiał, a żonie bił brawo

Gość gość
Idź się leczyć kobieto. Nie jesteś kochanką tylko zdradzaną żoną. Nienawidzisz kochanek i silnych niezależnych żon bo sama jesteś słaba i uczepiona nogawki swojego męża dlatego Cię zdradza i będzie zdradzał bo nigdy od niego nie odejdziesz.

Gość gość
Biedny ten mąż, napił się trochę i rzuciła się na niego ta okropna kobieta. Dlaczego nie zgłosił na policję, że go zgwałciła oralnie?

Gość gość
Idź się leczyć kobieto. Nie jesteś kochanką tylko zdradzaną żoną. Nienawidzisz kochanek i silnych niezależnych żon bo sama jesteś słaba i uczepiona nogawki swojego męża dlatego Cię zdradza i będzie zdradzał bo nigdy od niego nie odejdziesz. xxxxx Nie to ty jesteś zdradzana na każdym kroku i uczepiona nogawki mężusia. Sama się tu przyznałaś że mąż cię zdradził a o byciu silną i niezależną żoną możesz tylko pomarzyć. Pilnujesz go teraz na każdym kroku siedząc nawet z nim w robocie a on idzie do kibla i wraca po trzech godzinach. Tobie mówi że miał zatwardzenie i ty to łykasz mamejo :D a jego kochanki musisz kochać bardziej od niego bo gdybyś tylko podskoczyła to kopnąłby cię w dopsko tak samo jak poprzedni mąż. Ty mamejo już zawsze będziesz zdradzana ha ha

Gość gość
ahahahahaha przyznał się mąż żonie że ją zdradził. to faktycznie mocno musiał cię kochać

Gość gość
Pilnuj lepiej swojego męża jak idzie do pracy bo nie wiadomo kogo on tam dmucha w toalecie.

Gość gość
Gdyby mnie mój ex mąż kochał to by mnie nie zdradził a więc zwróciłam mu wolność i oddałam kochance, którą niby kochał bo z nią sypiał. Taki mężczyzna nikogo nie kocha po za sobą.

Gość gość
Pilnuj lepiej swojego męża jak idzie do pracy bo nie wiadomo kogo on tam dmucha w toalecie. xxxxx Ja w przeciwieństwie do ciebie nie muszę pilnować bo mój mąż nie ma wiecznie zatwardzenia tak jak twój ha ha

Gość gość
Gdyby mnie mój ex mąż kochał to by mnie nie zdradził a więc zwróciłam mu wolność i oddałam kochance, którą niby kochał bo z nią sypiał. Taki mężczyzna nikogo nie kocha po za sobą. xxxxxxxxxxxxxx ty cały czas na kafe a maż w kiblu głośno stęka hahahahahaha

Gość gość
Moj mąż siedzi koło mnie i razem czytamy Twoje glupotyi mamy ubaw po pachy.